Monitor

Mi 2K Gaming Monitor 27"

Pret special 1.499,99 Lei Pret standard 2.199,99 Lei
Salvezi 700,00 Lei -32%
Cel mai mic pret din ultimele 30 de zile: 1.499,99 Lei
Mi Coin
Ai primi 149 Mi Coins Afla mai multe
Livrarea gratuită pentru plata online

Monitor de gaming 2K cu o diagonală de 27 de inci, ce oferă o rată incredibil de rapidă de reîmprospătare a ecranului de 165 Hz, alături de tehnologia Display HDR 400. Tehnologia modernă a acestuia asigură un consum scăzut de energie.

 • Distribuitor român
 • Garanție oficială
 • 14 zile pentru retur
 
1.499,99 Lei
Mi 2K Gaming Monitor 27" Gamă largă de culori și rată de reîmprospătare ridicată pentru cea mai bună experiență de joc
 • Imagine ultra clară 2560*1440 Ecran IPS cu unghiuri largi de vizualizare
 • Rata de reîmprospătare ultra-înaltă de 165 Hz Timp de răspuns 1ms IMBC*
 • 95% din gama largă de culori DCI-P3* 8-biti de culoare
 • △E < 2 (medie)*. Calibrarea culorilor din fabrică
 • "DisplayHDR" 400* Îmbunătățirea afișajului cu gamă de culori dinamică ridicată"
 • Certificat TÜV pentru lumină albastră redusă*. Confort pentru ochi
 • Port USB 3.0 Transfer rapid și încărcare ușoară
 • Bază pivotantă Suportă modul portret și montarea pe perete*
Eliberați-vă potențialul de joc Calitate ultra clară a imaginii, rată mare de reîmprospătare, răspuns rapid, afișaj îmbunătățit. Monitorul Xiaomi de 27" 2K are de toate!
Afișaj ultra clar QHD 2K Afișaj de gaming ultra-clear
Fiecare detaliu contează
Combinația dintre o rezoluție de 2560×1440 și un ecran mare de 27" face ca fiecare mișcare a adversarului tău să fie mai clară.
Imaginile extrem de precise și rafinate te asigură că ești mereu pregătit pentru un atac inamic.
Ecran cu unghi larg de 178° cu margini subțiri* Afișaj IPS imersiv Cu un ecran IPS ultra-wide de 178°, acesta oferă o imagine vie și realistă din orice unghi posibil. Afișajul are un design ingenios cu ramă subțire pe trei laturi, care reduce dimensiunile și permite utilizarea fără probleme a mai multor ecrane simultan, pentru o experiență și mai captivantă.
Rata de reîmprospătare ultra înaltă de 165 Hz Mai rapid și mai ușor Un muncitor trebuie mai întâi să își ascută bine uneltele pentru a-și face bine treaba. În mod similar, un gamer puternic are nevoie de un ecran care să funcționeze fără probleme. Rata de reîmprospătare ultra-înaltă de 165 Hz elimină efectul de vibrație a imaginii și vă permite să vă țintiți adversarii cu o mai mare precizie.
60Hz
165Hz
Răspuns rapid 1ms IMBC Reacție rapidă, victorie rapidă Rezultatul unei bătălii este adesea decis într-o clipită. Monitorul de gaming Mi 2K de 27" are un timp de răspuns rapid de 1ms IMBC, permițându-vă să fiți mereu cu un pas înainte.
4 ms Timp de răspuns GTG*
1 ms Timp de răspuns IMBC
Technologia Adaptive-Sync Vizualizare sigură Ați experimentat vreodată o întârziere într-un moment critic? Tehnologia Adaptive-Sync sincronizează viteza de transfer între placa grafică și monitor, eliminând screen tearing-ul și lag-ul, pentru o experiență de joc lină și stabilă.
Adaptive-Sync Dezactivat
Adaptive-Sync Pornit
95% gamă largă de culori DCI-P3 Gamă de culori foarte largă pentru imagini vii Monitorul de gaming Mi 2K de 27" acoperă 95% din gama DCI-P3 și 100% din gama sRGB, afișând cu acuratețe până la 16,7 milioane de culori la o luminozitate de peste 400 cd/m² cu HDR activat.
Fie că vă uitați la filme sau faceți fotografii, culorile vii și precise sunt întotdeauna preferate.
 • 100*% Gama de culori sRGB
 • 95% Gama de culori DCI-P3
 • 16.7M 8-biti true color
 • >400cd/m² cu HDR activat
△E < 2 Calibrarea culorilor originale Calibrarea culorilor pentru o reproducere precisă a culorilor Fiecare monitor Mi 2K Gaming Monitor 27" a fost calibrat la △E < 2 (valoare tipică).
Imaginile și videoclipurile de pe ecran sunt reproduse cu fidelitate, bogate în culori clare și intense.
Calitate îmbunătățită a afișajului HDR Inamicii nu au unde să se ascundă Tehnologia de îmbunătățire a afișajului HDR îmbunătățește semnificativ detaliile imaginii prin ajustarea luminozității ecranului pentru o mai bună vizibilitate în zonele mai întunecate.
HDR Dezactivat.
HDR Activat.
Plăcut pentru ochi Modul de lumină albastră redusă poate filtra lumina albastră cu unde scurte, care este dăunătoare pentru ochi, reducând oboseala și permițându-vă să lucrați mai confortabil.
O mulțime de porturi
Pentru diferite scenarii de utilizare
Monitorul de jocuri Mi 2K de 27" suportă porturile DP, HDMI, mufă pentru căști și USB 3.0, astfel încât toate dispozitivele dvs. pot fi conectate cu ușurință la monitor pentru a economisi timp. De asemenea, vă puteți încărca telefonul în timp ce lucrați cu acest monitor convenabil și puternic.
 • Reglarea verticală
 • Înclinare
 • Mod portret
 • Rotație orizontală
 • Montaj pe perete
Reglare liberă
Găsiți unghiul perfect de vizualizare
Monitorul pentru jocuri Mi 2K de 27" are o bază pivotantă cu înălțime reglabilă care permite, de asemenea, montarea pe perete. Puteți găsi în orice moment unghiul care vi se potrivește.
Disipare mascată a căldurii
Spatele uniform
Monitorul Mi 2K Gaming Monitor 27" folosește tehnologia de disipare a căldurii ascunse, în care modulul este ascuns în spatele bazei monitorului pentru un aspect consistent.
Capacul din spate magnetic
Ușor de îndepărtat și instalat
Simplu și ușor de utilizat, capacul spate magnetic se potrivește în clema de pe baza monitorului. Tot ce trebuie să faceți este să îl fixați în poziție în timpul instalării și să apăsați butonul atunci când îl scoateți.
Acoperire sofisticată
Calitate premium în interior și exterior
Fiecare detaliu al monitorului Mi 2K Gaming Monitor 27" a fost atent analizat. Învelișul rafinat și șuruburile bine realizate asigură o calitate ridicată la interior și la exterior.
 • Observații:
 • *Fotografiile de comparație au doar scop ilustrativ. Vă rugăm să vă documentați cu privire la produsul real.
 • *Tehnologia IMBC (Intelligent Motion Blur Control) reduce neclaritatea mișcării folosind algoritmi software în combinație cu implementarea hardware. IMBC are un timp de răspuns de 1 ms la o rată de reîmprospătare a monitorului de 165 Hz și de 2 ms la o rată de reîmprospătare a monitorului de 144 Hz. Luminozitatea poate varia ușor atunci când IMBC este activat. Datele de mai sus provin din laboratoarele interne, iar abaterile sunt controlate în limita de ±1ms. O introducere în IMBC și în metodele de testare poate fi găsită la www.mi.com/service/smart/monitor/IMBC.
 • *Variația timpului de răspuns al GTG este controlată în limita de ±1ms. Testat de: China National Testing and Inspection Centre for Radio and TV Products, raportul de testare nr.
 • *95% DCI-P3 se referă la acoperirea gamei de culori DCI-P3 calculată folosind spațiul de culoare CIE 1976. Testat de: China National Testing and Inspection Center for Radio and TV Products (Centrul național de testare și inspecție pentru produse de radio și televiziune din China), raportul de testare nr: ITEA7-20201126.
 • *Delta E (Delta E) este o unitate de măsură a diferenței de culoare percepută de ochii umani într-un spațiu cromatic uniform. Acesta poate cuantifica acuratețea culorilor și poate reprezenta cu exactitate acuratețea culorilor. Cu cât valoarea sa este mai mică, cu atât mai mică este distorsiunea culorii. Calibrarea culorilor este efectuată pe fiecare monitor care iese de pe linia de producție din fabrică și este inclus un raport de calibrare. △E este un test bazat pe standardul sRGB. Este testat de către Centrul Național de Testare și Inspecție pentru Produse Radio și TV din China, Raportul de testare nr: ITEA7-20201325.
 • *DisplayHDR 400 testat de ALLION, Project ID: TV-XM-HDR-001. O introducere în HDR și instrucțiuni de utilizare a acestuia pot fi găsite la www.micom/service/smart/monitor/HDR.
 • *Certificat pentru lumină albastră redusă eliberat de TÜV Rheinland (China) Ltd., Certificat ID: 1111223910.
 • *Înainte de a roti monitorul în modul portret, asigurați-vă că monitorul se află în poziția cea mai înaltă și la cel mai mare unghi de înclinare. În caz contrar, monitorul se poate sparge sau deteriora. Pentru a monta monitorul pe un perete, achiziționați separat un suport de montare pe perete cu o distanță între găuri de 75 × 75 mm.
 • *Unghiul de vizualizare de 178°, rezoluția, rata de reîmprospătare și luminozitatea au fost testate de către China National Testing and Inspection Center for Radio and TV Products, raportul de testare nr: ITEA7-20201126.
 • *100% sRGB se referă la acoperirea gamei de culori sRGB calculată în spațiul de culoare CIE 1931. Raportul gamei de culori sRGB calculat în spațiul de culoare CIE 1931 este de 132,55% sRGB. Testat de: China National Testing and Inspection Center for Radio and TV Products (Centrul național de testare și inspecție pentru produse de radio și televiziune din China), raportul de testare nr: ITEA7-20201126.
 • *16,7 milioane de culori se bazează pe specificațiile producătorului.
 • *Cu excepția cazului în care se specifică altfel, toate celelalte date provin din laboratoare interne. Datele reale pot varia în funcție de factorii de mediu.

Specificații

Specificații

EAN

6934177741814

Model

XMMNT27HQ

Tip produs

Monitor

Tipul ecranului

IPS

Diagonala ecranului

27"

Rezoluția ecranului

2560 × 1440 px

Rata de reîmprospătare a ecranului

165 Hz

Funcții

VESA DisplayHDR™ 400

Conectivitate

2× HDMI 2.0

DisplayPort 1.4

USB 2.0

USB 3.0 × 2

Conector de alimentare

Audio out

Tensiune de intrare

100V ~ 240V

Putere nominală

35 W (tipic), 75 W (maxim)

Curentul de intrare

1.5A

Interval de temperatură

0°C ~ 45°C

Gama de umiditate

20% ~ 80% RH

Montare pe perete

Vesa 75×75

Culoare

Negru

Greutate

6,53 kg

Înălţime

461,25 mm

Lăţime

609,44 mm

Grosime

200 mm

Informații suplimentare

16 milioane de culori din paleta RGB

Montare pe perete posibilă

Rotire lină și liberă

Timp de reacție a ecranului 1 ms (IMBC), 4 ms (GTG)

Inclinare ajustabilă a ecranului

Contrast tipic 1000:1

95% din gama de culori DCI-P3

Reglarea verticală

Modul portret

Conținut

Manual de instrucțiuni

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Termenii de Confidențialitate și Utilizare Google.
Recenzati:Mi 2K Gaming Monitor 27"
Rating-ul dumneavoastra