Dron controlat de la distanță cu o cameră

Mi Remote Control Drone Mini

5

Recenziile contează: 1

259,00 Lei
Drona Xiaomi controlată de smartphone este gadgetul perfect pentru fiecare fan al celor mai noi tehnologii! Mergeți pe cer și vedeți mai multe cu streaming video HD.
Livrarea gratuită pentru plata online
Mi Coin
Ai primi 25 Mi Coins Afla mai multe
 • Distribuitor român
 • Garanție oficială
 • 14 zile pentru retur
 
259,00 Lei

Mi Remote Control Drone Mini

Lasă-ți creativitatea să se desfășoare

* Drona este potrivită pentru piloții cu vârsta de 14 ani sau peste.

 • Bătălia în infraroșu

 • Planare precisă

 • Trucuri de aviație 360°

 • Înregistrați în HD 720P

Controlul dronei este simplu și intuitiv, permițând începătorilor să stăpânească dispozitivul în cel mai scurt timp. Ai nevoie doar de un singur buton pe telecomandă sau aplicația Mi Drone pentru a trimite drona în zbor, a o face să se întoarcă sau să aterizeze.

 • 1 buton
  Aterizare / Decolare
 • 50 m
  Gama de control
 • 25 m
  Altitudine de zbor

Lasă-ți imaginația să fugă

Drona Mi Mini nu este excelentă doar pentru zbor, ci are și o gamă largă de moduri de control care să se potrivească tuturor fanteziilor aviatice. Această dronă îți va aduce imaginația la viață.

Mod „Headless”

Acest mod asigură că drona este întotdeauna orientată spre pilot, ceea ce face mult mai ușor pentru începători stăpânirea direcției de zbor.

Mod senzor de gravitate

Acest mod va face ca drona să urmeze automat mișcările smartphone-ului dvs.

Pornire rapidă

Doar aruncă drona în aer și ești gata să zbori! Acest truc face zborul mai ușor ca niciodată.

Faceți un butoi!

Uimiți-vă prietenii efectuând rotații spectaculoase ale dronei 360°.

Umpluta cu tehnologie

Procesor cu 4 nuclee, 5 senzori

Drona Mi Mini este echipată cu un procesor SOC cu 4 nuclee 1.2G, a cărui rezervă de putere permite procesarea rapidă a datelor colectate prin senzorii dispozitivului, inclusiv senzorul cu ultrasunete, senzorul de presiune sau senzorul de debit optic. Împreună cu un independent structura amortizorului corpului, drona poate atinge o înălțime constantă menținând în același timp un zbor stabil. Capacitate baterie 920 mAh va oferi timp de zbor de până la 10 minute.

Bătălie aeriană realistă

Modul de luptă (IR)

Perfect pentru pasionații de drone și jucătorii cărora le place competiția. Drona Mi Mini este echipată cu emițătoare / receptoare infraroșu, precum și un sistem inovator de control al zborului care, datorită tehnologiei de sinteză a senzorilor, vă va oferi dvs. și prietenilor control perfect al zborului.

* Cu două drone, puteți organiza bătălii aeriene virtuale folosind aplicația pentru smartphone-ul dvs. De fiecare dată când drona va primi o lovitură cu fascicul infraroșu, controlerul va vibra, va trimite un semnal sonor și va reduce valoarea energiei vieții virtuale. Acest mod distracția vă va oferi dvs. și prietenilor dvs. o experiență de luptă realistă.

Transmisie HD Wi-Fi

Zboară mai departe, vezi mai multe

Mi Mini este capabil să primească semnal Wi-Fi de înaltă frecvență de 5,8 GHz cu transfer excelent, latență scăzută și tehnologie reducerea zgomotului, până la 50m pentru transmisia video HD. Drona este echipată cu o cameră HD 720p și 4 GB de memorie încorporată, co vă permite să salvați direct fotografii și videoclipuri pe dispozitiv.

 • 5.8GHz

  Wi-Fi de înaltă frecvență

 • FPV HD

  Transmitere live

 • 1600×1200

  Rezoluție foto

 • 1280×720

  Rezoluție video

Proprietăți de absorbție a șocurilor

Datorită greutății reduse de 88 g, o distanță minimă între elici de 11 cm și un design aerodinamic îngrijit, rezistență la vânt nu face nicio impresie pe Mi Mini.

Corp durabil

Aspectul dronei este simplu și unic. Proiectarea perfectă și procesul avansat de prelucrare fac din toate elementele dispozitivului perfect asortate. Drona utilizează, de asemenea, un design unic al structurii cadrului, care ia în considerare rezistența și greutatea dispozitivului. Corpul a rămas fabricat dintr-un material compozit special cu densitate mică și rezistență ridicată. Elicele conțin și materiale super-dure compozit care oferă rezistență adecvată.

Zburați cu un controler bluetooth

Vrei și mai multă distracție? Asociați Drona cu un controler de joc Bluetooth și experimentați și mai mult datorită senzorului cu 3 axe și motoare cu dublă vibrație. Controlerul are un design ergonomic și poate rezista peste 360 ​​de zile în standby.

* Toate datele provin de la Laboratorul Feimi și sunt furnizate numai în scopuri de referință. Utilizarea efectivă poate varia în funcție de în funcție de condițiile de mediu, frecvența de utilizare și alți factori.

Specificații

Specificații

Model

YKFJ01FM

Tip produs

Dron controlat de la distanță cu o cameră

Memorie Încorporată

4 GB

Funcții

Senzor de vedere

Pozitionator cu ultrasunete

Tipul de celulă

Li-Pol

Durata de viata a bateriei

Până la 10 minute

Vârsta recomandată a utilizatorului

14 ani sau mai mult

Interval de temperatură

0°C ~ 40°C

Culoare

Alb

Înălţime

38 mm

Lăţime

91 mm

Grosime

91 mm

Greutate

88 g

Conținut

4 cadre de protecție pentru elice

6 elice

Baterie

Dronă

Cablu USB

Manual de instrucțiuni

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Termenii de Confidențialitate și Utilizare Google.
Recenzati:Mi Remote Control Drone Mini
Rating-ul dumneavoastra