Baterie externă

Mi Wireless Power Bank 10000mAh Black

199,00 Lei Mi Coin

Xiaomi powerbank cu opțiunea de încărcare wireless, inductivă. Încărcare rapidă bidirecțională. Utilizarea unei celule Li-Po durabile închise într-o carcasă din aluminiu asigură o funcționare fiabilă.

Livrarea gratuită pentru plata online
 • Distribuitor român
 • Garanție oficială
 • 14 zile pentru retur
 
199,00 Lei

mAh

Mi Wireless Charging
Power Bank

Cel mai puternic powerbank wireless de la Xiaomi, încărcare rapidă de până la 10W

Conform CAA

Încărcarea fără fir tocmai a devenit mobilă.
Vă puteți încărca telefonul oriunde, fără fir.

 • 10W încărcare rapidă fără fir

  Permiteți dispozitivului dvs. să se încarce optim, pur și simplu lăsându-l jos.

 • Încărcați simultan 3 dispozitive

  Încărcați până la trei dispozitive simultan. 1 fără fir și încă 2 prin cabluri.

 • Ia-l în avion

  Această baterie de alimentare fără fir îndeplinește toate cerințele CAA.

 • Certificat Qi

  Compatibilitate largă a dispozitivelor echipate cu tehnologia Qi.

Încărcați până la 3 dispozitive simultan cu USB, USB-C și Qi.

Capacitate rapidă de încărcare wireless de 10 W și două porturi de ieșire de 18 W pentru cea mai largă gamă de opțiuni de încărcare. Lucrați cu dispozitivele dvs. toată ziua indiferent dacă trebuie să alimentați MacBook Pro cu un cablu USB-C sau încărcați fără fir Mi Note 10, Mi Wireless Power Bank vă va oferi suportul.

 • Încărcare sigură

 • Încărcare USB-A

 • Încărcare USB-C

Cea mai rapidă încărcare wireless de 10W. Puterea și viteza de neegalat la dvs.

Vă puteți încărca telefonul oriunde, oricând - prin simpla apăsare a unui buton și plasarea dispozitivului pe bateria externă. Detectarea încărcarii wireless este de numai 5 mm, deci nu trebuie să scoateți carcasa telefonului pentru încărcare.

 • 2h

  Este timpul să încărcați complet Mi 9

 • 3h 20min

  Este timpul să încărcați complet iPhone XS

18W încărcare rapidă pe două fețe.

Suportă o putere maximă de 18W în tehnologia Quick Charge, cu care veți reduce ergonomic costurile forței de muncă. Reglează automat puterea la un nivel sigur de curent de încărcare pentru dispozitive cu tehnologii precum QC3.0 / QC2.0 / BC1.2.

 • 1h 25min

  Este timpul să încărcați complet Mi 9

 • 1h 55min

  Este timpul să încărcați complet iPhone XS

Încărcător rapid fără fir certificat QI, care acceptă o putere de ieșire de 10W. Samsung, Apple și alte dispozitive cu încărcare rapidă si suport Qi.

Conform standardului de încărcare wireless introdus de Wireless Power Consortium (WPC).

Încărcător wireless 2-în-1.

Acest încărcător Qi este o combinație între un suport rapid de încărcare wireless și o baterie de alimentare portabilă, fără fir încorporat dar cu un transmițător de încărcare Qi și o baterie de capacitate mare, litiu-polimer de 10000mAh.

Încărcător de birou wireless și powerbank.

Powerbank wireless Xiaomi este atât un încărcător wireless pe birou, cât și un powerbank. Ia-o cu tine în fiecare călătorie și uitați de un telefon fara baterie.

Carcasă din aliaj de aluminiu metalic, rezistență bună la uzură și coroziune.

Carcasa metalică dintr-o singură piesă a fost creată prin tăiere digitală CNC precisă. Suprafața este rezistentă la apă și coroziune, făcându-l ideal pentru utilizarea de zi cu zi.

Calitate de încredere de peste 100 de milioane de utilizatori. 9 straturi de securitate.

Prin utilizarea senzorilor de înaltă precizie, circuitele inteligente avansate pot îmbunătăți eficiența conversiei mai eficient și pot furniza numeroase măsuri de securitate pentru a vă ajuta să faceți față diverselor accidente, inclusiv supraîncărcare, supradescărcare, temperatura crescută, scurtcircuit. Detectarea și protecția inteligentă a corpului străin va ajuta la prevenirea supraîncălzirii și reduce uzura zilnică.

 • Rezistența la temperatură

 • Protecție la scurtcircuit

 • Reporniți protecția

 • Protecție la supratensiune de intrare

 • Protecția împotriva pătrunderii corpurilor străine

 • Protecție la supracurent de ieșire

 • Protecție la supratensiune de ieșire

 • Protecție la supraîncărcare și supra-descărcare

 • Protecție la scurtcircuit a bateriei

Comentarii:

Începând cu 20 februarie 2019, Mi Wireless Charging Power Bank este singura Baterie care poate oferi încărcare rapida wireless de până la 10W.

Încărcare rapidă wireless de 10 W: acceptă încărcarea fără fir a telefoanelor mobile Mi cu încărcare rapidă de 10 W, încărcare wireless a telefoanelor mobile Apple cu încărcare rapidă de MAX 7.5W și restul telefoanelor mobile cu încărcare Wireless Qi cu încărcare de 5W.

Distanța de detectare verticală este de 5 mm pentru încărcare, dacă carcasa telefonului mobil este prea groasă, nu poate fi încărcată fără fir, carcasa cu materiale metalice nu poate fi utilizată pentru încărcarea fără fir.

Încărcarea rapidă și fără fir funcționează prin simpla apăsare a unui buton. Pentru detalii, consultați manualul de utilizare produsul.

Puterea maximă a încărcării rapide wireless poate fi de până la 10W, puterea maximă a unei singure ieșiri și intrări USB-C poate ajunge la 18W, puterea maximă a unei singure ieșiri USB-A poate ajunge la 18W și puterea totală utilizând două porturi ieșirea este de până la 15W.

Datele privind timpul de încărcare au fost obținute prin testele de laborator Zimi, numărul raportului: PLM11ZM-20190130.

2 telefoane celulare + 1 cameră simultan: date obținute de la Laboratorul Zimi, număr raport: PLM11ZM-20190212, test a fost realizat folosind Mi9, iPhone8 și Mi Panoramic Camera.

Calitate de încredere de peste 100 de milioane de utilizatori: statistici de date Xiaomi, ianuarie 2015 - decembrie 2018.

Conform standardelor ICAO: o singură bancă de energie are o energie a bateriei mai mică de 100 Wh și a fost testată de UN38.3. Raportul de testare UN38.3 a fost emis de China Electronics Standardization Institute (CESI). Număr raport: S18-B0846.

Specificații

Specificații
Model PLM11ZM
Tip produs Baterie externă
Conectivitate USB 2.0, USB tip C - 1 buc
Tipul de celulă Li-Pol
Capacitatea bateriei 10000 mAh
Curent de ieșire 12V 1.2A MAX
Culoare Negru
Înălţime 148 mm
Lăţime 72 mm
Grosime 18,4 mm
Greutate 400 g
Informații suplimentare Lumini cu leduri, Indicator cu LED, Încărcare wireless
Conținut Cablu micro USB

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Mi Wireless Power Bank 10000mAh Black
Rating-ul dumneavoastra