Blog

Featured Posts

Toate culorile de lumină Xiaomi

Reglați temperatura luminii pentru a evidenția perfect ceea ce faceți. Consolidați-vă concentrarea atunci când lucrați cu o culoare rece sau alegeți o nuanță caldă care vă va permite să vă relaxați după o zi grea.
Ieri

Cantarele inteligente de la Xiaomi

Dețin senzori avansați care vă permite să determinați greutatea și nivelul țesutului adipos din corp cu o precizie de 50g! Conectivitate convenabilă prin intermediul Bluetooth 5.0.
3 zile în urmă

Aspiratoarele inteligente de la Xiaomi

Aspiratoarele robot inteligente Mi Robot Vacuum de la Xiaomi, au o putere de aspirație marită, asigurând curățenia casei - chiar și în absența dvs.! Folosesc sisteme avansate de scanare a camerei ceea ce ajută foarte mult la determinarea perimetrului de curățare cu exactitate.
3 zile în urmă

Xiaomi, pentru un viitor mai bun

Aer proaspăt și fără smog în casa ta! Noua versiune a purificatorului Mi Air Purifier 3C a fost echipată cu un filtru HEPA de înaltă clasă și trei trepte de funcționare.
9 zile în urmă

Pietrele prețioase ascunse ale lui Xiaomi

La Xiaomi găsești nu numai telefoane de ultimă generație ci și telefoane de buget care deși au un preț redus, oferă mult mai mult decât prețul cerut.
10 zile în urmă

Tabletă Xiaomi - Mi LCD Writing Tablet 13.5"

O tabletă grafică pentru o mare varietate de utilizări. O mare plăcere de a lucra la un spațiu mare de 13,5 inci și până la 365 de zile de viață a bateriei. Un comutator fizic previne ștergerea accidentală a conținutului.
10 zile în urmă

Redmi Note 10S - vânător de experiențe

Redmi Note 10S este acum alimentat de puterea lui Helio G95! Camera principală inteligentă de 64 MP va capta scenele întunecate. Carcasă rezistentă la stropire, un preț bun și o baterie foarte încăpătoare de 5000mAh
15 zile în urmă

5G pentru toată lumea - Redmi Note 10 5G

Redmi Note 10 acum versiunea cu conectivitate 5G! Camera principală inteligentă de 48 MP va surprinde peisaje uimitoare. Carcasă fabricată cu grijă, rezistentă la stropire, un ecran frumos și o baterie foarte încăpătoare de 5000mAh.
15 zile în urmă

Cele mai recente noutăți de la Xiaomi în materie de trotinete electrice

Trotinetele electrice de la Xiaomi vă pot simplifica viață în fiecare detaliu. Adaugă confort experienței tale de zi cu zi.
23 zile în urmă

Noua definiție a calității cu Mi TV P1

Seria Mi TV P1 este cea mai recentă gamă de televizoare Xiaomi, făcând divertismentul inteligent la domiciliu accesibil tuturor. Control vocal, telecomandă Bluetooth 360 ° și multe altele.
23 zile în urmă