Lampă

Yeelight Atmosphere Lamp

249,00 Lei Mi Coin

Creează o atmosferă romantică cu Yeelight Atmosphere Light! Lumina caldă a lămpii reproduce fidel senzația de lumină naturală a lumânării, transformând fiecare moment într-o experiență unică!

Livrare gratuită
  • Distribuitor român
  • Garanție oficială
  • 14 zile pentru retur
 
249,00 Lei

Yeelight Portable LED Lamp

Încălzește atmosfera cu o singură lampă

Design elegant, atemporal. Schimbare de luminozitate intuitivă.
La îndemână datorită unei baterii rezistente. Control simultan al mai multor dispozitive.

O operă de artă tangibilă, proiectată misterios

Designul final al Yeelight Atmosphere Light este rezultatul unei colaborări de 4 luni între echipele internaționale de design. Mii de schițe au fost create și perfecționate pentru a găsi amestecul perfect de lumină, estetică și tehnologie.

Design nou, cu o tranziție lină la luminozitate

Yeelight Atmosphere Light a adoptat designul sistemului de transmisie. Fabricile noastre verifică cu atenție fiecare angrenaj pentru a se asigura că toate treptele de viteză se potrivesc perfect și se rotesc fără probleme. Utilizarea acestei tehnologii permite reglarea lină a luminozității.

O mulțime de lumini, colaborare perfectă

Datorită tehnologiei BLE Mesh, Yeelight Atmosphere Light poate comunica între ele, permițându-vă să controlați până la 30.000 de dispozitive simultan. Trebuie doar să aprindeți o lampă pentru a observa modul în care celelalte prind viață, una după alta, ajustând luminozitatea la lampa pe care o controlați în prezent.

Sentimente calde care te încălzesc

Yeelight Atmosphere Light are o temperatură a culorii de 1600K, care corespunde culorii naturale a luminii lumânării, care în combinație cu luminozitatea reglabilă permite imitarea realistă a aspectului unei lumânări reale. Proiectat pentru sănătatea ta, Yeelight Atmosphere Light emite cantități minime de lumină albastră.

Baterie încorporată
pentru utilizare pe termen lung

O baterie mare de 2100mAh permite până la 8 ore de funcționare continuă la o singură încărcare. Portabilitatea ridicată a Yeelight Atmosphere Light îi permite să facă parte din fiecare moment al vieții tale.

Flexibil și durabil

Control inteligent prin conectarea la aplicația Yeelight sau Mi Home. Cu această aplicație nu puteți controla doar o lampă, ci puteți controla mai multe dispozitive în același timp. De asemenea, puteți combina mai multe lumini într-un singur grup și puteți programa diferite grupuri pentru a crea modele frumoase împreună.

Design distinctiv

Lampa din sticlă transparentă din policarbonat (PC), permite distribuirea uniformă și frumoasă a luminii. Combină cea mai recentă tehnologie și stil.

Artizanat rafinat, port de încărcare ascuns și 3 setări de control

Proiectat pentru frumusețe și longevitate în minte, portul de încărcare a fost plasat strategic, astfel încât să nu afecteze estetica elegantă și să protejeze împotriva daunelor. Partea inferioară ascunsă a lămpii conține trei setări de control pentru pornire / oprire ușoară, conexiune Bluetooth și o lumină indicatoare cu două culori pentru a afișa starea de încărcare.

Specificații

Specificații
Model YLFW01YL
Tip produs Lampă
Compatibilitate Android iOS
Comunicare Bluetooth 4.2
Conectivitate Micro USB - 1 buc
Durata de viata a bateriei Până la 8 ore
Gamă până la 20 m
Temperatura culorii 1600K
Putere 6,5 W
Puterea de intrare 5.0V 1.3A
Interval de temperatură -10°C ~ 40°C
Materialul executării Aluminiu PC
Culoare Auriu
Înălţime 195 mm
Lăţime 72 mm
Greutate 430 g
Informații suplimentare Gama de luminozitate: 1% - 100%
Conținut Cablu micro USB Lampă Manual de instrucțiuni

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Yeelight Atmosphere Lamp
Rating-ul dumneavoastra