El e Pro... Redmi Note 11 Pro

El e Pro... Redmi Note 11 Pro

Bine ați venit la prezentarea celei mai recente serii de smartphone-uri Xiaomi. Am decis să vă aducem impresiile noastre de la testarea Xiaomi Redmi Note 11 Pro. Dacă sunteți curioși cum s-a comportat, în opinia noastră, acest model, vă invităm cu drag să continuați să citiți!

Vă prezentăm Redmi Note 11 Pro!

Într-un cuvânt de introducere, vom prezenta pe scurt caracteristicile eroului discutat în articolul de astăzi. Redmi Note 11 Pro este reprezentantul de top al celei mai recente colecții de telefoane Xiaomi. Echipat cu posibilitatea de încărcare turbo-rapidă de 67W, ecran FHD+ AMOLED de 6,67", cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz, este excelent pentru provocările zilnice. Răcit cu tehnologia LiquidCool, acesta menține performanțe impresionante chiar și în cele mai solicitante situații. Jocurile, vizionarea evenimentelor sportive și desfășurarea a numeroase activități simultane nu îi creează probleme și nici nu îi crește temperatura. Ce mai are de oferit? Fiți pe fază...

Fotografii excepționale

Un set bun de camere foto poate îmbunătăți foarte mult utilizarea unui smartphone. Este exact ceea ce se întâmplă în cazul subiectului testelor noastre. Atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, camera principală de 108 MP a redat la perfecție frumusețea peisajului. Gama de culori și detaliile fotografiei încântă de fiecare dată, indiferent de condițiile ambientale. Cu Redmi Note 11 Pro, puteți merge cu siguranță în vacanță și vă puteți asigura cele mai bune suveniruri sub forma unor portrete și fotografii extraordinare cu priveliști de neuitat.

Serie nouă, oportunități noi

Următoarea tranșă a seriei de succes nu este doar un design rafinat până la perfecțiune, ci și numeroase îmbunătățiri. Care sunt acestea? În primul rând, merită să aducem în discuție subiectul ecranului cu o calitate a imaginii fenomenală. Așa cum îi stă bine unui smartphone de top, Redmi Note 11 Pro prezinta o rată de eșantionare tactilă uriașă de 360 Hz. Tot ce trebuie să faceți este să glisați cu degetul și cererea dvs. va fi executată cu o precizie desăvârșită. Pregătiți-vă pentru o performanță a ecranului extrem de fluidă.

E mai bine așa...

Fotografii, display, design și componente... dar asta nu e tot! Deoarece un telefon modern trebuie să înlocuiască numeroase dispozitive pentru a fi cât mai convenabil și multifuncțional, vor fi necesare atât un procesor puternic, cât și o tehnologie de răcire de top. La bordul lui Redmi Note 11 Pro, prin urmare, a apărut un puternic octa-core MediaTek Helio G96. Cu ajutorul sistemului LiquidCool utilizat, formează o compoziție excelentă, permițându-i să satisfacă chiar și cele mai înalte așteptări. Performanța excelentă poate fi savurată pentru o perioadă foarte lungă de timp, deoarece bateria de 5000 mAh menține nivelul de încărcare ridicat chiar și în cazul utilizării intensive. Încărcarea turbo cu încărcătorul de 67 W (inclus în pachetul de achiziție) restabilește puterea completă a bateriei într-o clipită.

Ce culoare veți alege?

Acum că știți câteva lucruri despre el, puteți decide cu încredere să cumpărați bestsellerul nostru actual. Designul remarcabil și emblematic ispitește prin simplitatea sa, dar nu este singurul motiv care atrage atenția... Opțiunile unice de culoare vă vor seduce și pe dumneavoastră! Depinde de dumneavoastră să decideți care va fi modelul potrivit. Alegeți din trei opțiuni unice: grațiosul Graphite Gray, clasicul Polar White sau fascinantul Star Blue.

Care este memoria cea mai bună pentru dumneavoastră?

Că să nu uităm ceva, vă reamintim că atunci când veți achiziționa acest smartphone după lansarea sa, puteți alege între trei opțiuni de memorie: 6/64GB, 6/128GB sau 8/128GB. Fiecare dintre acestea vă fi prezentată pe site-ul nostru în curând. Nu ratați acest eveniment și înscrieți-vă astăzi la newsletter-ul nostru, pentru a fi la curent cu noutățile noastre!

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.