Vehicul auto-echilibrat

Ninebot S Black

Segway-ul mobil Xiaomi vă va permite să călătoriți până la 22 de kilometri cu o singură încărcare. Echipat cu 15 protecții diferite, acesta va avea grijă de siguranța dvs. chiar și pe suprafețe umede.
Livrare gratuită
Livrare gratuită
 • Distribuitor român
 • Garanție oficială
 • 14 zile pentru retur
 
0,00 Lei

Ninebot mini

Pentru tineri curajoși

Ultra portabil, învățând să conduci în câteva minute.
Până la 22 km cu o singură încărcare.
Peste 15 tipuri de securitate

Fiecare plimbare este o nouă aventură

Viața este o aventură în sine și trebuie să călătorim pentru a o experimenta pe deplin. Urcă pe Ninebota mini și admiră cele mai moderne tehnologia care îl face să se miște. Ninebot mini are un mecanism intuitiv de auto-echilibrare, trebuie doar să te apleci ușor spre puneți echipamentul în mișcare. Experiența palpitantă de conducere oferă o combinație de algoritmi de control avansați, senzori precise și mega procesoare eficiente. Pleacă într-o nouă aventură și călătorește până la 22 km cu o singură încărcare.

 • 3minute

  Ştiinţă

 • 4x

  Mai repede decât mersul pe jos

 • 15°

  Panta maximă

 • 22km

  Gama cu o singură încărcare

 • Lumini LED colorate

  Activate automat

Stăpânește abilitatea de a conduce în doar 3 minute

Ninebot mini a fost conceput în așa fel încât învățarea de a conduce nu durează ore lungi. Pur și simplu urcați pe scuter și bucurați-vă distracția incredibilă de a conduce. Designul ergonomic al dispozitivului combină mulți senzori precise care înregistrează continuu cele mai mici mișcări de cel puțin 200 de ori pe secundă, garantând o deplasare echilibrată. Tija de direcție inovatoare Leansteer® face posibil acest lucru control ușor și precis, astfel încât să vă simțiți mai încrezători în timp ce conduceți.

Intră pentru a merge mai departe

Mergi cu spatele

Mergeți în sus

Faceți față obstacolelor mici

De 4 ori mai repede decât pe jos

Motor dual de 700 W de înaltă performanță

Ninebot mini poate părea mic, dar este conceput pentru cele mai bune rezultate. Cântărește doar 12,8 kg și poate zbura cu viteze de până la 16 km / h, care este de 4 ori mai rapidă decât viteza medie a mersului obișnuit. Puteți urca pante abrupte de 15 ° și puteți măsura până la diverse gropi, fără a sacrifica stabilitatea și siguranța.

 • 700W

  Eficiență ridicată,
  motor în doi timpi

 • 16km/h


  Viteza maxima

 • 70Nm


  Cuplu maxim

Adera perfect la suprafata

Intră cu ușurință la un unghi de 15 ° și depășește obstacolele mici

Noi aventuri vă așteaptă de fiecare dată când plecați pe un mini Ninebot. Motorul singur nu este suficient pentru a oferi stabilitate și siguranță, prin urmare, inginerii noștri au conceput special un algoritm de putere dinamică care identifică automat terenul și condițiile în care călătoriți și reglați dinamic puterea instantanee la situație.

Când vă apropiați de un mic obstacol, puterea crește imediat - acest lucru îmbunătățește stabilitatea Ninebot mini, permițându-vă să vă deplasați confortabil împreună cu l. Acest lucru este posibil datorită înălțimii de 9 cm a carcasei și a tampoanelor de amortizare proiectate cu atenție, care reduc foarte mult șocurile bruște șocuri. Ninebot mini are un rating IP54, ceea ce înseamnă că puteți călători chiar și în ploaie.

 • Suprafețe ploioase / umede

 • Nisip și pietre

 • Pante

 • Micile obstacole

 • Placi ceramice

Combinația de siguranță și aspect atractiv

Sistem automat de iluminare color LED

Pentru a vă asigura siguranța, am creat un sistem de iluminat format din lumini automate și LED-uri. Farurile ajută iluminează drumul la o distanță de până la 5 metri. LED-urile sunt albastre în mod implicit - luminează roșu la frânare și devin galbene, când virați la stânga sau la dreapta.

Sistemul de iluminat a fost proiectat având în vedere siguranța și, în plus, este extrem de atractiv din punct de vedere vizual. Personalizați-vă iluminare cu peste 16 milioane de opțiuni și combinații de culori. Acum, când pășești pe Ninebot mini, aproape că ai impresia că ai fi pășit pe ringul de dans.

 • Faruri

 • Luminile din spate

 • Luminile de semnalizare

 • Stopuri

Mod fără șofer

Alimentat de Bluetooth - jucați-vă ca o mașină uriașă controlat de la distanță

Ninebot mini poate fi utilizat în două moduri diferite. Urcă pe el și începe o călătorie și controlează-l cu telefonul prin Bluetooth. Rotiți 360 ° și reglați cu ușurință viteza și direcția controlând telefonul. Acum puteți livra cadouri pe Ninebot mini și chiar concurează împotriva altor Ninebots pentru a vedea cine câștigă cursa.

Autonomie baterie 22 km

Ninebot mini are o autonomie uimitoare a bateriei - până la 22 km. Este echipat cu baterii cu litiu de înaltă calitate, cu o capacitate totală de 18.650 mAh care se descarcă în mod constant la 1200W, făcând Ninebot mini perfect pentru călătorii lungi.

Această durată de viață extinsă a bateriei nu depinde doar de bateria însăși, ci și de sistemul inteligent de gestionare a bateriei care funcționează în mod constant monitorizează starea de sănătate a fiecărei baterii în timp real, distribuie sarcina atunci când nivelul bateriei este scăzut și trimite automat un avertisment către telefonul dvs. pentru a vă asigura 100% siguranță în timp ce conduceți. Acum puteți călători mai departe, mai mult și mai sigur cu mini-ul nostru Ninebot.

Mecanism de autoînvățare. Implică-te în plimbare.

În timp ce vă exersați lecțiile de conducere, Ninebot mini învață continuu și să vă îmbunătățească și mai mult experiența de conducere. Acest un algoritm inteligent de auto-învățare combină peste 10 ani de cunoștințe din industrie cu Ninebot și Segway. Folosește senzori de precizie încorporați greutate, mișcare, viteză, temperatură și putere pentru a capta mișcările corpului. Aceste informații sunt utilizate pentru a crea algoritmul care ți se potrivește cel mai bine. Acum poți călări mai bine și mai sigur datorită unui însoțitor care te înțelege cel mai bine.

Deblocați și gestionați
cu smartphone-ul

Puteți opera cu ușurință Ninebot mini de pe telefonul dvs. smartphone datorită modulului Bluetooth. Telefonul dvs. nu este doar o blocare a scuterului, ci este și el protecție antifurt - când cineva încearcă să fure un Ninebot mini blocat, vehiculul va activa o alarmă și veți primi o alertă în telefon.

Verificați viteza actuală pe ecranul telefonului și controlați Ninebot mini ca o mașină mare cu telecomandă. Există, de asemenea funcții de diagnostic încorporate, deci dacă se detectează nereguli, sistemul va trimite un avertisment și îl va propune pe cel corespunzător soluţie. Actualizați în mod regulat software-ul și, de asemenea, ajustați setările la preferințele dvs.

 • Alarma antifurt

 • Informații pe ecran

 • Analiza stării

 • Setări configurabile

 • Actualizare de software

 • Ghid nou pentru utilizator

Compact și ușor

Cântărește 12,8 kg și este suficient de compact
pentru a se potrivi trompă

Când am proiectat Ninebot mini, am vrut să ne asigurăm că este atât portabil cât și suficient de compact pentru a fi ușor transportați și transportați comod în portbagajul unei mașini. În același timp, am dorit ca Ninebot să fie ultra-ușor și durabil. Inginerii noștri au găsit soluția perfectă la cercetarea materialelor aerospațiale și construirea unui cadru din aliaj de magneziu. De aceea Ninebot mini este durabil și cântărește doar 12,8 kg. Este proiectat inteligent până în cele mai mici detalii și un stick pentru controlul genunchilor acționează ca un mâner pentru al transporta cu ușurință. Acum aveți o scuză suplimentară pentru a merge mai mult în weekend sau pentru a avea Ninebot mini în spate mașină și întotdeauna gata să conduci!

Anvelope antiderapante, jantă din aliaj de magneziu

Anvelopele și jantele bune sunt esențiale pentru siguranța și confortul călărețului. Inginerii noștri au proiectat pneumatic de 10,5 inci, anvelope umflate cu aer care oferă rezistență la șocuri militare. Aceste anvelope au, de asemenea, linii special concepute care sunt concepute pentru a atenua șocurile și pentru a absorbi vibrațiile în timpul conducerii. Comparativ cu anvelopele tipice de 6 până la 8 inch, cursa este mult mai lină, efectele de amortizare sunt clar mai bune.

Cadru din aliaj de aeronave

Ninebot mini este construit din aliaj de magneziu, care este standardul industrial în fabricarea aeronavelor datorită ultra-ușor și elemente foarte durabile. Cadrul din aliaj de magneziu cântărește doar 0,6 kg, oferă o performanță mai mare de absorbție a șocurilor, mai flexibil, disipează bine căldura și este capabil să reziste la sarcini mai mari, în comparație cu aliajul de aluminiu. Rama a fost, de asemenea, acoperită material rezistent la coroziune pentru a rezista la fiecare călătorie.

15 tipuri de securitate

Siguranța a fost întotdeauna preocuparea noastră principală atunci când proiectăm Ninebot mini. Am combinat peste 16 ani de experiență în industrie atât cu companiile Ninebot, cât și cu Segway, mai mult de 400 de tehnologii brevetate pentru a crea funcții de siguranță mult superioare altele, disponibile pe piață. Ninebot mini a fost testat riguros în peste 50 de teste de fiabilitate și a atins standarde militare, toate pentru a garanta performanța și durabilitatea excelentă. Desigur, în ciuda faptului că depunem efortul maxim în pentru a asigura siguranța utilizatorilor noștri, este important ca aceștia să conducă ei înșiși cu grija și reglarea cuvenită la condițiile predominante pe drum.

Se oprește când este ridicat
Se oprește când lovește pământul
Alarma limită de viteză
Anvelope antiderapante
Sistem de recuperare de urgență
Alarma de defecțiune și cutie neagră
Auto-verificare după pornire
Sistem inteligent de gestionare a bateriei
Se oprește când este ridicat
Se oprește când lovește pământul
Alarma limită de viteză
Antypoślizgowe opony pneumatyczne
Sistem de recuperare de urgență
Alarma de defecțiune și cutie neagră
Auto-verificare după pornire
Sistem inteligent de gestionare a bateriei

Primul dintre vehiculele care se echilibrează

Ninebot și Segway sunt inventatorii și inițiatorii scuterelor auto-echilibrate. Segway a fost proiectat și dezvoltat de companie cercetare și dezvoltare Dean Kamen, DEKA. În 2005, Segway-ul a fost prezentat primului ministru al Japoniei de către președintele Statelor Unite, și chiar folosit pe scenă la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008. De asemenea, este utilizat pe scară largă ca scuter inteligent pentru majoritatea persoanelor responsabile de siguranța pe suprafețe mari, ceea ce crește confortul transportului.

Dean Kamen avea mari speranțe de a revoluționa lumea. El a spus odată presei că poate nu toate cele 7 miliarde de oameni sunt simultan va cere un scuter inteligent care să se echilibreze, dar pentru el este doar o chestiune de timp. Astăzi suntem cu un pas mai aproape făcându-i viziunea să devină realitate. Cu noul Ninebot mini, care combină peste 16 ani de experiență Ninebot și Segway, este mai ușor de introdus scutere auto-echilibrate pentru fiecare gospodărie.

Ninebot mini

Pentru cei tineri și aventurieri

1. Autonomia bateriei este de 22 km, presupunând că temperatura ambiantă este de 25 ° C, Ninebot mini este complet încărcat și călărețul cântărește 70 kg, călătorind cu o viteză de 15 km / h.

2. Aceasta este comparată cu adulții cu o viteză normală de mers pe jos de 1m / s (aproximativ 3,6km / h), iar rezultatele reale pot varia în funcție de condițiile de drum, temperatură și durata de viață a bateriei.

3. Nu utilizați Ninebot mini când ninge, este înghețat sau noroios.

4. Ninebot mini este compatibil numai cu dispozitive cu Android 4.3 sau versiuni ulterioare și dispozitive iOS cu iOS 7.0 și versiuni ulterioare.

5. Citiți cu atenție instrucțiunile de siguranță.

6. Xiaomi a achiziționat complet Segway Inc. în aprilie 2015

7. DEKA Research and Development Corp. Dean Kamen

Specificații

Specificații
Model Segway
Tip produs Vehicul auto-echilibrat
Funcții Senzor de lumina Securitate inteligentă Direcție îngenuncheată Mod începător (oprire automată după 1 km) Telecomandă
Tipul de celulă Li
Capacitatea bateriei 18650 mAh
Timp de incarcare până la 4 ore
Consumul de energie 1 1 kWh / 100 km
Puterea motorului 350 W × 2
Iluminat Luminile de alimentare Capacitatea de a schimba culoarea luminilor din aplicație Faruri LED și lumini de poziție / Semnalizatoare
Teren adecvat Trotuar Lacune de până la 3 cm Obstacole de până la 1 cm Teren greu Pante sub 15°
Viteza maxima 16 km/h
Puterea instantanee maximă 2100 W
Cuplul maxim Întreg segway 35 Nm * 2
Putere nominală 70 W
Frânare Sistem de frânare regenerativ somatosenzorial
Anvelope 10 5"
Diametrul unui cerc 26 cm
Capacitate maximă 85 kg
Materialul executării Cadru din aliaj de magneziu foarte flexibil
Tensiune de intrare 100~240 VAC, 50/60 Hz
Tensiunea de ieșire ~ 63 VDC
Vârsta recomandată a utilizatorului 16 ~ 50 de ani
Înălțimea recomandată a utilizatorului 120~200 cm
Înălţime 59,5 cm
Înălțimea șasiului 80 mm deasupra solului
Lăţime 54,8 cm
Greutate 12,8 kg
Informații suplimentare Aplicatie de mobil, Interacțiuni inteligente, Oportunități de învățare inteligente

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Ninebot S Black
Rating-ul dumneavoastra