Fierbător

Mi Electric Kettle

149,99 Lei Mi Coin

Fierberea apei nu a fost niciodată atât de ușoară! Putere mare vă va permite să fierbeți un ceainic complet în cel mai scurt timp, iar un capac special conceput împiedică stropirea accidentală a apei clocotite.

  • Distribuitor român
  • Garanție oficială
  • 14 zile pentru retur
 
149,99 Lei

Mi Electric Kettle

O modalitate ușoară și atractivă de a încălzi apa în cel mai scurt timp

Fierbe rapid apa. Carcasă din oțel inoxidabil 304.
Capacitate mare de 1,5 litri. Element de încălzire ascuns. Diametru mare de 13 cm.

Capacitate de 1,5 L, mult spațiu

O astfel de capacitate a fierbătorului vă va permite să fierbeți rapid și convenabil apă pentru ceai, dar este de asemenea suficient pentru o oală plină de apă pentru

Fierbere expresă a apei

1500 W putere de încălzire vă permite să fierbeți rapid un ceainic complet de apă. Funcția de oprire automată asigură că fierbătorul nu va duce niciodată la o fierbere prea lungă dăunătoare apei.

Design sigur.
Interior din oțel inoxidabil.

Toate elementele interne și alte componente sunt realizate în conformitate cu standardul GB4806, din oțel inoxidabil 304 de înaltă calitate. Structura este uniformă, astfel încât nici o piesă din plastic să nu intre în contact cu apa fierbinte. Oțelul inoxidabil utilizat se caracterizează prin siguranță ridicată și este utilizat pe scară largă în industria medicală și alimentară și este extrem de rezistent la coroziune.

Deschidere usoara pentru a preveni stropirea

De îndată ce butonul de deschidere este apăsat, capacul se deschide cu la 30 °, eliberând treptat aburul fierbinte și prevenind pulverizarea apei calde. Puteți folosi acest fierbător în condiții de siguranță, fără teama de opărire cu abur fierbinte sau apă.

Deschidere largă pentru o curățare mai ușoară

Ceainicul este echipat cu un capac de 130 mm care poate fi deschis până la 75 °, astfel încât să puteți curăța ceainicul mai bine. În mod implicit, atunci când butonul de deschidere este apăsat, capacul se deschide doar la 30 °, cu toate acestea, capacul poate fi înclinat și mai departe pentru curatare.

Mâner dublu strat, sigur

Mânerul fierbătorului este gol, ceea ce înseamnă că, chiar și atunci când apa fierbe la 100 ° C, carcasa nu depășește limita de siguranță de 40 ° C, iar mânerul rămâne rece permițând turnarea ușoară a apei

Rapid și sigur

Fierbătorul de apă Mi Electric vă oferă liniște sufletească cu caracteristicile sale extinse de siguranță, cum ar fi oprirea automată și un cablu de alimentare special conceput echipat cu protecție împotriva șocurilor electrice.

LED inteligent

Acoperirea LED-ului are un finisaj mat, datorită căruia lumina sa, va fi plăcută ochilor chiar și noaptea.

Depozitarea cabllui convenabilă

Cablul de alimentare în exces poate fi înfășurat în baza fierbătorului, creând un design estetic și practic.

* Toate datele sunt rezultatele testelor interne de laborator și sunt furnizate numai cu titlu de referință. Utilizarea efectivă poate poate varia în funcție de condițiile de mediu, de frecvența de utilizare și de alți factori.

Specificații

Specificații
Model MJDSH01YM
Tip produs Fierbător
Funcții Gătit rapid
Putere 1800 W
Tensiune nominală 220 V
Capacitate 1,5 L
Materialul executării Plastic Oțel inoxidabil
Dimensiuni 216 × 152 × 252 mm
Informații suplimentare Izolația dublă asigură o temperatură scăzută a carcasei, Interiorul este din oțel inoxidabil
Conținut Ibric Stația de andocare Manual de instrucțiuni

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Mi Electric Kettle
Rating-ul dumneavoastra