Telefoane mobile

Redmi Note 7 3/32GB Nebula Red

Iconicul Redmi Note revine pentru a șaptea oară! Camera principală inteligentă de 48MP poate surprinde peisaje uimitoare. Carcasă fabricată cu grijă, rezistentă la stropire și o baterie de mare capacitate de 4000 mAh.
Livrare gratuită
Livrare gratuită
 • Distribuție românească
 • Garanție oficială
 • 14 zile pentru retur
0,00 Lei

Redmi Note 7

Capturați totul cu camera de 48MP

Cel mai mare număr de megapixeli din industrie
Cameră dublă 48MP AI
Performanță uimitoare
Procesor Qualcomm® Snapdragon™ 660
Poate mai mult cu o singură taxă
Baterie puternică de 4000mAh
Încărcare rapidă
Suportă Qualcomm® Quick Charge ™ 4
Rezistent la căderi și zgârieturi
Corning® ️Gorilla® ️Glass 5
Design Aura
Finisaj din sticlă reflectorizantă
Confortabil și durabil
Conector USB de tip C
Experiență imersivă
Ecranul Notch de 6,3 ”
Cel mai mare număr de megapixeli din industrie
Cameră dublă 48MP AI
Performanță șocantă
Procesor Qualcomm® Snapdragon™ 660
Poate mai mult cu o singură taxă
Baterie puternică de 4000mAh
Încărcare rapidă
Suportă Qualcomm® Quick Charge ™ 4
Rezistent la căderi și zgârieturi
Corning® ️Gorilla® ️Glass 5
Design Aura
Finisaj din sticlă reflectorizantă
Confortabil și durabil
Conector USB de tip C
Experiență imersivă
Ecranul Notch de 6,3 ”

Optică emblematică

Camere principale 48MP + 5MP AI

Pixeli mari de 1,6μm

Pixeli cvadrupli pentru o mai bună claritate a fotografiei

Mai mulți pixeli - mai multe detalii. Redmi Note 7 este echipat cu o matrice principală de 48MP cu 4 ori mai mulți pixeli decât un smartphone tipic cu Cameră de 12 MP, rezultând o rezoluție foto uimitoare.

Puteți mări și scoate la iveală cele mai fine detalii din fotografiile dvs. Scenele rămân clare chiar și atunci când măriți mai aproape.

Sensibilitate ridicată 4in1 1.6μm pixeli.
Fotografie de noapte portabilă stabilă.

Cu o singură atingere, camera captează automat mai multe imagini, combinându-le într-o singură fotografie de înaltă calitate. Redmi Note 7 a rămas Echipat cu un mod de sensibilitate ridicată care combină 4 pixeli într-un singur pixel de 1,6 μm pentru a obține fotografii de înaltă calitate în condiții precare de iluminat. Sensibilitatea ridicată a camerelor vă permite să înregistrați imagini echilibrate, chiar și atunci când mediul înconjurător este lipsit de lumină.

 • Aparat selfie 13MP AI

 • Înfrumusețați fotografiile cu AI

 • Mod portret AI

 • Deblocare cu fața prin AI

Performanță puternică

Qualcomm® Snapdragon™ 660 AIE

Performanță completă a procesorului datorită vitezei de ceas de 2,2 GHz

Datorită procesorului cu o viteză de ceas completă de 2,2 Ghz, Redmi Note 7 câștigă și mai multă performanță, făcând gameplay-ul ușor și receptiv, iar munca de zi cu zi mai plăcută.

Design Aura

Un pas înainte în eleganța seriei Redmi

Proiectat pentru a se amesteca perfect cu sticla călită Corning® Gorilla® Glass 5 din partea din față a dispozitivului. La modă, elegant și cu stil. Sticla călită de pe partea din spate a dispozitivului are un finisaj lucios, degrade, care își schimbă nuanța în funcție de unghi.

Dot Notch

Afișaj de 16 cm (6,3 ”)

Afișajul Dot Notch este cea mai recentă inovație care vizează maximizarea capacității de afișare a ecranului complet. Designul permite sa mențineți camera în față fără a compromite designul ecranului. Rezoluția FHD + 2340 x 1080 îmbogățește experiența de vizualizare oferind imagini clare, bogate în detalii. Raportul ridicat dintre ecranul smartphone-ului și carcasa acestuia garantează o experiență vizuală senzațională.

Aspect complet nou

Sticla securizată Corning® Gorilla® Glass 5 pe spatele Redmi Note 7 Pro are un gradient subtil, strălucitor în diferite nuanțe, în timp ce lumina cade asupra lor din diferite unghiuri.

Durată lungă de viață a bateriei

Baterie de 4000mAh de mare capacitate

Port USB de tip C care acceptă tehnologia Qualcomm®️ Quick Charge ™ ️ 4

Spuneți-vă la revedere de la epuizarea energiei datorită bateriei de mare capacitate de 4000 mAh

Comutați perfect între muncă și joc fără a pierde puterea. Performanță excepțională a bateriei.

 • Până la 251 ore
  stand by
 • Până la 23ore
  conversații
 • Până la 13ore
  redare video
 • Până la 7 ore
  de joc

Cea mai înaltă calitate

Calitate inovatoare

Corning® Gorilla® Glass 5 utilizat a permis o consolidare de 4 ori a colțurilor dispozitivului, datorită căreia smartphone-ul are o protecție ridicată împotriva fisurilor

 • Mufă pentru căști de 3,5 mm
 • Corning® Gorilla® Glass 5
 • Funcția de telecomandă cu infraroșu
 • Difuzor puternic îmbunătățit

USB Type-C și mufă pentru căști de 3,5 mm într-un singur dispozitiv

USB de tip C este renumit pentru că este confortabil datorită posibilității de a fi conectat pe ambele părți, dar conectorul tradițional de 3,5 mm minijack este încă în mare popularitate, motiv pentru care Redmi Note 7 a fost echipat cu ambii conectori.

* 4000 mAh odnosi się do typowej wartości pojemności akumulatora Redmi Note 7.

* Pachetul include încărcător 5V / 2A; telefonul acceptă Qualcomm® Quick Charge ™ 4. Pentru o performanță optimă de încărcare, încărcătorul Qualcomm® Quick Charge ™ poate fi achiziționat separat.

* Funcția de 48MP este selectabilă în modul Foto.

* Pixeli mari de 1,6 μm (Super Pixel 4in1) înseamnă că camera poate combina 4 pixeli într-un singur pixel de 1,6 μm.

* Capacitatea camerei de a recunoaște 33 de scene se bazează pe percepția subiectivă a inteligenței artificiale.

* Orice comparație făcută pe această pagină cu telefoane tipice se bazează pe telefoane tipice Xiaomi. Cu excepția cazului în care se prevede altfel Pagina produsului Redmi Note 7, toate datele de pe această pagină provin de la laboratoarele Xiaomi, specificațiile de proiectare a produselor și date furnizori. Datele de testare pot diferi ușor în funcție de versiunea de testare și de mediul de testare. Toate datele afișate pe Pagina produsului este doar pentru referință și este posibil să nu reflecte produsul real.

1. O cameră duală de 48MP indică faptul că senzorul principal este capabil să producă imagini cu o rezoluție totală de 48 megapixeli. Camera poate face atât fotografii de 48MP, cât și 12MP. Unele previzualizări pot afișa fotografii doar la 12 MP. Mod Pro este capabil să gestioneze 48MP imediat, iar suportul pentru Photo Mode va fi disponibil mai târziu prin actualizarea OTA. Pixeli mari de 1,6 μm (Super Pixel 4in1) indică faptul că camera poate combina 4 pixeli într-un singur pixel de 1,6μm.

2. Rezultatele Antutu provin din Antutu Lab 7.2.2 al Xiaomi testând Redmi Note 7 comparativ cu utilizarea telefoanelor procesor standard Qualcomm® Snapdragon ™ 660 și HiSilicon Kirin 710.

3. 4000mAh se referă la valoarea tipică a capacității bateriei Redmi Note 7. Ambalajul telefonului include un încărcător de 5V / 2A; Telefon acceptă protocoalele Qualcomm® Quick Charge ™ 4. Pentru performanțe optime de încărcare, un încărcător Qualcomm® Quick Charge ™ 4 este disponibil pentru cumpărare separat.

4. Durata de așteptare a bateriei este testată prin măsurarea timpului necesar smartphone-ului pentru a ajunge la 0% din 100% într-un singur scenariu Test. Condiții de testare: toate notificările sunt dezactivate, nu există aplicații care rulează în fundal și nu există funcții fără legătură testarea nu este deschisă sau activată. Rezultatele testelor se bazează pe rezultatele laboratorului Xiaomi. Rezultatele reale pot varia în funcție de în funcție de modificările de mediu.

5. Comparațiile cu alte mărci populare de smartphone-uri se referă la smartphone-uri selectate de pe piață care se bucură de o anumită reputație și au o pondere semnificativă a vânzărilor pe piață și nu prezintă o comparație cu toate smartphone-urile de pe piață.

6. „De patru ori rezistența mai mare la cădere” a Corning® Gorilla® Glass 5 se referă la testele efectuate comparativ cu Corning® Gorilla® Glass 3. Mai multe detalii la:https://www.corning.com/gorillaglass/in/en/glass-types/gorilla-glass-5.html

7. Protecția împotriva prafului și murdăriei se referă la protecția împotriva murdăriei și stropilor zilnici. Smartphone-ul este protejat împotriva stropi și murdărie și praf obișnuit, dar nu este conceput pentru a rezista la scufundări sau pentru a lucra într-un mediu cu praf greu, nisip sau alte particule. Redmi Note 7 nu a trecut testele impermeabile sau antipraf, iar garanția nu include daune cauzate de praf, scufundare în apă sau cădere. Nu scufundați smartphone-ul în niciun lichid și nu îl plasați într-un mediu prăfuit sau nisipos. În plus, praful de zi cu zi și umezeala pot distruge protecția în timp. Nu încărcați smartphone-ul mediu umed.

8. Sunt acceptate doar căștile digitale USB-C. Căștile fictive USB-C nu sunt acceptate.

9. Toate comparațiile făcute pe acest site cu smartphone-uri convenționale sau smartphone-uri emblematice se referă la smartphone-uri Xiaomi; toate informațiile de pe această pagină referitoare la configurația dispozitivului sau a plăcii de bază și a imaginilor conexe se bazează pe versiunea inițială, caracteristicile și datele reale pot varia în funcție de model. Consultați pagina cu specificații pentru mai multe informații; Dacă nu altfel indicat pe această pagină, toate datele au fost obținute de la laboratoarele Xiaomi, specificațiile de proiectare a produselor și datele furnizorilor. Toti Datele de testare de pe această pagină pot varia în funcție de condițiile de mediu și de versiunea dispozitivului. Toate numerele afișate pe site produsele sunt doar orientative și pot să nu reflecte produsul real.

10. Funcția de fotografiere manuală pe timp de noapte va fi disponibilă prin actualizarea OTA.

Specificații

Specificații
Tip produs Telefoane mobile
Procesor Qualcomm® Snapdragon™ 660 (Quad-core 2,2 GHz Kryo 260 + Quad-core 1,84 GHz Kryo 260)
Procesor grafic Adreno™ 512
Tipul ecranului Atingere, IPS, Sticlă curbată 2.5D
Diagonala ecranului 6,3"
Rezoluția ecranului 2340 × 1080 px
Protecție ecran Corning Gorilla Glass 5
Funcții Accelerometru, Senzor infraroșu, Senzor de lumina, Senzor de proximitate, Cititor de amprente, Camera duală, Dual SIM, Busolă digitală, Scaner facial, Giroscop
Camera din spate 48 MP + 5 MP
Diafragma camerei spate ƒ/1,8, 1/2", 0,8µm (48 MP), ƒ/2,4 (5 MP)
Funcțiile camerei spate Senzor de adâncime, Focalizare automată cu doi pixeli, HDR, Panoramă, PDAF, Bliț dual LED
Camera frontală 13 MP
Funcțiile camerei frontale HDR
Rezoluție de înregistrare video [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]
Formate video acceptate H.264, H.265, M4V, MKV, MP4, MPEG4, VC-1, XVID
Bliț Incorporat
Comunicare 4G (LTE), Wi-Fi 2.4G, Wi-Fi 5G, Wi-Fi Direct, Wi-Fi Display, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0
Suport LTE B20 Da
Rețele acceptate GSM: 2/3/5/8, WCDMA: 1/2/4/5/8, LTE FDD: 1/2/3/4/5/7/8/20/28, LTE TDD: 38/40
Navigare GPS, A-GPS, GLONASS, BeiDou
Conectivitate USB tip C - 1 buc, Mini Jack 3,5 mm
Dual SIM nano SIM + nano SIM / micro SD
Sistem de operare Android 9.0 Pie, MIUI 10
Tipul de celulă Li-Pol
Capacitatea bateriei 4000 mAh
Încărcare rapidă Quick Charge 4.0
Lăţime 75,21 mm
Înălţime 159,21 mm
Grosime 8,1 mm
Greutate 186 g
Materialul executării Aluminiu, Geam securizat
Informații suplimentare Partea din spate a carcasei este acoperită cu Corning® Gorilla® Glass 5
Conținut Carcasă protectoare, Acul tăvii SIM, Cablu USB tip C, Încărcător, Manual de instrucțiuni

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Redmi Note 7 3/32GB Nebula Red
Rating-ul dumneavoastra