Căști cu fir

Mi ANC & Type-C In-Ear Earphones Black

249,00 Lei

Căștile profesionale Mi ANC, care utilizează întregul potențial al conectorului USB Type-C, oferă sesiuni muzicale incredibil de detaliate. Funcția de anulare activă a zgomotului vă asigură claritatea muzicii ascultate.

Livrarea gratuită pentru plata online
Mi Coin
Ai primi 24 Mi Coins Afla mai multe
 • Distribuitor român
 • Garanție oficială
 • 14 zile pentru retur
 
249,00 Lei

Mi ANC & Type-C In-Ear Earphones

Fără distrageri, doar muzică pură

Conector USB de tip C
Reducerea activă a zgomotului
Construcție din titan

Sunete frumoase și naturale datorită egalizării pe trei benzi


Pentru un echilibru de sunet cu frecvență joasă, medie și înaltă, în noile căști Pro HD In-Ear, există încorporate drivere duble și echilibrate. Cel mai mare dintre driverele dinamice este responsabil pentru intervalele audio mai mici, în timp ce cel mai mic are grijă de gamele audio mai mari. Când pickup-urile dinamice duble se conectează la driverul armăturii, sunetele produse sunt mult mai bogate și mai pline.

Reducere perfectă a zgomotului - reducere activă a zgomotului în benzile 50 - 2000Hz


Fără probleme, fără setări dificile. Căștile Mi-C cu anulare a zgomotului au o anulare activă a zgomotului în intervalul 50 - 2000 Hz, ceea ce suprimă zgomotul ambiental peste 25 dB. Acum puteți auzi mai multe detalii despre fiecare melodie, chiar și în timp ce călătoriți.

Microfonul MEMS reduce interferențele de zgomot


Reduceți zgomotul. Căștile cu anulare a zgomotului Mi-C utilizează microfoane MEMS în fiecare cască pentru a detecta zgomotul de fundal și a-l compensa. cu frecvențe opuse, asigurând astfel un sunet clar și precis, astfel încât să nu existe nimic între tine și muzică.

Controler dedicat de anulare a zgomotului digital


Doar rotiți comutatorul și lăsați modulul de control de anulare a zgomotului să preia controlul. Zgomotul ambiental se estompează prin fuziunea activă amortizare cu efect de mascare a muzicii. Acum vă puteți bucura de cele mai fine detalii ale melodiilor preferate, fără a vă distrage atenția.

Concentrați-vă doar pe muzică


Măriți volumul pentru a suprima zgomotul de fundal atunci când sunteți în metrou sau autobuz? Atunci îți va plăcea ceea ce auzi datorită căștilor Mi-C cu reducere a zgomotului. Tehnologia noastră de reducere a zgomotului este concepută pentru a bloca distragerile, astfel încât să puteți să vă bucurați de muzică nestingherit. Taie zgomotul și pierde-te în muzică oriunde te-ai afla.

Concentrați-vă pe muzică, nu pe zgomot


Căștile cu anulare a zgomotului Mi-C folosesc drivere hibride brevetate, duale dinamice și echilibrate muzică cu detalii din ce în ce mai mici. Ca urmare, cu ajutorul unui divizor capacitiv, există o convergență mai mare a basului este calitatea sunetului care trăiește cu performanțe de reducere a zgomotului fără compromisuri. Acum, la pornirea muzicii pare că ești era într-o cameră cu artiștii tăi preferați.

Ascultați mai multe cu sunetul Hi-Res

Căștile sunt certificate pentru calitate audio Hi-Res, deci oferă o calitate a muzicii fără compromisuri la frecvențe mai mari ale ratei de eșantionare decât ratele de eșantionare standard utilizate pe CD-uri.

Design cască din titan

Conceput pentru utilizarea de zi cu zi. Camera de sunet este fabricată din titan ușor pentru o performanță acustică excelentă. Mulțumita acestui lucru face ca suprafața exterioară să fie durabilă și rezistentă la uzura de zi cu zi.

Confort de ascultare fără compromisuri datorită designului ergonomic

Spre deosebire de căștile tradiționale, căștile noastre concepute ergonomic sunt proiectate cu scanări 3D a sute de urechi. Drept urmare, căștile se potrivesc confortabil formei canalului urechii și vă puteți bucura de muzică si mai clară cu cel mai mare confort.

Cablu împletit cu comenzi în linie

Fibra de Kevlar puternică, rezistentă la rupere, protejează cablurile și le extinde durata de viață, în timp ce cablurile împletite împiedică încurcarea. Secțiunile capetelor sunt acoperite cu un strat de TPE pentru a reduce frecarea cauzată de îmbrăcăminte, prevenind efectele deranjante sau „distragerea” stetoscopului.

Peste 700 de teste de fiabilitate


Depășind cu mult standardele din industrie, căștile cu anulare a zgomotului Mi Type-C au fost testate riguros în peste 700 de teste de fiabilitate. Au fost supuse testelor de vibrații, căldură și stres care simulează scenarii din lumea reală, precum și extreme teste de temperatură ridicată și joasă pentru a le garanta performanța și durabilitatea excelentă.

 • Durata de viață a butonului
 • Teste de pulverizare cu sare
 • Durata de viață a difuzorului
 • Test de impulsuri de căldură
 • Rezistenta termica
 • Intensitatea vibrațiilor
 • Funcționare la temperaturi extreme
 • Rezistența membranei
 • Compatibilitate la distanță
 • Suport de cablu
 • Fiabilitatea materialelor
 • Rezistență la UV

* Comentarii: Căștile funcționează numai cu Mi 6, Mi MIX 2 și alte smartphone-uri Xiaomi echipate cu un conector USB de tip C. Actualizați-vă telefonul Mi la cea mai recentă versiune a MIUI pentru a vă asigura că toate funcțiile funcționează corect.

Specificații

Specificații

Culoare

Negru

Model

JZEJ01JY

Tip produs

Căști cu fir

Tipul căștilor

Cu fir

Intratecal

Conectivitate

Mini Jack 3.5 mm

Sensibilitatea căștilor

113 dB

Răspunsul în frecvență

20 ~ 40000 Hz

Impedanță

32 Ω

Putere nominală

5mW

Lungimea cablului

1,25 m

Greutate

20 g

Culoare

Negru

Informații suplimentare

Microfon pe cablu

Conținut

Bobină din silicon

Căști

Sac

Manual de instrucțiuni

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Mi ANC & Type-C In-Ear Earphones Black
Rating-ul dumneavoastra