Cartuș filtrant

Mi Water Filter Pitcher Cartridge (3-pack)

99,00 Lei Mi Coin

Tehnologia în sprijinul sănătății tale! Utilizarea rășinilor cu cărbune activ și schimb de ioni garantează o filtrare expresă. O suprafață specială de filtrare cu trei straturi izolează în mod eficient particulele străine.

  • Distribuitor român
  • Garanție oficială
  • 14 zile pentru retur
 
99,00 Lei

Mi cartuș cu filtru de apă

Filtrare fină. Bucurați-vă de puritatea fiecărei picături de apă.

Filtrarea eficientă a reziduurilor de clor, reducerea cantității, a metalelor grele și a altor substanțe dăunătoare sănătății.

Filtru multistrat

Fiecare picătură de apă este limpede ca cristalul

Vasul de filtrare folosește cărbune activ de înaltă performanță și o rășină schimbătoare de ioni care poate filtra eficient clorul, calcarul și alte substanțe nocive, cum ar fi metalele și calcarul. Apa filtrată poate reduce cu succes acumularea de calcar în aparatele de bucătărie, făcând în același timp orezul gătit mai moale și gustul ceaiului mai rafinat.

  • Fenoli volatili
  • Cloroform
  • Tetraclorură de carbon
  • Rămase impurități

Suprafață de filtrare cu trei straturi

Izolează eficient particulele de cărbune activ *

Elementul filtrant a fost echipat cu un filtru cu trei straturi pentru a izola în mod eficient problema scurgerii de particule de cărbune activ în apa filtrată.

* În timpul transportului, particulele de cărbune activ se ciocnesc între ele pentru a forma praf de cărbune. Praful rezultat poate fi încă în apă după prima filtrare, de aceea se recomandă să turnați primele două borcane cu apă filtrată.

Selectarea materialelor de cea mai bună calitate

Utilizarea rășinii schimbătoare de ioni fără cărbune activ și sodiu pentru o puritate perfectă a apei.

  • Rășină schimbătoare de ioni
  • Carbon activ

Admisia de apă la 360 ° profită din plin de materialul filtrant

O cană plină cu apă filtrată în 5 minute

Admisia de apă are un design de 360 ​​°, astfel încât materialul filtrant să poată fi utilizat pe deplin. În același timp, utilizarea unui inel special din silicon pe capacul filtrului asigură o etanșare între elementul filtrant și rezervorul de apă real. Apa murdară nu va intra în rezervorul de apă filtrată. O cană de apă (apă de la robinet la 25 ° C) este filtrată în aproximativ 5 minute pentru a asigura cele mai bune rezultate de filtrare.

* Timpul de filtrare poate fi mai mare dacă temperatura este scăzută, calitatea apei este insuficientă și durata de viață a filtrului este pe cale să se termine.

Specificații

Specificații
Culoare Alb
Model V1-FX4
Tip produs Cartuș filtrant
Durata de viață Până la 6 săptămâni
Greutate 117 g
Conținut 3 cartușe filtrante, Manual de instrucțiuni

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Mi Water Filter Pitcher Cartridge (3-pack)
Rating-ul dumneavoastra