Căști cu fir

Mi In-Ear Headphones Pro HD Silver

5

Recenziile contează: 1

129,00 Lei

O versiune complet nouă a căștilor prețioase din seria Pro, care garantează o calitate excelentă a sunetului și durabilitate a materialelor. Driverele dinamice cu o diafragmă grafenică garantează senzații excelente.

Mi Coin
Ai primi 12 Mi Coins Afla mai multe
 • Distribuitor român
 • Garanție oficială
 • 14 zile pentru retur
 
129,00 Lei

Mi In-Ear Headphones Pro HD

Fiecare poveste grozavă este însoțită de muzică frumoasă

Drivere dinamice duale
Egalizator de sunet natural
Membrană grafenică
Cablare mată, fără încurcături

Drivere echilibrate


Noile căști Mi Pro HD dispun de drivere hibride duale dinamice. Acestea oferă nivelul potrivit de tonuri joase și înalte, grație designului grafen, care oferă sunete mai bogate în detalii. Traductorul de armătură echilibrat păstrează detalii bogate ale notelor înalte pentru melodia principală, rezultând un efect de egalizare în trei benzi. Punerea noilor căști Mi Pro Ear HD te face să te simți ca și cum ai fi mai aproape de natură.

Sunet frumos și natural


Driverul mai mare este responsabil pentru intervalele audio mai mici, în timp ce driverul dinamic mai mic are grijă de intervalele superioare datorită. Când să dublezi pickup-urile dinamice se conectează la șofer, sunetele produse sunt mult mai complete.

Membrană grafenică


Vocile și instrumentele se găsesc în principal în gama medie și joasă. Pentru a asigura sunetul perfect al acestora, am folosit o diafragmă dublă grafen, păstrând detalii bogate și sunet moale.
Grafenul este cunoscut ca fiind cel mai subțire, cel mai puternic și cel mai ecologic material care poate transmite sunet rapid. L-am folosit pentru a crea o diafragmă care face ca toate sunetele care ajung la ureche să fie bogate, clare și cristaline clar. Grafenul în sine este de 100 de ori mai puternic decât oțelul, conduce 100% din semnalele electrice transmise de acesta, livrând cu precizie sună așa cum ar trebui auzit.

Tuning acustic științific


Fiecare muzică spune o poveste. Pentru a asigura o reprezentare adevărată a muzicii, am solicitat ajutorul unui câștigător de patru ori al premiului Grammy, Luca Bignari va realiza tuningul acustic științific al căștilor Pro HD. Chiar dacă te consideri audiofil, poți cufundați-vă în fiecare piesă muzicală.

Gata pentru lungi călătorii muzicale


Material TPE selectat special, cu elasticitate similară cauciucului, este ecologic, netoxic și rezistent la căldură. Mulțumiri pentru el, căștile sunt durabile, rezistente la murdărie și încurcături care pot apărea pe călătorii mai lungi.

Design complet nou
Sunet și sunet


O pereche de căști bine proiectate nu numai că ar trebui să sune bine, ci ar trebui să acționeze și ca un accesoriu pentru urechi. Căști z Microfonul Pro HD are o carcasă pentru urechi rotunjită și rigidizată la 45 °, care se potrivește perfect și vă oferă muzică reală în urechi. Calibrarea precisă a structurii cavității permite melodiilor să sune mai bine. Cablul TPE foarte extensibil este responsabil pentru siguranța cablului, care este durabil și extrem de durabil.

Gata pentru lungi călătorii muzicale


Material TPE selectat special, cu elasticitate similară cauciucului, este ecologic, netoxic și rezistent la căldură. Mulțumita lui, căștile sunt durabile, rezistente la murdărie și încurcături care pot apărea pe călătorii mai lungi.

Căști montate și confortabile


Pentru a reduce riscul iritării urechii, căștile sunt fabricate din silicon de calitate medicală, care este blând, moale și sigur pentru piele. Setul include până la 4 perechi de mărimi de căști pentru a se potrivi perfect căștilor la urechi. De astăzi poți conta pe cel perfect un însoțitor acustic care nu te va dezamăgi toată ziua.

Fiecare pas produce o muzică grozavă


Crearea unei camere de sunet metalice este un proces de 25 de pași care include tăierea integrată a diamantului, gravarea pe CD, sablarea cu zircon și anodizare. Fiecare proces este meticulos, realizat cu cea mai mare precizie, alcătuind o adevărată operă de artă.

Tehnologie CNC de tăiere a diamantelor


Camera acustică din aliaj de aluminiu a fost creată folosind tăierea cu diamant CNC cu o precizie de 0,01 mm. Un astfel de proces fabricarea necesită o analiză prealabilă a materialului din aluminiu înainte de a fi trimis pentru prelucrare. Rezultatul acestui proces este o pereche de căști Mi Căști intraauriculare Pro HD care sunt confortabile și blânde pentru urechi.

Protecție la uzură


Nisipul selectat special este materia primă care conferă căștilor intraauriculare Pro HD un finisaj neted și uniform. Da de asemenea, a crescut rezistența la zgârieturi. Căștile primesc, de asemenea, un strat anodizat de 6μ pentru a le îmbunătăți aspectul și sporind în continuare rezistența materialului.

Peste 700 de teste de fiabilitate


Căștile Mi In-Ear Pro HD au fost testate riguros în peste 700 de teste, depășind cu mult standardele piață pentru a garanta performanța și durabilitatea excelentă.

 • Durata de viață a butonului
 • Teste de pulverizare cu sare
 • Viața difuzorului
 • Test de impulsuri de căldură
 • Rezistenta termica
 • Intensitatea vibrațiilor
 • Funcționare la temperaturi extreme
 • Rezistența membranei
 • Compatibilitate la distanță
 • Rezistența cablului
 • Fiabilitatea materialelor
 • Rezistență la UV

Specificații

Specificații

Culoare

Argintiu

Model

QTEJ02JY

Tip produs

Căști cu fir

Tipul căștilor

Cu fir

Intratecal

Conectivitate

Mini Jack 3.5 mm

Sensibilitatea căștilor

98 dB

Răspunsul în frecvență

20 ~ 40000 Hz

Impedanță

32 Ω

Putere nominală

5mW

Lungimea cablului

1,25 m

Greutate

17 g

Culoare

Argintiu

Informații suplimentare

Microfon pe cablu

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Mi In-Ear Headphones Pro HD Silver
Rating-ul dumneavoastra