Televizor

Mi TV Q1 75"

6.999,00 Lei Mi Coin

Rezoluție 4K afișată pe un ecran QLED de 120 Hz. Vedeți fiecare detaliu care contează iar difuzoarele de top cu o putere totală de 30 W vă va duce direct în lumea divertismentului. Distracție nelimitată pentru întreaga familie.

Livrare gratuită
 • Distribuitor român
 • Garanție oficială
 • 14 zile pentru retur
 
6.999,00 Lei
Imagini extrem de clare
 • Afișaj fără rame
 • QLED 4K, 120 Hz z MEMC
 • Android TV™ 10
 • Asistentul Google controlat prin voce
 • Centru inteligent de control al casei
 • Difuzoare stereo performante
Afișaj fără ramă de 75" Imagine epică fără rame
Ecranul ultraclar de 75 de inci completează perfect designul fără ramă pe trei laturi, permițându-vă să vă concentrați și să vă bucurați de imaginea realistă.
QLED Ecran de generație viitoare
Quantum Dots creează o lume a culorilor 100% NTSC | 95% DCI-P3 Ecranul QLED utilizează materialul Quantum Dot de dimensiuni nanometrice pentru a obține o gamă mai largă de culori și pentru a afișa imagini mai luminoase, mai vibrante și mai realiste.
Mi QLED TV
Televizor LED convențional
1,07 miliarde de culori Mi TV Q1 Q1 75" afișează 1,07 miliarde de culori, ceea ce face ca fiecare nuanță să fie precisă și pură, pentru tranziții mai fluide.
Mi QLED TV
Televizor LED convențional
Reglarea locală dinamică a intensității luminoase creează nuanțe uimitoare de lumină și întuneric Sub afișaj se află 384 de LED-uri amplasate în 192 de zone care pot regla independent luminozitatea pentru a crește contrastul culorilor. Această tehnologie face ca părțile luminoase să fie mai luminoase și părțile întunecate mai întunecate, îmbunătățind semnificativ claritatea și luminozitatea imaginii. Raport de contrast 10000:1
Luminozitate maximă 1000 nits
Detalii clare, indiferent cât de întunecate sau luminoase sunt Cu suport pentru Dolby Vision și HDR10+, ecranul QLED poate procesa și optimiza calitatea imaginii cadru cu cadru, afișând clar fiecare detaliu luminos și întunecat cu o calitate a imaginii aproape reală.
Rezoluție 4K UHD pentru imagini mai clare și mai clare Rezoluția de 3840 x 2160 pixeli este de patru ori mai mare decât cea a unui televizor FHD.
Imaginea cristalină facilitează vizualizarea chiar și a celor mai mici detalii.
120Hz MEMC pentru o calitate excelentă a imaginii Rata de reîmprospătare ultra-înaltă de 120 Hz a MEMC îmbunătățește imaginile cu frecvență de cadre redusă prin adăugarea de cadre pentru o experiență de vizionare mai fluidă atunci când se urmăresc evenimente sportive, filme de acțiune sau alte conținuturi cu ritm rapid.
Android TV Bucurați-vă de divertisment mai inteligent
Sistem de operare Android versatil Cu Android TV™ 10, vă puteți bucura de acces la peste 700.000 de filme și emisiuni și puteți alege din 5.000 de aplicații. Televizorul este compatibil cu sistemul de operare Xiaomi PatchWall*, care reunește conținut din diferite aplicații, clasificându-le pe categorii. Această tehnologie este dotată cu o funcție de căutare universală, care vă permite să căutați conținut în toate aplicațiile dintr-o singură dată.
Telecomandă Bluetooth 360° Conectată prin Bluetooth, telecomanda funcționează din orice unghi și din orice direcție. Nu este nevoie să țintiți spre televizor. Telecomanda optimizată facilitează utilizarea, cu acces direct, printr-un singur buton, la Netflix, Prime Video, pagina de pornire Android TV etc.
Crearea ușoară de copii de ecran Suportă tehnologia Chromecast încorporată și Miracast pentru a transmite conținut de pe dispozitivul mobil pe televizor. Vizualizați fotografii și bucurați-vă de muzica, jocurile și filmele preferate pe un ecran mai mare.
O casă inteligentă pentru dvs. Asistentul Google și conectivitatea casei inteligente vă pune la îndemână o viață inteligentă.
Urmăriți ceea ce vă place cu ajutorul controlului vocal Operațiunile complexe pot fi efectuate prin comenzi vocale simple pe o rază de până la trei metri. Cereți-i lui Google să caute cel mai recent hit, programe de streaming sau jocuri multiplayer deschise. Gestionați-vă sarcinile și consultați-vă calendarul. Puteți, de asemenea, să puneți întrebări și să vedeți răspunsurile pe ecranul televizorului. Pentru a începe, spuneți "OK Google "*.
"Găsește filme de acțiune"
Controlul dispozitivelor casnice inteligente Folosiți-vă vocea pentru a crea un mediu perfect. Controlați-vă toate dispozitivele inteligente de acasă. Reglați temperatura, iluminatul sau controlați alte dispozitive conectate, cum ar fi purificatoarele de aer, aspiratoarele automate etc.
Suport Dolby Audio și DTS-HD Difuzoarele duble încorporate, cu camere de sunet mari, sunt formate din patru woofere și două tweetere care generează atât înalte moi, cât și joase adânci. Umpleți camera cu un sunet clar, tridimensional și bucurați-vă de o experiență cinematografică în confortul propriei case.
Toate porturile necesare
 • 1× HDMI 2.1, 2× HDMI 2.0 Conectarea la calculatoare / console de jocuri / televizoare
 • 2× USB 2.0 Conectarea la unitățile flash
 • LAN/Ethernet Conexiune prin cablu de rețea
 • Tuner digital Decodarea semnalelor DVB-T2/C și DVB-S/S2
 • Optic Conectarea la difuzoare externe
 • Intrare AV Conectarea la dispozitive electronice, cum ar fi playerele DVD
 • * Conținutul PatchWall variază în funcție de piață. Vă rugăm să consultați informațiile locale despre produs.
 • * Necesită aplicații compatibile cu Chromecast.
 • * Asistentul Google nu este disponibil în anumite limbi sau țări. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul oficial Google Assistant.
 • * Imaginile și clipurile video de pe acest site sunt doar în scop ilustrativ și este posibil să nu fie o reprezentare exactă a produsului.
 • * Site-ul web al produsului conține date tipice privind valorile. Toate datele provin de la laboratoarele Xiaomi, iar parametrii și datele de proiectare și tehnologie au fost furnizate de furnizori. Datele de testare pot varia ușor în funcție de versiunea de testare și de mediul de testare și pot să nu reflecte produsul real.
 • * Google, Google Play, Android TV, Chromecast built-in și alte mărci sunt mărci comerciale ale Google LLC.

Specificații

Specificații
Model Q1
Tip produs Televizor
Procesor MediaTek MT9611 (4 nuclee, 64 de biți, până la 1,5 GHz)
Procesor grafic Mali G52 MP2
RAM 2 GB
Memorie Încorporată 32 GB
Tipul ecranului HDR10+, QLED
Diagonala ecranului 75"
Rezoluția ecranului 3840 × 2160 px
Rata de reîmprospătare a ecranului 120 Hz
Unghi de vedere 178°
Funcții Smart TV Amazon Prime, Android TV, Google Chromecast, Google Play, Netflix, YouTube
Tuner DVB-C, DVB-S2, DVB-T2
Sunet Dolby, DTS-HD
Antenă Încorporat
Sistem de operare Android TV 10
Funcții HLG
Comunicare Wi-Fi, Wi-Fi 2.4G, Wi-Fi 5G, Bluetooth 5.0, Cu fir
Conectivitate 2× HDMI 2.0, 2× USB 2.0, HDMI 2.1, SPDIF, Intrare AV, RJ-45, Mini Jack 3,5 mm
Formate video acceptate H.264, H.265, MPEG1/2/4, VP8, VP9
Alimentare electrică Reţea
Consumul de energie 360 W
Clasa energetică G
Tensiune de intrare 200-240V
Interval de temperatură 0°C ~ 40°C
Gama de umiditate sub 80% RH
Montare pe perete Vesa 400×300
Culoare Argintiu
Greutate 33,3 kg
Înălţime 1029,9 mm (rezista)
Lăţime 1673,5 mm
Grosime 368,9 mm (rezista)
Conținut 4 șuruburi, Televizor, Cablu de încărcare, Telecomandă Bluetooth, Baza, Manual de instrucțiuni

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Mi TV Q1 75"
Rating-ul dumneavoastra