Filtru pentru purificator

Mi Air Purifier Formaldehyde Filter S1

5

Recenziile contează: 1

144,99 Lei

Filtru original de purificare special conceput pentru îndepărtarea microorganismelor, particulelor PM2.5 și mirosurilor deosebite. Își datorează performanța ridicată a trei straturi separate.

Mi Coin
Ai primi 14 Mi Coins Afla mai multe
 • Distribuitor român
 • Garanție oficială
 • 14 zile pentru retur
 
144,99 Lei
Xiaomi Mi Air Purifier
Formaldehyde Filter S1
Versiune nouă, îmbunătățită.
Purificare triplă integrată.
Capacitate mai mare de purificare a formaldehidei.
Filtrare eficientă a PM2,5.
Se recomandă schimbarea filtrului după 3-6 luni.
Modele compatibile: Xiaomi Mi Air Purifier, Xiaomi Mi Air Purifier 2, Xiaomi Mi Air Purifier Pro, Xiaomi Mi Air Purifier 2S, Xiaomi Mi Air Purifier 3.
Mai puțină rezistență la aer, mai mult carbon activ.
Capacitatea de purificare a formaldehidei este complet îmbunătățită.
Structura integrată a cartușului reduce în mod eficient fluxul de aer și permite obținerea unor rezultate mai bune în ceea ce privește performanța și curățarea. Structura optimizată oferă, de asemenea, mai mult spațiu, permițând filtrului S1 Formaldehyde să găzduiască mai mult cărbune activ, crescând CADR pentru formaldehidă cu aproximativ 66%* în comparație cu un cartuș universal și obținând un CCM pentru formaldehidă de F4*.
 • 66%*
  Formaldehidă CADR
 • F4*
  Formaldehidă CCM
Filtrarea particulelor de 80-90nm până la 99,5%*.
Filtrarea eficientă a particulelor fine de mărimea unui aerosol.
Xiaomi Mi Air Purifier Filter Formaldehyde S1 este fabricat din material de filtrare de înaltă performanță, cu o precizie de filtrare până la nivel nano. Poate filtra în mod eficient particulele microscopice, cum ar fi bacteriile și virușii din aer.
 • 80-90nm
  Capacitate de filtrare
  99,5%
 • 90-100nm
  Capacitate de filtrare
  99,5%
 • 100-110nm
  Capacitate de filtrare
  99,6%
O formulă puternică de cărbune activ catalitic.
Eliminarea în două etape a formaldehidei pentru a restabili aerul curat.
Tehnologia foarte eficientă de fixare a aldehidei atașează puternic formaldehida pe agentul aldehidic fixat, ceea ce face dificilă resorbția moleculelor dăunătoare. Formula catalitică se adaugă la cărbunele activ convențional, care are o capacitate de adsorbție foarte mare pentru formaldehidă. În procesul de purificare, catalizatorul poate descompune formaldehida în apă și dioxid de carbon. Reacția dintre materialul descompus și oxigen produce un catalizator care ajută la descompunerea formaldehidei și a altor substanțe nocive.
 • Pasul 1
  Tehnologie foarte eficientă de fixare a aldehidelor.
  Adsorbția formaldehidei.
 • Pasul 2
  Catalizatorul verde descompune în mod inofensiv formaldehida.
  Prevenirea poluării secundare.
Purificare triplă, filtrare eficientă pentru un aer curat.
 • Aer poluat
 • Pre-filtru Particule mari aflate în suspensie
 • ​Filtru HEPA clasa H11 Filtrarea particulelor inhalabile
 • Filtru cu carbon activ catalitic Adsorbția și descompunerea formaldehidei și a altor substanțe nocive
 • Aer curat
Filtru principal.
Filtrare la 360° a particulelor mari.
După ce intră în purificator, aerul este mai întâi pre-curățat de filtrul principal. Forma sa cilindrică asigură filtrarea la 360° a prafului, părului și a altor particule mai mari în suspensie în aer.
 • Praf
 • Păr
 • Particule fine
 • Blană
Filtru HEPA clasa H11.
Filtrarea particulelor inhalabile.
Odată ce particulele poluante mari sunt îndepărtate din aer, un al doilea strat de material de înaltă calitate începe să proceseze particulele inhalate de la PM2,5 la particule fine de până la 0,3µm*. Filtrele HEPA (High-efficiency Particulate Arrestance) sunt adesea utilizate în spitale și laboratoare pentru a elimina particulele de dimensiuni micronice.
 • PM2.5
 • Particule de 0,3µm*.
Design pliabil. Cartușul de filtrare este fabricat dintr-o foaie de material filtrant de înaltă calitate de aproximativ 1,8 m², care este pliată pentru a reduce rezistența aerului. Folosind o presă mecanică puternică, fiecare colț este pliat cu atenție și în mod constant, permițând un flux de aer mai lin și mai rapid, reducând rezistența la înaintare.
 • Colțuri perfect îndoite pentru a reduce rezistența la înaintare.
  Circulația rapidă a aerului.
 • Spațiere calibrată cu atenție.
  Flux de aer lin.
 • Injectarea materialului adeziv cu tehnologie laser.
Carbon activ de înaltă calitate.
Captează și absoarbe formaldehida și alte substanțe nocive.
A treia etapă este cea a cărbunelui activ catalitic, care este cheia purificării aerului. Carbonul activ de înaltă calitate este plasat în structura de plasă în straturi egale, mărind suprafața de contact efectivă dintre aer și carbonul activ.
Filtru de lungă durată de până la șase luni. Filtrarea în trei straturi în trepte îmbunătățește eficiența filtrării, în timp ce prelungește durata de viață a cartușului. Cu toate acestea, este posibil ca filtrele care nu sunt înlocuite la timp să nu fie capabile să blocheze substanțele nocive sau să provoace o contaminare secundară. Vă recomandăm înlocuirea filtrelor la fiecare 3-6 luni, în funcție de uzură. Utilizați aplicația Mi Home pentru a monitoriza durata de viață a filtrului și primiți notificări care vă reamintesc când este timpul să schimbați filtrul.
 • Observații:
 • * CADR pentru formaldehidă crește cu 66%: Date măsurate de Institutul de testare a aparatelor electrice de uz casnic din China. Formaldehidă CADR măsurată pentru Mi Air Purifier 2S cu Mi Air Purifier Universal Filter, nr. de test: WCk-19-50197; Mi Air Purifier 2S cu Mi Air Purifier Filter S1, număr de testare: WCk-19-50194. CADR a fost măsurat în Mi Air Purifier 2S cu Mi Air Purifier Filter S1, număr de test: WCk-19-50194.
 • * Clasificarea CCM pentru formaldehidă până la F4: Conform raportului de testare realizat de Institutul de testare a aparatelor electrice de uz casnic din China. Evaluarea CCM pentru formaldehidă F4 măsurată folosind Mi Air Purifier 2S cu Mi Air Purifier Filter S1, număr de test: WCk-19-50194.
 • * Rata de filtrare pentru 80-90nm este de 99,5%: Mediile de filtrare utilizate în cartuș au atins o eficiență de filtrare de 99,5% la 0,0533 m/s pentru dimensiuni similare de particule de 80-90nm, iar eficiența pentru alte dimensiuni de particule a fost măsurată de China Household Electric Appliance Testing Laboratory, numărul de testare: WCv-20-40029.
 • * Materialul de filtrare utilizat în acest produs poate filtra și capta particule ≥0,3 μm, testat de Centrul Național de Supraveghere și Inspecție a Calității Echipamentelor de Aer Condiționat, număr de testare: SFECLĂ-2018H-0022.

Specificații

Specificații

Model

Mi Air Purifier Formaldehyde Filter S1

Tip produs

Filtru pentru purificator

Dedicat pentru

Air Purifier

Air Purifier 2

Mi Air Purifier 2H

Mi Air Purifier 2S

Mi Air Purifier 3H

Mi Air Purifier Pro

Culoare

Verde

Înălţime

293 mm

Lăţime

200 mm

Informații suplimentare

Absoarbe, printre altele, formaldehidă, benzen, amoniac și alte substanțe nocive, precum și miros și fum

Instalare rapidă și ușoară

O structură cu trei straturi, cu un filtru de cărbune activ

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Termenii de Confidențialitate și Utilizare Google.
Recenzati:Mi Air Purifier Formaldehyde Filter S1
Rating-ul dumneavoastra