Ochelari

Mi Polarized Explorer Sunglasses Grey

84,99 Lei Mi Coin
Aveți grijă de vederea dvs. cu ochelarii de soare Xiaomi Mi Polarized Explorer. Blochează razele UV, reducând riscul de afectare a ochilor. Autoregenerarea sticlei asigură mulți ani de utilizare.
  • Distribuitor român
  • Garanție oficială
  • 14 zile pentru retur
 
84,99 Lei

Mi Explorer Sunglasses Polarized

Ochelari de soare autovindecabili într-un cadru de modă veche.

Cadru luminos în stil retro. Lentile polarizate TAC. Repararea automată a zgârieturilor minore. Design dintr-o singură piesă încorporat.

Design vintage, cu o nouă întorsătură. Material de înaltă rezistență TR90.

Designul popular accentuează pomeții și oferă un aspect vintage chic. Formele simple și liniile netede alcătuiesc o combinație armonioasă și ieșiți din mulțime. Materialul durabil TR90 va asigura mulți ani de utilizare fără deformări.

Lentile polarizate TAC, pentru reducerea strălucirii.

Lentila, compusă din 6 straturi de material, difuzează perfect lumina soarelui, reflectând razele în exces. Această soluție permite protejarea mai buna a ochilor persoanelor expuse la ore lungi de soare.

Nu se teme de zgârieturi, repară zgârieturile mici.

Lentila este acoperită pe ambele părți cu un strat dur, auto-vindecător. Zgârieturile minore dispar la contactul cu razele însorite. Acest tip de soluție crește semnificativ durata de viață a ochelarilor.

Înainte de a repara obiectivul (daune minore)

După reparații

* Viteza de reparare la 23-25 ​​° C este de 2 secunde, la 0 ° C doar 30 de secunde. Adâncimea zgârieturilor & lt; 20 & micro; m

Proiectare integrată.

Se potrivește convenabil formei nasului. Structura integrată de sprijin a distribuie perfect greutatea ușoară a ochelarilor, Confort complet chiar și după ore lungi de utilizare.

Design fără șuruburi.

Spre deosebire de modelele tradiționale, ochelarii MiJia implementează un zăvor folosind un stâlp și un nod, creând astfel un unic - design fără șurub. Datorită utilizării materialelor de o calitate excelentă, acestea nu se formează între elemente individuale este slăbit și ochelarii se potrivesc perfect chiar și după mult timp.

Asamblare.

  • Introduceți bratul

  • Apăsați cu degetul în jos

  • Setarea potrivită

  • Răsuciți bratul

  • Setare corectă

  • Produsul a fost testat de centrul de control al calității din Guangdong, numărul raportului YWT190033. Teste efectuate în condiții laborator.

Specificații

Specificații
Model TYJ01TS
Tip produs Ochelari
Certificate QB 2457-1999
Materialul executării TR90 TAC
Culoare Gri
Dimensiuni Lățimea podului: 13 mm, Lățimea obiectivului: 61 mm
Lăţime 143 mm
Conținut Ochelari, Carcasă protectoare, Pânză, Manual de instrucțiuni

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Mi Polarized Explorer Sunglasses Grey
Rating-ul dumneavoastra