Soundbar

Xiaomi Soundbar 3.1ch

5

Recenziile contează: 1

1.299,99 Lei
Mi Coin
Ai primi 129 Mi Coins Afla mai multe
Livrarea gratuită pentru plata online

Experimentați un sunet de calitate cinematografică cu un subwoofer 3.1 dedicat. Experimentați beneficiile controlului automat al volumului AI și conectivitatea instantanee cu Bluetooth 5.0 și tehnologia NFC.

 • Distribuitor român
 • Garanție oficială
 • 14 zile pentru retur
 
1.299,99 Lei
Soundbar 3.1ch Ridicați ștacheta sunetului de acasă
Sunet Dolby Audio™/DTS® Virtual:X pe 3.1 canale
Experiență subwoofer wireless și imersivă
Putere maximă de ieșire de 430 W
Redare audio cu o singură atingere cu NFC
Sunet stereo 3.1 pentru o experiență de ascultare cu adevărat captivantă Cu 3.1 canale, Xiaomi Soundbar îmbunătățește localizarea sunetului și o mai mare claritate, oferind sunet 3D în filme și efecte audiovizuale excepționale.
Șapte difuzoare audio individuale pentru o rezoluție audio ultra-înaltă Xiaomi Soundbar 3.1ch împinge limitele designului acustic cu trei difuzoare full-range, trei tweetere și un woofer independent. Producție precisă a sunetului, sensibilă chiar și la cele mai subtile schimbări. Fie că ascultați muzică sau vizionați un film, Xiaomi Soundbar 3.1ch va face ca orice eveniment să devină aproape personal. Cu o putere maximă totală de 430 W*, veți simți fiecare val de sunet.
 • Difuzor full range x3
 • Difuzor înalte (Tweeter) x3
 • Difuzor bass (Woofer de 6,5'') x1
 • Putere maximă 430W
Subwoofer fără fir Wooferul fără fir are putere independentă și este ușor de configurat; este suficient să îl porniți și se conectează automat la rețea. Scăpați de dezordinea cablurilor și păstrați-vă casa ordonată. Datorită tehnologiei sale de amplificare a basului cu inversare de fază, wooferul de 6,5 inchi este capabil să ofere mai multă profunzime și mai mult efect pentru o experiență sonoră mai captivantă.
Experiență cinematografică superioară Tehnologie de decodare dublă Dolby Audio™ și DTS®. O experiență cu adevărat cinematografică acasă, cu tehnologia DTS® Virtual: X pentru efecte sonore mai bogate și mai captivante*.
O mulțime de moduri audio pentru a vă satisface toate nevoile audio și video Xiaomi Soundbar 3.1ch are mai multe moduri audio*, proiectate profesional pentru a satisface diferite nevoi de sunet. Găsiți modul audio care vi se potrivește, fie că doriți o claritate mai bună în emisiuni sau o localizare mai precisă a sunetului în jocuri.
 • Modul muzică
 • Modul film
 • Modul mesaj
 • Modul de joc
Modul de sunet IA Atunci când este activat modul IA Sound Mode, Xiaomi Soundbar 3.1ch se ajustează automat la cele mai bune setări pentru conținutul audio care este redat în acel moment. Nu este nevoie să schimbați setările, activați modul IA Sound Mode cu o singură atingere pentru a vă bucura de o experiență sonoră perfectă într-o clipă.
Modul de noapte Am conceput modul de noapte cu gândul la dumneavoastră. Bucurați-vă de un film în miez de noapte, fără să vă faceți griji că veți trezi pe cineva.
Telecomandă inteligentă pentru o operare ușoară și funcțională Nu ai chef să te ridici de pe canapea? Nici o problemă. Xiaomi Soundbar 3.1ch vine cu o telecomandă ușor de citit pentru reglaje simple și ușoare. Comutați între diferite moduri de sunet și selectați canalul de intrare cu o singură atingere.
Porturi audio multiple pentru diferite opțiuni de ascultare Porturi audio pentru toate dispozitivele tale, conectează-te la televizor*, PC, consolă și multe altele. O mulțime de opțiuni pentru o funcționare simplă și plăcută.
 • USB
 • Coaxial
 • Optic
 • HDMI IN
 • HDMI OUT
Bluetooth 5.0, conectați-vă fără fir și bucurați-vă de controlul de la distanță Gata cu conexiunile cu fir incomode, Xiaomi Soundbar 3.1ch este dotat cu Bluetooth 5.0 excepțional; conexiuni rapide și stabile, latență redusă și fără interferențe. Conexiuni wireless simple*, biletul tău pentru o experiență sonoră excelentă.
Schimbați sunetul cu ajutorul tehnologiei NFC Țineți dispozitivul inteligent* în raza de acțiune NFC a boxei Xiaomi Soundbar 3.1ch pentru ca soundbarul să redea sunetul de pe dispozitivul dvs. Sunet stereo bogat într-o clipă, soundbar-ul răspunde instantaneu la dispozitivul dvs.
Design elegant și simplu, ideal pentru orice interior Angajamentul deplin de a produce produse bine concepute pentru casa dumneavoastră. Xiaomi Soundbar 3.1ch se integrează perfect în orice decor, astfel încât toată lumea se poate bucura de un sunet de înaltă calitate.
Design metalic contemporan, accentul perfect pentru casa ta
Un afișaj OLED cu matrice de puncte completează designul complet încorporat.
Buton clar vizibil situat în partea superioară a unității pentru un control mai rapid și mai convenabil
 • Observații:
 • * 430 W este puterea maximă totală a soundbarului și a wooferului, testată de laboratorul Xiaomi. Puterea maximă a soundbar-ului este de 180 W, iar puterea maximă a woofer-ului este de 250 W.
 • * De asemenea, formatul fișierului media trebuie să fie compatibil cu Dolby Audio™ și DTS®.
 • * În conformitate cu setările implicite ale factorului, unitatea dvs. va fi setată în modul standard.
 • * Modul de sunet AI acceptă modul cinema, modul muzică și modul mesaj.
 • * Dispozitivul dvs. inteligent trebuie să aibă activată funcția Bluetooth. Dispozitivele cu Bluetooth 5.0 sau o versiune superioară vor oferi o experiență mai bună pentru utilizator.
 • * Dispozitivul dvs. inteligent trebuie, de asemenea, să fie compatibil NFC.
 • * Pentru cea mai bună experiență sonoră, vă recomandăm să plasați wooferul la nivelul solului, în timp ce bara de sunet nu trebuie plasată la nivelul solului.
 • * Datele de mai sus au fost obținute de la laboratoarele Xiaomi. Rezultatele reale pot varia în funcție de diferențele de conținut și de mediu.

Specificații

Specificații

EAN

6971408156375

Model

3.1ch

Tip produs

Soundbar

Funcții

5 moduri de sunet

AI Sunet

Sunet

DTS Digital Surround

Dolby Audio

DTS Virtual X

Conectivitate

Intrare HDMI

Ieșire HDMI

Intrare optică

Intrare coaxială

Comunicare

NFC

Bluetooth 5.0

Culoare

Negru

Dimensiuni

86 × 11,5 × 6 cm (Soundbar)

21 × 29,7 × 37 cm (Subwoofer)

Greutate

7,85 kg

Putere de iesire

430W

Informații suplimentare

Subwoofer fără fir

Conținut

Cablu HDMI

Telecomandă

Încărcător

Suport de montare pe perete

Cablu de alimentare x2

Manual de instrucțiuni

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Termenii de Confidențialitate și Utilizare Google.
Recenzati:Xiaomi Soundbar 3.1ch
Rating-ul dumneavoastra