Scuter electric

Mi Electric Scooter 1S

1.799,99 Lei Mi Coin
Primești un cupon de reducere de 10% la
urmatoarea ta comandă
Scuterul electric 1S este o descoperire în transportul urban. O structură solidă și pliabilă, un ghidon lung confortabil și pneuri pneumatice asigură cea mai confortabilă experiență de conducere.
Livrare gratuită
 • Distribuitor român
 • Garanție oficială
 • 14 zile pentru retur
 
1.799,99 Lei

Mi Electric Scooter 1S

Ajungeți mai departe.

 • 30km

  Rază lungă
 • 25 km/h

  Viteză
 • 12,5kg

  Greutate
 • 3 secunde

  Pliere rapidă
 • 8,5"

  Anvelope pneumatice
 • Tablou de bord
  multifuncțional
 • Corp
  din aluminiu pentru aviație
 • E-ABS
  + disc rupt

Baterie litiu cu standard ridicat de siguranță. 30km* autonomie la o viteză maximă de până la 25 km / h!

Bateria cu litiu 18650 extrem de sigură, cu sursă de alimentare puternică, asigură performanțe sigure și durabile. Un scuter complet încărcat este capabil să parcurgeți o distanță de până la 30 de kilometri.

Trei moduri de viteză, comutare convenabilă.

Apăsați S în timpul navetei pentru a ajunge la destinație cât mai repede posibil. Pentru o călătorie relaxantă în parc, încercați modul D și continuați în bulevarde aglomerate, încercați modul pietonal pentru a regla ritmul în funcție de împrejurimile dvs. Selectarea modului se face prin dublu, apăsarea rapidă a butonului de alimentare. Se amestecă cu lumea din jurul tău.

 • Mod pietonal

  0-5 km/h

 • Mod standard

  0-20 km/h

 • Mod sport

  0-25 km/h

Sistem de recuperare a energiei de următoarea generație.
Convertește energia cinetică în electricitate, îmbunătățind durata de viață a bateriei.

Sistemul de recuperare a energiei cinetice (KERS) a fost complet actualizat, iar eficiența conversiei a fost mult îmbunătățită. Tehnologia recuperează energia în timpul fiecărei frânări și coborâri fără a utiliza unitatea de comandă și o transformă în energie utilizabilă electric, crescând în continuare gama totală. Eficiența KERS poate fi ajustată prin intermediul aplicației Mi Home.

Comenzi concepute pentru cea mai bună experiență de conducere.
Control ușor, încercați o dată și nu uitați niciodată.

Tablou de bord multifuncțional

8 tipuri de date afișate în timp real: modul viteză, putere, blocare și alte informații de conducere vizibile la început privire.

Un singur buton, multe posibilități*

Comenzi intuitive, acces rapid la toate funcțiile. Butonul nu este folosit doar pentru a porni și a opri, ci și pentru a comuta între modurile de viteză și faruri.*

Accelerator sensibil

Rezistența moderată a clapetei de mână și feedback-ul rapid facilitează controlul și accelerarea vitezei de deplasare este mai stabil și mai fin.

Ghidon confortabil

Ghidonul este fabricat din material TPR, care asigură o aderență confortabilă, chiar și după ore lungi de condus. Ghidonul confortabil îmbunătățește foarte mult experiență de conducere.

Strangeți-l în 3 secunde.

Durează doar 3 secunde pentru a plia scuterul. Când este pliat, scuterul are doar 49 cm înălțime. Vehiculul este compact și ocupă mai puțin spațiu, astfel încât să îl puteți încărca cu ușurință în portbagaj. Corpul este fabricat din aliaj de aluminiu cu densitate redusă și rezistență ridicată utilizat în industria aviației. Sarcină maximă de până la 100 kg. Mi Electric Scooter 1S cu o greutate netă de 12,5 kg este simultan ușor și durabil.

Te face fericit, având grijă de siguranța ta.

Sistem de frânare dublu.

Distanță de frânare mai mică, călătorie mai sigură.

Roata din spate folosește un disc de frână mare perforat, cu o mare putere de oprire, în timp ce roata din față este echipată sistem regenerativ E-ABS. În timpul frânării, sistemele de frânare din față și din spate se activează una după alta, reducând distanța de oprire și asigurarea unui control ferm.

O nouă generație de anvelope pneumatice 8,5".

Confort sporit, umflături mai puțin vizibile.

Rezistență la perforare și flambare îmbunătățită în mod cuprinzător, precum și rezistență la explozie optimizată semnificativ. Durabilitatea anvelopelor a fost mărit de până la trei ori. Acestea asigură nu numai o plimbare lină pe drumuri plane, ci și o plimbare foarte stabilă pe drumuri neasfaltate precum pietriș, drumuri de pământ și iarbă.

Reflector foarte luminos de 2W.

Design non-orbitor, ergonomic.

Luminozitatea ridicată a farului recondiționat de 2W îmbunătățește în mod eficient siguranța la condus pe timp de noapte. Design nou al lămpii cu unghi crescut iradierea are un nou design care menține lumina sub linia de vedere pentru a evita pietonii și mașinile orbitoare pe stradă.

Noua lumina din spate.

Mai mari și mai strălucitoare.

Când farul este pornit, și lumina din spate se aprinde automat. Apăsarea frânei activează stopul, care începe să clipească, informând pietonii și vehiculele din spatele tău despre intențiile tale. Lumina spate are, de asemenea, o funcție de reflector spate pentru a asigura cea mai sigură plimbare.

Adăugarea reflectoarelor față, laterale și spate.

Vizibilitate mai bună, mai multă siguranță.

Reflectoare au fost adăugate pe partea frontală, laterală și spate pentru a îmbunătăți vizibilitatea pe timp de noapte și pentru a asigura siguranța în timpul conducând noaptea.

A cincea generație de sistem inteligent de gestionare a bateriei BMS.

Șase protecții inteligente protejează bateria și îi prelungesc durata de viață. Utilizați aplicația Mi Home pentru a monitoriza mai atent starea bateriei. Dacă există o problemă sau un eșec, aplicația vă va notifica imediat.

 • Protecție la scurtcircuit

 • Protecție la supracurent

 • Protecție dublă la suprasarcină

 • Protecție de descărcare dublă

 • Protectie termala

 • Repaus automat al bateriei atunci când curentul este prea scăzut

Aplicația Mi Home, Asistentul tău inteligent de conducere.

Mi Scooter 1S poate fi conectat la aplicația Mi Home prin Bluetooth pentru a bloca și debloca, precum și pentru a monitoriza îndeaproape datele condus (de ex. kilometraj, viteză, durata de viață rămasă a bateriei etc.) și reglați setările de control al vitezei de croazieră*.

 • Statistici de conducere

 • Sistem de blocare de la distanță

 • Controlul vitezei de croazieră

 • Recuperarea energiei

 • Actualizări software

 • Bluetooth

Comentarii:

 • Bateria testată a fost complet încărcată, cu o sarcină de 75 kg, la o temperatură ambiantă de 25° C, fără vânt pe un drum plan în regim pietonal la o viteză continuă de 15 km / h. Rezultatele reale pot varia în funcție de diferențe sarcinile de mediu, viteza vântului, condițiile de drum și alți factori.
 • Buton: În starea oprită, apăsați pentru a porni. Apăsați scurt o dată în starea on pentru a aprinde / stinge luminile; apăsați scurt de două ori la rând pentru a comuta modul viteză; apăsați lung pentru a opri.
 • Nie zaleca się używania tempomatu na obszarach o dużym natężeniu ruchu ani w trakcie ani po opadach deszczu.
 • Toate datele de mai sus au fost obținute de la laboratoarele Ninebot. Rezultatele reale pot varia în funcție de diferențe în condițiile de utilizare.
 • Vă rugăm să citiți cu atenție Manualul de utilizare și notele de utilizare Mi Electric Scooter 1S Electric Scooter 1S înainte de cumpărare legal. Asigurați-vă că respectați legile și reglementările locale atunci când utilizați Mi Electric Scooter 1S.

Specificații

Specificații
Model Mi Electric Scooter 1S
Tip produs Scuter electric
Funcții 3 moduri de viteză
Comunicare Bluetooth 4.1
Gamă 30 km
Tipul de celulă Li
Timp de incarcare până la 5 ore
Putere 250 W
Iluminat Luminile de alimentare LED cu iluminare din spate Reflectoare
Teren adecvat Trotuar Teren greu
Viteza maxima 25 km/h
Putere nominală 250 W
Anvelope Anvelope pneumatice de 8.5 inch
Capacitate maximă 100 kg
Materialul executării Aluminiu
Curentul de intrare 100 ~ 240V 50/60Hz
Interval de temperatură -10°C ~ 40°C
Vârsta recomandată a utilizatorului 16 ~ 50 de ani
Culoare Negru
Înălţime 114 cm
Lungime 108 cm
Greutate 12,5 kg
Informații suplimentare Aplicatie de mobil, Ușor și confortabil
Conținut 5 șuruburi Scuter Cheie Adaptor duză extins Încărcător Anvelopă de rezervă

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Mi Electric Scooter 1S
Rating-ul dumneavoastra