FACEȚI CUNOȘTIINȚĂ CU MI-HOME.RO

Primul magazin online oficial Xiaomi din România

Un început minunat

Site-ul Mi-Home.ro este un magazin online autorizat care vinde o gamă largă de dispozitive Xiaomi disponibile pe piața românească. Extinderea afacerilor în România a fost posibilă datorită angajamentului și muncii depuse de SIMPLYBUY S.R.L., având sediul în Bulevardul MĂRĂŞTI, Nr. 47, Sectorul 1, Bucureşti, fiind înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J40/21074/2022, având CUI RO43302274, compania a lansat site-ul web Mi-Home.ro pe 18 ianuarie 2021. Datorită recunoașterii ridicate a mărcii și aprecierii în continuă creștere, de care ne bucurăm, din partea fanilor Xiaomi, deschiderea magazinului românesc a fost primită cu căldură.

Misiunea noastră: accesul facil și sigur la tehnologii inteligente.

Campania Xiaomi Launch Party, organizată pentru lansarea magazinului românesc s-a dovedit a fi un succes de vânzări incredibil. Clienții au putut cumpăra smartphone-uri și dispozitive inteligente disponibile la prețuri incredibil de atractive. Magazinul online Mi-Home.ro are în prezent numeroase produse în portofoliu, iar oferta este completată în mod constant cu cele mai noi articole Xiaomi, începând cu mai multe produse bugetare și terminând cu produse premium emblematice. Principalul obiectiv al magazinului este accesul larg la dispozitivele inteligente Xiaomi la prețuri atractive, întotdeauna și pentru toată lumea.

Ca urmare a campaniei Xiaomi Launch Party menționată anterior, Redmi Note 9 Pro, Mi 10T Lite 5G și modelele iconice de smartphone Redmi Note 8 au fost foarte căutate încă de la lansarea magazinului. Cu toate acestea, în ciuda interesului mare pentru telefoanele inteligente, produsele din ecosistemul Xiaomi, din aproape toate categoriile disponibile în magazin au avut cele mai mari vanzari. Clienții au ales deseori produse precum Mi Smart Band 5, Mi Watch Lite, Mi Electric Scooter 1S sau Mi Air Purifier 3H.

Promoții legendare

Site-ul Mi-Home.ro s-a bucurat de o primire calduroasă din partea Fanilor Xiaomi, în special datorită campaniilor promoționale „Flash Sale”. Clienții care participă la această promoție pot achiziționa produse reduse pentru o fracțiune din prețul de vânzare cu amănuntul recomandat, dar promoțiile sunt disponibile doar pentru o perioadă scurtă de timp și cu o durată limitată. Clienții pot conta, de asemenea, pe kituri promoționale, în care au primit gratuit un produs ecosistem atunci când cumpără smartphone-uri selectate.

Echipa MI-HOME.RO îți urează,
Happy Shopping!