Blog

Featured Posts

Noua calitate a sunetului Xiaomi

Sunetul pe care ți-l dorești. Bateria de mare capacitate durează până la 6 ore, iar cu ajutorul carcasei practice de încărcare, te poți bucura de muzica ta preferată timp de până la 28 de ore! Varietate mare de moduri.

Ieri

Șoareci fără fir Xiaomi

Treceți la nivelul următor cu noul Redmi 10! Dispunând de un ecran FHD+ de 6,5", o cameră foto cvadruplă de 50 MP, un procesor Helio G88 fiabil și o baterie de 5000 mAh.

5 zile în urmă

Smartphone de nota 10 - Redmi 10

Treceți la nivelul următor cu noul Redmi 10! Dispunând de un ecran FHD+ de 6,5", o cameră foto cvadruplă de 50 MP, un procesor Helio G88 fiabil și o baterie de 5000 mAh.

5 zile în urmă

Valiza Xiaomi Mi Luggage Classic Suitcase

Solid și ușor! Utilizarea policarbonatului reciclabil a permis crearea unei structuri compozite cu rezistență excelentă la deteriorare și un aspect unic.

8 zile în urmă

Super pereche, pompă și trotinetă Xiaomi

Mi Electric Pump face echipa buna, chiar perfecta cu Mi Essential Scooter.

11 zile în urmă

Umbrela automată de la Xiaomi

Umbrela poate fi utilizată atât în ​​zilele ploioase, cât și în anotimpurile calde. Foaia umbrelei are o nuanță întunecată puternică care protejează eficient împotriva radiațiilor UV dăunătoare.

12 zile în urmă

Puternic și eficient din punct de vedere al costurilor - Redmi 9A

Simțiți diferența cu capacitățile de afișare de 6,53 inch! A noua ediție Redmi din versiunea A se mândrește cu o cameră duală cu mod caleidoscop, un procesor rapid și o baterie cu o capacitate de până la 5000mAh.

12 zile în urmă

Creșteți raza de acțiune a rețelei Wi-Fi cu Xiaomi

Mi Wi-Fi Range Extender Pro va îmbunătăți performanța și acoperirea internetului wireless din casa ta. Foarte ușor de utilizat și de instalat. Calitate excelentă a transmisiei în toată casa.

22 zile în urmă

Fereastra către lume sau monitorul Xiaomi

Soluțiile ergonomice ale monitorului Xiaomi Mi 1C sunt perfecte pentru orice birou. Afișajul IPS de înaltă calitate cu rezoluție FullHD cu unghiuri largi de vizualizare, garantează reproducerea culorilor de top.

22 zile în urmă

Lansarea lui Mi Electric Scooter 3

Parcurgeți o distanță de până la 30 de km în deplină siguranță. Un sistem de stabilitate și de frânare îmbunătățit, împreună cu un set extins de reflectoare vă vor oferi confort total și liniște sufletească în călătoriile dumneavoastră.

27 zile în urmă