Purificator de aer

Mi Air Purifier 2S

599,00 Lei Mi Coin

Aveți grijă de aerul proaspăt și fără smog în casa dvs.! Noua versiune a purificatorului Mi Air Purifier 2s are un afișaj OLED și un senzor pentru particule de praf cu laser care selectează automat modul de funcționare.

Livrare gratuită
  • Distribuitor român
  • Garanție oficială
  • 14 zile pentru retur
 
599,00 Lei

Air Purifier 2S

Respirați aer curat, inodor și fără alergeni

Afișaj OLED. Senzor de particule laser
CADR: 310 m³ / h. Filtrare în 3 straturi.
Control de la distanță prin aplicație.

  • Afișaj OLED

  • Senzor de particule cu laser

  • CADR: 310m³/h

  • Intrare aer 360 ° și filtrare cu 3 straturi

Noul ecran OLED afișează calitatea aerului pe care îl respiri

Afișajul OLED nou adăugat vă permite să verificați nivelurile PM2.5 din cameră și să urmăriți cât de curat este aerul dvs. Afișează, de asemenea, nivelurile temperatura si umiditatea.

Afișaj AQI | Mod preferat 丨 Mod somn 丨 Mod automat

Reglare automată a luminozității

Afișajul din Mi Air Purifier 2S își reglează automat luminozitatea în funcție de lumina ambientală, astfel încât somnul dvs. va rămâne nederanjat.

Senzor laser de înaltă precizie

Senzorul extrem de precis pentru particule (PM) detectează particulele de 0,3 μm ① și se afișează instantaneu Indicator AQI de pe ecran.

Curățați-vă camera în 10 minute *

Designul inovator al aerului comprimat permite Mi Air Purifier 2S să ofere o purificare rapidă și eficientă a aerului fără a ocupa prea mult spațiu. Cu un CADR ② de 310 m³ / h, poate curăța eficient aerul în spații de până la 37 m² ③.

Filtrare în 3 straturi pentru purificare maximă

Filtru cu 3 straturi, cilindric, 360 °

Stratul exterior îndepărtează particulele mari din aer, cum ar fi praful și părul.

Stratul mediu utilizează tehnologia de filtrare H11 ④ furnizată de compania japoneză Toray. Acest strat îndepărtează microparticulele și reține bacterii dăunătoare.

Stratul interior, realizat din cărbune activ de înaltă calitate, îndepărtează în mod eficient formaldehida, alte substanțe nocive și neplăcute zapach.

Constructie solida

Designul clasic de tip turn, eficienta dovedita prin două generații de purificatoare de aer, asigură o eficiență maximă, menținând în același timp o structură compactă. 943 orificiile de admisie ajută la creșterea spațiului de admisie a aerului și creează 360 °; cale de filtrare ciclică aer.

Control inteligent

Controlați purificatorul de oriunde cu aplicația Mi Home. Verificați calitatea aerului, temperatura și umiditatea, reglați forța ventilatorului și setați temporizatorul pentru a porni purificatorul. De asemenea, aplicația notifică automat utilizatorul despre necesitatea înlocuirii filtrului.

Marcaj RFID
Cip unic pe fiecare filtru

Mi Air Purifier 2S folosește un cititor de etichete RFID electronic pentru a recunoaște filtrele originale. Fiecare filtru are propriul său unic identificator.

Silentios si economic

Mi Air Purifier 2S a fost atent conceput pentru a reduce zgomotul. În modul de repaus, sunetul produs este aproape imperceptibil ⑤. Echipat cu un motor Nidec din Japonia, purificatorul folosește doar 4.8W putere în modul normal, care este mai puțin decât cu o lampă fluorescentă.

Design aerodinamic,
sistem brevetat de canale de filtrare

Inspirați de motoarele de avion, inginerii Xiaomi au dezvoltat un sistem aerodinamic puternic care folosește presiunea pentru a curăța aerul s-a răspândit în toată camera. Drept urmare, Mi Purifier 2S poate curăța aerul cu o eficiență de 310 m³ / h.

Sistem eficient de presiune a aerului

① CADR (Clean Air Delivery Rate) este standardul internațional pentru măsurarea eficienței curățării. Măsurarea CADR a Mi Air Purifier 2S a fost măsurată la condiții specificate, cu poluanți vizați (particule solide și gazoase), cu unități de măsurare în metri cubi pe oră (m³/h).

② Wartość CADR obliczana jest zgodnie z raportem kontroli dostarczonym przez China Home Appliance Inspection, numer raportu z inspekcji: WCk-17-50468WCk-17-50468

③ CADR este influențat de zona și înălțimea camerei. Zona de eficacitate Mi Purificator de aer 2S este calculată ca CADR x (0,07-0,12). Datele CADR relevante provin din raportul de inspecție efectuat de China Home Appliance Inspection.

④ Tehnologia de filtrare furnizată de Toray este capabilă să îndepărteze particulele fine din aer, inclusiv alergenii obișnuiți (polen, acarienii prafului, mătreața animalelor, mucegaiul etc.), precum și bacteriile și unii viruși.

⑤ Când utilizați aplicația Mi Home, puteți selecta modul de funcționare în funcție de nevoile dvs. Nivel de zgomot atunci când se utilizează moduri superioare produs de mașină poate crește. Testarea zgomotului a fost efectuată de produsul pentru protecția mediului din Shanghai Monitorizare și inspecție, număr raport: 2017120-35-1208815001.

* Rezultate conform Centrului de testare a microbiologiei industriale din Guangzhou Raport de test CADR. Durează 10 minute pentru a curăța aerul intr-o o cameră care de 21 m² și 2,4 m înălțime.

Specificații

Specificații
Model AC-M4-AA
Tip produs Purificator de aer
Tipul ecranului OLED
Comunicare Wi-Fi 802.11 b/g/n
Tipul filtrului Filtru de adsorbție a cărbunelui activ Filtru HEPA (filtru de particule de înaltă eficiență) Filtru PET primar
Metoda de curățare Adsorbţie Filtrare mecanică
Eficiența curățării 100% - particule mari 99 99% - particule de până la 2 5 μm 99 97% - particule de până la 2 5 μm bacterii metale grele și substanțe organice 99 3% - particule de până la 0 3 μm
Module inteligente Senzor de calitate a aerului Senzor de temperatură și umiditate Senzor de particule laser
Zona recomandată 21 ~ 37 m²
Lungimea cablului 1,6 m
Consumul de energie 1 5W ~ 29W ( AC 100V~220V 50/60Hz )
Nivel de zgomot 31 dB
Culoare Alb
Înălţime 520 mm
Lăţime 240 mm
Greutate 4,5 kg
Conținut Filtru, Purificator de aer, Cablu de încărcare, Manual de instrucțiuni

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Mi Air Purifier 2S
Rating-ul dumneavoastra