Umbrelă

Mi Automatic Umbrella Black

119,99 Lei

Umbrela poate fi utilizată atât în ​​zilele ploioase, cât și în anotimpurile calde. Foaia umbrelei are o nuanță întunecată puternică care protejează eficient împotriva radiațiilor UV dăunătoare.

Mi Coin
Ai primi 11 Mi Coins Afla mai multe
  • Distribuitor român
  • Garanție oficială
  • 14 zile pentru retur
 
119,99 Lei

Automatic Umbrella

Țesătură FONEWR impermeabilă
Izolație eficientă împotriva soarelui și a temperaturii
Construcție de pliere automată

Protecție împotriva vântului și ploii

Țesătura modernă Taiwan FONEWR cu tapițerie impermeabilă oferă o protecție excelentă, menținând în același timp greutatea ultra-ușoară a umbrelei și rezistența și durabilitate. Datorită proprietăților anti-infiltrare ale stratului impermeabil al umbrelei, chiar și după ploi abundente, trebuie doar să scuturați apa de pe suprafață.

Protecție eficientă împotriva razelor solare
și izolație termică

Acoperirea cu țesături UVtex cu rezistență ridicată a culorilor și rezistență ridicată, are caracteristicile de a oferi umbră și de a menține izolația termică, care vă permite să blocați în mod eficient radiațiile ultraviolete și UV dăunătoare.

Cadrul de umbrelă durabil și practic

Cadrultul umbrelei este realizat din aluminiu sau fibră de sticlă, iar avantajele lor includ calitate ridicată și ușurință, precum și rezistență la crăpături și rugină. Oțelul selectat de înaltă calitate, dificil de îndoit. Cadrul este mai rezistent, datorită procesului de electrizare, la frecare, punct de coroziune și astfel poate fi utilizata o perioadă lungă de timp.

Design pentru a nu se da peste cap

Dispozitivul de siguranță ajută la prevenirea apariției unui recul în procesul de închidere a umbrelei. Alegerea fierului SPCC41 ca parte din tija, asigură o rezistență ridicata a umbrelei.

Cârlige de umbrelă ascunse

Cârligele de umbrelă inovatoare ascunse în carapacea umbrelei, nu numai că îmbunătățesc siguranța umbrelei, dar fac și umbrela mai mult eleganta.

Umbrelă de generație nouă

Construcția rezistentă la vânt, nervurile întărite și detaliile din aliaj de aluminiu și fibra de sticlă fac umbrela mai rezistență și puternică.

Controlul calității în fiecare etapă

Controlul riguros, implementarea standardelor și a tuturor testelor pentru umbrelă, inclusiv testul de deschidere și închidere, garantează că procesul de execuție iar calitatea fiecărei umbrele este excelentă.

Specificații

Specificații

Model

ZDS01XM

Tip produs

Umbrelă

Funcții

Construcție pliată automat

Sistem anti-kickback

Țesătură FONEWR impermeabilă

Materialul executării

100% poliester

Aluminiu

Fibra de sticla

Culoare

Negru

Dimensiuni

1070 ± 5 × 660 mm (deschis)

336 × 59 × 59 mm (închis)

Greutate

420 g

Informații suplimentare

UPF: 50+

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Termenii de Confidențialitate și Utilizare Google.
Recenzati:Mi Automatic Umbrella Black
Rating-ul dumneavoastra