Brățară detașabilă

Mi Watch Strap (3-pack) (Olive, Yellow, Orange)

79,99 Lei Mi Coin

Curele de schimb originale pentru Mi Watch. Sunt fabricate din TPU prietenos cu pielea și au o închizătoare durabilă din oțel inoxidabil. Setul include curele în culorile: verde măsliniu, galben și portocaliu.

  • Distribuitor român
  • Garanție oficială
  • 14 zile pentru retur
 
79,99 Lei
Curea pentru Mi WatchPachet de 3 Adăugați culoare la antrenamentul dumneavoastră Material confortabil | Poros și respirabil | Desfacere rapidă
Varietate de culori la alegere
- ajustați după bunul plac
  • Olive
  • Galben
  • Portocaliu
O croială lejeră,
libertate de mișcare
Materialul TPU cu margini rotunjite asigură o potrivire mai bună și este mai confortabil de purtat.
Structură de suprafață rezistentă la uzură și antiderapantă Buclă dublă pentru o fixare sigură.
Poros și respirabil,
uscare rapidă
Încuietoare din oțel inoxidabil,
unic și durabil
  • * Cureaua TPU a trecut testele de alergii și de iritare a pielii. Organizația de testare: Institutul Universității Soochow de Sănătate și Tehnologie de Mediu, număr de raport de alergie: SDWH-M202004788-5, SDWH-M202004788-6; numărul raportului de iritare a pielii SDWH -M202004788-7, SDWH-M202004788-8. Din cauza diferențelor individuale, un număr mic de persoane pot prezenta disconfort cutanat sau reacții alergice după ce poartă acest produs. Dacă se întâmplă acest lucru, vă rugăm să întrerupeți purtarea și să vă adresați medicului dumneavoastră.
  • * Atunci când utilizați ceasul zilnic, vă rugăm să nu îl purtați prea lejer pentru a preveni frecarea curelei de pielea încheieturii mâinii; de asemenea, nu îl purtați prea strâns, deoarece acest lucru poate împiedica pielea să respire și poate provoca iritații, cum ar fi mâncărimi. După ce îl purtați mult timp, scoateți ceasul și lăsați încheietura mâinii să se odihnească pentru o perioadă de timp. După un antrenament intensiv, vă rugăm să vă curățați încheietura mâinii și cureaua în timp util pentru a evita reziduurile de transpirație și iritarea pielii. După înot, vă rugăm să spălați cureaua cu apă curată și să o uscați înainte de a o purta.

Specificații

Specificații
Culoare Multicolor
Model 3-Pack
Tip produs Brățară detașabilă
Dedicat pentru Mi Watch
Lungimea benzii 252 mm (inclusiv corpul ceasului)
Lungime reglabilă a benzii 130 - 220 mm
Materialul executării Oțel inoxidabil TPU
Culoare Multicolor
Conținut 3 benzi colorate

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Mi Watch Strap (3-pack) (Olive, Yellow, Orange)
Rating-ul dumneavoastra