Căști fără fir

Mi True Wireless Earphones 2S

299,99 Lei Mi Coin
Simțiți libertatea muzicii cu căștile Mi True Wireless Earphones 2S! Controlul convenabil cu un singur deget garantează accesul rapid la melodiile preferate, asocierea ușoară, o calitate excelentă a sunetului.
Livrare gratuită
 • Distribuitor român
 • Garanție oficială
 • 14 zile pentru retur
 
299,99 Lei

Mi True Wireless Earphones 2S

Muzică fără limite

 • Calitate sonoră strălucitoare cu bas îmbunătățit

 • Împerecherea rapidă și automată cu o fereastră pop-up *

 • Anularea zgomotului ambiental pentru apeluri cristaline

 • Detectarea puterii prin senzori optici încorporați

 • Faceți dublu clic pentru a accesa muzica, apelurile vocale sau asistentul vocal

Calitate sonoră strălucitoare cu bas îmbunătățit.

Redescoperiți fiecare detaliu al listei dvs. de redare.

Căștile fără fir Mi True 2S sunt echipate cu un difuzor mare de 14,2 mm cu o bobină dinamică compozită largă. Basul este plin și profund, mediile este moi și naturale, iar sunetele din gama de frecvență înaltă sunt clare și cristaline. O gamă largă de sunete clare, cu detalii pline de rafinament, oferă o experiență de ascultare deosebit de plăcută..

Împerecherea rapidă și automată cu o fereastră pop-up *.

Căștile fără fir Mi True 2S lucrează cu MIUI. Când deschideți carcasa de încărcare, pentru prima dată când vă conectați, va apărea automat o fereastră pop-up de asociere prin Bluetooth. Conectarea este ușoară și puteți verifica starea de încărcare a setului cu cască și a carcasei de încărcare. Rapid, asocierea automată vă oferă acces instantaneu la muzica preferată.

* Această funcție funcționează numai cu modele specifice de smartphone-uri Mi şi Redmi cu cea mai recentă versiune MIUI instalată. Mai multe modele vor fi acceptate după actualizarea software-ului.

Suprimarea zgomotului ambiental pentru conversații clare.

Gata cu distracțiile.

Microfonul dual utilizează tehnologie integrată pentru reducerea zgomotului, care oferă, de asemenea, recunoaștere vocală de înaltă definiție și calitate superioară a apelurilor.

Audio LHDC Bluetooth de înaltă definiție.

Tehnologia de sunet Bluetooth de înaltă calitate LHDC oferă o calitatea a sunetului aproape perfectă. Codec Bluetooth LHDC.

* Formatul LHDC este acceptat numai pe smartphone-urile echipate cu acesta funcții.

Detecție automată datorită senzorilor optici încorporați.

Scoateți-le din ureche si muzica se va opri automat.

Senzor de infraroșu încorporat detectează real dacă purtați în prezent căștile. Acesta recunoaște când le scoateți din urechi și redarea sunetului se oprește automat. Indiferent dacă urmăriți un film sau ascultați muzică, nu veți pierde nici o notă sau cadru.

Faceți dublu clic pentru a accesa Muzica, Conversația sau Asistentul vocal.

Atingeți căștile pentru a controla muzica, pentru a vorbi, pentru a activa asistentul vocal. Funcționare ușoară chiar și fără telefon mobil.

 • Apel primit / deconectare

  Atingeți de două ori căștile de ambele părți

 • Convocați asistentul vocal

  Atingeți de două ori căștile din partea stângă

 • Două căști / pauză

  Atingeți de două ori căștile din partea dreaptă

 • Redare / pauză cu o singură ureche

  Atingeți de două ori receptorul selectat

 • Întrerupeți muzica

  Scoateți căști-le

Încărcare rapidă, durată lungă de viață a bateriei *.

Căștile sunt încărcate automat în carcasa furnizată. Atât căștile, cât și cutia acceptă încărcarea rapidă, care o va menține plină încărcarea în doar o oră. Redarea continuă a sunetului poate dura până la cinci ore. Când este utilizat cu carcasa de încărcare durata totală de viață a bateriei poate crește la 24 de ore. Durata lungă de viață a bateriei vă permite să ascultați ore întregi muzica favorita.

 • 1h

  Încărcare completă

 • 5h

  O singură utilizare

 • 24h

  Asculti muzica

Microprocesor Bluetooth 5.0*.
Flux constant.

Datorită microprocesorului Bluetooth 5.0 *, veți obține o conexiune mai stabilă fără fir, viteze de transmisie mai mari a datelor și compatibilitate mai bună, asigurând în același timp o calitate excelentă a sunetului și claritate a conversației.

Design cu urechi medii.

Confortabil de purtat.

Designul castilor se potrivește mai bine în canalul urechii oferind un confort si o potrivire perfecta. Întrerupeți muzica pentru a comunica cu oamenii din apropiere, fara a fi nevoie nevoie să scoateți căștile. Un singur receptor cântărește doar 4,5 g. Designul compact și ușor face utilizarea mai ușoară și mai confortabilă.

Cu adevărat fără fir, libertate nelimitată.

Căștile utilizează un design wireless divizat conectați practic castile stânga și dreapta pentru un sunet stereo fără fir. Nu vă limitați, utilizați una sau două căști în acest scop să răspundă celor mai diverse nevoi.

 • Prima conexiune trebuie făcută manual în setările Bluetooth ale smartphone-ului. Funcția Bluetooth a dispozitivului ar trebui să fie activata în mod normal pentru a stabili conexiunea automată.
 • Funcția de asociere pop-up funcționează numai pentru anumite modele de smartphone-uri Mi / Redmi z cea mai recentă versiune a MIUI instalată. Alte modele vor fi acceptate după actualizarea software-ului smartphone-ului.
 • Test de rezistență: receptorul este încărcat complet la 100% volum (smartphone). Timp de redare poate ajunge la 5 ore. Când căștile și încărcătorul sunt complet încărcate, muzica poate fi redată continuu timp de aproximativ 24 de ore. Timpii de utilizare specifici pot varia în funcție de condițiile de utilizare.
 • Pentru a vă proteja auzul, vă recomandăm să scoateți căștile aproximativ la fiecare 30 de minute pentru a vă lăsa urechile să se odihnească.
 • Sursa datelor privind durata de viață a bateriei: Shenzhen MORLAB Communications Technology Co., Ltd. Raport nr.: SZ19070223A01.
 • Datorită naturii căștilor Bluetooth, interferențele electromagnetice din zonă pot interfera cu conexiunea. Acea Datorită naturii tehnologiei fără fir, semnalele audio și video pot fi întârziate sau încetinite atunci când dispozitivul funcționează afișează funcții și transmite semnale audio Bluetooth.
 • Când încărcați, asigurați-vă că portul de încărcare este lipsit de umiditate și materii străine.

Specificații

Specificații
Model TWSEJ07WM
Tip produs Căști fără fir
Tipul căștilor Fără fir Intratecal
Compatibilitate Android iOS
Funcții Pornire automată și asociere Atingeți panoul de control Posibilitatea de a utiliza un singur receptor Suport pentru tehnologia AAC
Sunet AAC Advanced Audio Coding
Conectivitate USB Typ-C - 1 buc
Comunicare Bluetooth 5.0 Bluetooth LHDC
Durata de viata a bateriei Până la 5 ore, Până la 24 de ore (cu carcasă de încărcare
Timp de incarcare până la 1 oră
Microfon incorporat Da dublu
Impedanță 32 Ω
Gamă până la 10 m
Culoare Alb
Greutate 52 g (set)
Informații suplimentare Plug&play, Design portabil și wireless, Sunet de înaltă calitate, Greutatea unei singure căști-4,5 g
Conținut Cablu USB tip C, Stație de încărcare USB dedicată, Căști, Ambalare de încărcare, Manual de instrucțiuni

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Mi True Wireless Earphones 2S
Rating-ul dumneavoastra