Powerbank

Mi Power Bank 3250mAh Flashlight

79,00 Lei Mi Coin

Powerbank și lanternă într-una! Lanterna Mi Power Bank vă va permite să încărcați rapid dispozitivele epuizate și, într-o situație în care trebuie să vă luminați calea, va servi drept lanternă la îndemână!

  • Distribuitor român
  • Garanție oficială
  • 14 zile pentru retur
 
79,00 Lei

Mi Power Bank Flashlight

Luminozitatea poate fi reglată în 11 pași. Design minimalist. Baterie litiu 3350mAh. Încărcarea dispozitivului inteligent.

Lăsați luminozitatea să vă însoțească în călătoria voastră de noapte

Mergând noaptea când întunericul acoperă străzile, raza de lumină a lanternei Xiaomi Mi Power Bank 3250mAh va face fiecare pas mai sigur.

Luați lumina într-o călătorie pe întuneric noaptea

Pentru cei de pe drum, întunericul nopții nu trebuie să fie un motiv de oprire. Lanterna te va ghida direct spre scop.

Comutați cu ușurință între 11 niveluri de luminozitate

Lanterna portabilă Xiaomi Mi Power Bank 3250mAh Lanterna portabilă vă permite să reglați luminozitatea prin rotirea ușoară a capului lămpii și Există 11 moduri de estompare pentru a alege. Lanterna oferă o luminozitate maximă de 240 lm, care este suficientă pentru utilizarea zilnică.

Mi Power Bank Flashlight

Carcasă din aliaj de aluminiu.
Design minimalist frumos.

Corpul lanternei este fabricat din aliaj de aluminiu, care este atât durabil, cât și extrem de ușor. Carcasă albă și capul de argint al lanternei se completează reciproc pentru a dezvălui frumusețea și stilul. Greutatea întregului dispozitiv este de numai 103 g, ceea ce face ca utilizarea lanternei să fie ușoară și convenabil.

Mi Power Bank Flashlight

Baterie litiu de mare capacitate. Lumina de fundal mai lungă.

Lanterna Xiaomi Mi Power Bank este echipată cu o baterie Li-ion de 3350mAh de la Panasonic sau LG care oferă până la 216 minute de lucru. De asemenea, are o funcție inteligentă de control al luminozității, care poate reduce automat luminozitatea în cazul în care temperatura lanternei devine prea mare pentru o utilizare sigură.

216minut

Mod SOS care vă va face să vă simțiți în siguranță

După activarea funcției SOS, lanterna va emite un fascicul intermitent de lumină, ajutându-vă să ieșiți din pericol la timp.

Mi Power Bank Flashlight

Iluminează și încarcă

Interfață USB

Modulul inteligent SY6918 încorporat va ajuta la încărcarea celor mai populare smartphone-uri și alte dispozitive mobile. După trecerea la modul de încărcare de joasă tensiune, lanterna poate încărca dispozitive precum banda sport Xiaomi sau căștile Bluetooth.

* Lanterna Xiaomi Mi Power Bank 3250mAh poate încărca dispozitive cu tensiune de intrare de 5V. Apăsați butonul de două ori funcție pentru a intra în modul de încărcare de joasă tensiune.

Mi Power Bank Flashlight

Mai distractiv cu accesorii inteligente

Lanterna Xiaomi Mi Power Bank 3250mAh poate fi utilizată cu accesorii inteligente precum ventilatorul portabil MiJia, pentru și mai multă distracție.

Mi Power Bank Flashlight
Mi Power Bank Flashlight

* Toate datele de mai sus sunt obținute din teste interne de laborator. În funcție de mediu și utilizare, rezultatele pot varia varia.

Specificații

Specificații
Model LPB01ZM
Tip produs Powerbank
Conectivitate USB 2.0
Funcții Funcția lanternă
Tipul de celulă Li-Ion
Capacitatea bateriei 3250 mAh
Flux luminos 190 lm (MIN) 240 lm (TYP)
Curent de ieșire 5.0V 1.0A
Materialul executării Aluminiu
Culoare Alb
Înălţime 122 mm
Lăţime 25,5 mm
Grosime 25,5 mm
Informații suplimentare Detectarea automată a conexiunii și deconectării dispozitivului
Conținut Cablu micro USB

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Mi Power Bank 3250mAh Flashlight
Rating-ul dumneavoastra