Scuter electric

Xiaomi Electric Scooter 3 Lite Black

începand de la 2.299,99 Lei
Mi Coin
Ai primi 229 Mi Coins Afla mai multe

Porniți într-o călătorie de până la 20 de kilometri în deplină siguranță. Un sistem îmbunătățit de stabilitate și de frânare, împreună cu un set extins de reflectoare, vă vor oferi un confort și o liniște totală în timpul călătoriei.

 • Distribuitor român
 • Garanție oficială
 • 14 zile pentru retur
 
2.299,99 Lei
Xiaomi Electric Scooter 3 Lite Plimbare cu stil
Corp din aliaj de aluminiu
Design elegant
Ghidon minimalist
+ culori îndrăznețe.
20km/h viteză maximă*
Accelerație puternică, rulare plăcută.
Pliere în 3 pași
Autonomie de 20 km*
Capabil să parcurgă cu ușurință distanțe scurte.
Urcă pante cu o înclinație de până la 14%*..
Face față fără efort unei varietăți de condiții rutiere.
Conducerea rapidă chiar și în pante. Cadrul mai subțire oferă aceeași performanță cu o sarcină structurală mai mică. Acest lucru crește viteza și capacitatea de surclasare a altor vehicule. Optați pentru o călătorie stabilă și plină de distracție.
 • 14%
  Posibilitatea de a urca pante*
 • 25km/h
  viteza maximă*
 • 300W
  putere nominală*
3 setări de viteze reglabile în mod liber pentru diferite nevoi de conducere. Comutați între 3 moduri de alimentare - pietonal, standard și sport - pentru a satisface diferite nevoi, cum ar fi condusul la viteză mare sau durata de viață extinsă a bateriei.
 • Modul pietonal
  6km/h*
 • Modul standard
  15km/h*
 • Modul sport
  20km/h*
* Imaginile sunt doar în scop ilustrativ. Datorită actualizărilor produsului, aspectul poate fi diferit de cel al produsului real. Vă rugăm să contactați serviciul clienți pentru mai multe informații.
Baterie cu litiu de înaltă calitate, cu o autonomie de 20 km. Bateria cu litiu de înaltă calitate a trecut 36 de teste riguroase și, atunci când este complet încărcată, oferă o autonomie de 20 km, ceea ce este suficient pentru toate nevoile de călătorie pe distanțe scurte. În același timp, sistemul BMS asigură în mod inteligent o protecție completă a bateriei.
Mai ușor, un mod facil de a călători.
* Imaginile sunt doar în scop ilustrativ. Din cauza actualizărilor produsului, aspectul poate fi diferit de cel al produsului real. Vă rugăm să contactați serviciul clienți pentru mai multe detalii.
Pliere rapidă în 3 pași. Design inovator de pliere testat de TÜV Rheinland* (conform EN17128) pentru un aspect minimalist, depozitare convenabilă și stabilitate.
 • Pasul 1.
  Ridicați suportul de conectare.
 • Pasul 2.
  Ridicați levierul din nou și strângeți-l.
 • Pasul 3.
  Se combină cele două părți.
Material din aliaj de aluminiu de înaltă rezistență, ușor de transportat pentru călătorii. Concepută pentru persoanele care au un stil de viață încărcat. Trotineta este fabricată dintr-un aliaj de aluminiu ușor, de înaltă rezistență, ceea ce o face mai ușoară, fiind mai ușor de ridicat și mai comodă de transportat atunci când călătoriți.
 • Corp din aliaj de aluminiu de înaltă rezistență
  Material ușor și durabil, designul ingenios pune în evidență lipsa sudurilor vizibile.
 • Aliaj de aluminiu simplu
  Tehnologie de compactare de joasă intensitate.
* Imaginile au doar scop ilustrativ. Din cauza actualizărilor produsului, aspectul poate fi diferit de cel al produsului real. Vă rugăm să contactați serviciul clienți pentru mai multe informații.
Ghidon minimalist în formă de T având un caracter compact. Designul simplificat al ghidonului creează o senzație vizuală de minimalism și greutate redusă. Farurile frontale au fost mutate în jos pentru a obține proporții mai bune și a elibera spațiu pentru un tablou de bord mai mare, optimizând experiența vizuală a utilizatorului.
Ergonomie clasică, concepută pentru confort.
Punte cu 10 mm mai lată pentru o mai bună stabilitate și confort. Puntea a fost lărgită cu 10 mm pentru a îmbunătăți stabilitatea poziției de pilotaj și pentru a spori siguranța.
* Imaginile au doar scop ilustrativ. Din cauza actualizărilor produsului, aspectul poate fi diferit de cel al produsului real.
Afișajul integrat oferă informații clare dintr-o singură privire. Zonele de afișare divizate anterior au fost integrate într-una singură*, cu un aspect minimalist, oferind o sursă de informații mai bună și mai ușor de citit.
Vizibilitate semnificativ îmbunătățită a afișajului în timpul mersului. Interfață de utilizator reproiectată* cu zone de informații mai clare, informații de viteză evidențiate și pictograme în bara de stare a bateriei. Panoul de instrumente este acum mult mai clar, chiar și atunci când conduceți pe piste accidentate.
 • Setări clare și ușor de distins ale vitezelor
 • Informațiile privind viteza au fost mărite
 • Informații scrise în culori, clare și ușor de înțeles
 • Pictograma simplă și clară a nivelului bateriei
Interfață îmbunătățită a aplicației, cu informații vizibile dintr-o privire. Pagina de pornire poate afișa datele privind kilometrajul preconizat, istoricul călătoriilor recente și alerte privind erorile vehiculului.
 • Kilometraj estimat
 • Conexiune securizată
 • Alerte de eroare
Culori îndrăznețe, roată în stil vintage. Schema cromatică este îndrăzneață și tinerească, amestecând negru sau alb cu ornamente roșii. În același timp, roții i s-a adăugat un capac de anvelopă pentru a-i conferi un aspect vintage și elegant.
 • Observații:
 • * Viteza maximă 20km/h: În condiții de temperatură ambiantă (25±5)°C și o viteză medie a vântului de ≤3m/s, pe un scuter electric testat cu o încărcare a bateriei de 50%, reglat în modul Sport, accelerat în zona de conducere auxiliară și menținând viteza maximă atunci când ajunge în zona de testare, viteza maximă în zona de testare a fost de 20km/h, măsurată de tahometru sau Bluetooth și, respectiv, de panoul de instrumente. *Viteza maximă poate varia de la o țară la alta, în funcție de reglementările locale..
 • * 20 km de rază de acțiune: Conform testelor efectuate de către Centrul Național de Testare și Inspecție pentru Produse Radio și TV din China, cu un nivel complet al bateriei și o sarcină a vehiculului de 75 kg+/-5 kg, atunci când scuterul se deplasează cu o viteză constantă de 15 km/h pe un drum plat până când viteza vehiculului a fost redusă semnificativ astfel încât acesta nu se mai poate deplasa, autonomia măsurată a fost de peste 19 km. Numărul raportului: OTA1-20220604.
 • * Modul pietonal 6 km/h: În aceleași condiții de testare ca și în cazul vitezei maxime, viteza maximă măsurată a scuterului electric în modul pietonal a fost de 6 km/h.
 • * Mod standard 15 km/h: În aceleași condiții de testare ca și în cazul vitezei maxime, viteza maximă măsurată a scuterului electric în modul Standard a fost de 15 km/h.
 • * Aliaj de aluminiu de înaltă rezistență: aliaj de aluminiu 6061, testat pentru duritate și rezistență la tracțiune în conformitate cu GB/T6892-2015.
 • * Capabil să urce o pantă de 14%: Atunci când se conduce un scuter cu o sarcină totală de 75 kg±5 kg și un nivel de încărcare a bateriei de 70%±10% pe o rampă de 10 m de jos la 15 km/h, vehiculul se poate deplasa în mod constant pe rampă fără a se bloca sau a avea o pană de curent în timpul testului și trebuie să părăsească partea superioară a rampei cu o viteză mai mare de 6 km/h. Cerința de conformitate: capacitatea de a parcurge o pantă mai mare de 13%. Numărul raportului: OTA1-20220604.
 • * Metoda de testare a puterii nominale 300W: Citirea puterii de frânare în conformitate cu 5.2.1 QB/T 2946-2020, la un cuplu nominal de 4,8N.m. Cerința de conformitate: 250W±20W. Numărul raportului: OTA1-20220604.
 • * Cadru mai subțire și punte mai largă în comparație cu modelul de referință Mi Electric Scooter Essential.
 • * Interfață reproiectată și afișaj reproiectat în comparație cu produsul de referință Mi Electric Scooter Essential.
 • * Portul de încărcare a fost mutat mai sus, iar mecanismul de pliere a fost mutat mai în față, comparativ cu produsul de referință Mi Electric Scooter Essential.

Specificații

Specificații

EAN

6934177755255

Model

MJDDHBC03ZM

Tip produs

Scuter electric

Autonomie

20 km

Capacitatea bateriei

5200 mAh

Timp de incarcare

până la 4,5 h

Teren adecvat

Pante de până la 14%

Viteza maxima

20 km/h

Putere nominală

300 W

Capacitate maximă

100 kg

Vârsta recomandată a utilizatorului

16 ~ 50 de ani

Înălțimea recomandată a utilizatorului

120~200 cm

Greutate

13 kg

Culoare

Negru

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Termenii de Confidențialitate și Utilizare Google.
Recenzati:Xiaomi Electric Scooter 3 Lite Black
Rating-ul dumneavoastra