Selfie Stick

Mi Bluetooth Selfie Stick Grey

Mi Bluetooth Selfie Stick este partenerul perfect pentru fiecare călătorie. Cântărind doar 133g, vă permite să faceți o fotografie de la distanță cu un singur buton. Mâner care se roteste la 270 ° care poate fi extins până la 70 cm.

  • Distribuitor român
  • Garanție oficială
  • 14 zile pentru retur
 
0,00 Lei

Mi Bluetooth Selfie Stick

Faceți convenabil un selfie cu un singur clic!

133 g greutate | 70 cm lungime totală
Bluetooth 3.0 | 19 cm când este pliat, 270 ° rotire;

Ușor și portabil

Salvați fiecare moment

Mi Bluetooth Selfie Stick cântărește doar 133 de grame și, când este pliat, are o lungime de 19 centimetri, ceea ce înseamnă că nu ocupă mult spațiu și este confortabil de purtat, transportat, și puteți face cu ușurință un selfie oriunde.

Extindeți cadrul!

Stâlpul Xiaomi este fabricat din aliaj de aluminiu anodizat, iar construcția sa dintr-o singură piesă este ușoară și stabilă. Stick-ul selfie are 6 segmente reglabile și pot fi extinse până la 70 cm.

Unghiul de rotație 270 °

Găsește-ți frumusețea din diferite unghiuri

Suportul pentru telefon cu un singur braț are un design antiderapant, anti-cădere, care poate fi rotit la 270 °.

Diodă de semnal

O lumină roșie indică un nivel scăzut al bateriei și ar trebui să conectați dispozitivul pentru încărcare. LED-ul albastru indică nivelul complet încărcat. Pentru a activa stick-ul selfie, țineți apăsat butonul camerei pentru 3 secunde. Dacă dispozitivul nu este utilizat timp de 10 minute asociat, se va deconecta automat.

Asociere simplă

  • Krok 1:Țineți apăsat butonul camerei pentru 3 secunde până când lumina albastră se aprinde. Autodeclanșatorul va porni și selfie stick-ul va intra în modul de asociere atunci când LED-ul începe să clipească.

  • Krok 2: Căutați și selectați dispozitivul „XMLYZPG” pe telefon. Când LED-ul încetează să clipească, indică acest lucru asocierea corectă a dispozitivelor.

  • Krok 3: Lărgiți suportul pentru selfie stick, montați-vă smartphone-ul, porniți camera și bucurați-vă de un cadru mai larg!

Specificații

Specificații
Tip produs Selfie Stick
Comunicare Bluetooth 3.0
Materialul executării Aluminiu
Greutate 133 g
Informații suplimentare Design antiderapant, Unghiul de rotație: 270 °, Indicator cu LED

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Mi Bluetooth Selfie Stick Grey
Rating-ul dumneavoastra