Brățară detașabilă

Mi Smart Band 5/6/7 Strap (3-pack) (Black, Orange, Cyan)

5

Recenziile contează: 1

Pret special 19,99 Lei Pret standard 64,99 Lei
Salvezi 45,00 Lei -69%
Cel mai mic pret din ultimele 30 de zile: 19,99 Lei
Mi Coin
Ai primi 1 Mi Coin Afla mai multe

Bratari pentru inlocuirea celor originale, dedicate Mi Smart Band 5/6/7. Realizate din TPU prietenoase cu pielea și sistem de prindere rezistent din aliaj de aluminiu. Setul include benzi în culorile negru, portocaliu și cyan.

 • Distribuitor român
 • Garanție oficială
 • 14 zile pentru retur
 
19,99 Lei

Mi Smart Band 5 Strap

Șase brățări în culori revigorante

 • Galben
 • Albastru
 • Albastru marin
 • Verde
 • Portocaliu
 • Negru
Ușor și moale, confortabil de purtat Confortabilă de purtat, datorită materialului TPU moale și a designului curbat al curelei.
Suprafață texturată, optimizată pentru exerciții fizice Suprafața extra texturată face ca cureaua să nu fie lipicioasă chiar și atunci când transpiri în timpul antrenamentului.
Se potrivește perfect, menține dispozitivul de urmarire fitness la locul lui*. Folosind o tehnică de turnare în două etape, partea interioară și cea exterioară sunt combinate într-o singură curea. Cureaua se potrivește bine la Mi Smart Band 6 și menține dispozitivul pe poziție chiar și în timpul mișcării.
Instalați dispozitivul de fitness Îndepărtați cureaua de la încheietura mâinii, prindeți cele două capete și trageți de curea până când vedeți un mic spațiu între dispozitivul de urmărire a fitnessului și curea. Folosiți degetul pentru a glisa dispozitivul de urmărire a fitnessului din fanta de pe partea din față a curelei.
1.Introduceți un capăt al dispozitivului de monitorizare a fitnessului în fanta din partea din față a curelei.
2. Apăsați celălalt capăt cu degetul mare pentru a introduce complet banda de fitness în fantă.Apăsați celălalt capăt cu degetul mare pentru a introduce complet dispozitivul de fitness în fantă.
 • Observații:
 • *Curea Mi Smart Band 6 Strap a fost supusă unor teste de simulare din fabrică, în care se consideră că un ciclu este încărcarea fitness tracker-ului din față, scoaterea acestuia din spate, reîncărcarea din spate și apoi scoaterea din față (numărul de ori în care banda este scoasă și reasamblată este de cel puțin 500 de ori). După testul de îndepărtare, nu există nicio deformare sau delaminare vizibilă a brățării, iar dispozitivul de urmărire a activității fizice se află în siguranță în interiorul brățării. Datele și rezultatele testelor provin de la laboratorul Huami. În timpul utilizării zilnice, nu purtați brățara prea strâns în jurul încheieturii mâinii și păstrați zona încheieturii în contact cu mâna.
 • De asemenea, trebuie să curățați cureaua în mod regulat cu apă. Vă rugăm să întrerupeți imediat utilizarea produsului și să solicitați asistență medicală dacă apar semne de roșeață sau umflături la locul de contact cu pielea.

Specificații

Specificații

EAN

6934177724053

Model

3-pack: black, orange, cyan

Tip produs

Brățară detașabilă

Dedicat pentru

Mi Smart Band 5

Mi Smart Band 6

Lungimea benzii

255 mm

Lungime reglabilă a benzii

155 - 219 mm

Materialul executării

Aliaj de aluminiu anodizat

TPU

Conținut

3 benzi colorate

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Termenii de Confidențialitate și Utilizare Google.
Recenzati:Mi Smart Band 5/6/7 Strap (3-pack) (Black, Orange, Cyan)
Rating-ul dumneavoastra