Căști cu fir

Mi Noise Cancelling In-Ear Earphones Black

249,00 Lei Mi Coin

O nouă calitate în domeniul reducerii active a zgomotului. Designul special vă permite să scoateți în valoare frumusețea maximă din orice tip de muzică, reducând în același timp sunetele inutile.

Livrare gratuită
  • Distribuitor român
  • Garanție oficială
  • 14 zile pentru retur
 
249,00 Lei

Mi Noise Cancelling In-Ear Earphones

Bucurați-vă de muzică bună

Reducere activă a zgomotului în două poziții. Bobină duală dinamică. Structură acustică mobilă din fier. Sistemul original de separare a muzicii. Comutare gratuită. Design flexibil al clemei din spate.

Sistem original original de reducere a zgomotului și de separare a muzicii

Sistemul original de separare a muzicii brevetat permite lucrul celor trei părți integrate ale camerei. Datorită acestui sistem Sistemul de reducere a zgomotului și de acustică a muzicii funcționează independent și nu interferează unul cu celălalt.

Câștigător al certificatului audio japonez de înaltă calitate

Căștile intraauriculare Mi Noise Canceling oferă un sunet de calitate CD, reproducând meticulos sunetul real al muzicii.

Słuchawki Xiaomi

Reducere activă a zgomotului în două poziții

În funcție de mediu, intensitatea reducerii zgomotului poate fi ajustată pentru a reduce în mod eficient consumul de energie al sistemului și extindeți timpul de reducere a zgomotului. Asigurați-vă că aveți un spațiu liniștit într-un mediu zgomotos.

Eliminați zgomotul din gama de frecvențe de la 50 la 1500 Hz

Căștile de anulare a zgomotului pot fi utilizate în metrou, autobuz, avion și chiar în locuri publice zgomotoase. De lungă durată reducerea activă a zgomotului elimină efectiv sunetele inutile - chiar și la frecvență joasă.

Słuchawki Xiaomi

Clemă metalică

Când le purtați, acestea trebuie fixate doar pe haine pentru a evita legănarea cablului căștilor și pentru a reduce efectiv fricțiunea între cordon și îmbrăcăminte

Protectie pentru auz

Căștile reduc zgomotul inutil care lovește urechea fără a fi nevoie să reglați volumul întregii căști, având grijă de calitatea sunetului și protejarea auzului.

Słuchawki Xiaomi
Design słuchawek

Design ergonomic al tălpilor interioare

După analizarea datelor profesionale de pe canalul urechii, căștile au căpătat o formă moale și confortabilă, crescând pasivul efect de reducere a zgomotului.

Budowa słuchawek

Corp metalic complet

Materialele din aliaj de aluminiu din seria 6 sunt utilizate pentru carcase de anulare a zgomotului, cleme metalice și căști. Delicat la atingerea caldă a metalului a fost obținută datorită procesului de gravare multiplă.

Przwód słuchawek

Dublă împletitură

Sârma este protejată de sârmă împletită, rezistentă la tragere și deranjare. În plus, a fost utilizat un material foarte elastic Material TPE, care reduce efectiv efectul stetoscopului.

	Mi Noise Cancelling In-Ear Earphones

12 ore de viață a bateriei

Bateria de 55 mAh se încarcă prin conectorul Micro USB în decurs de două ore. Aceasta oferă până la 12 ore de funcționare continuă in modul de reducere a zgomotului.

Specificații

Specificații
Culoare Negru
Model JZEJ02JY
Tip produs Căști cu fir
Tipul căștilor Cu fir Intratecal
Conectivitate Mini Jack 3 5 mm
Sensibilitatea căștilor 100 dB
Răspunsul în frecvență 20 ~ 40000 Hz
Impedanță 32 Ω
Lungimea cablului 1,35 m
Materialul executării TPE PC Metal
Informații suplimentare Microfon pe cablu
Conținut Căști, Sac

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Mi Noise Cancelling In-Ear Earphones Black
Rating-ul dumneavoastra