Plită cu inducție

Mi Induction Cooker

Recenziile contează: 1

329,99 Lei Mi Coin

Gatiti rapid si gustos cu Xiaomi! 100 de moduri de gătit vă vor permite să potriviți perfect programul cu vasul pregătit, iar gătitul la temperatură scăzută va menține temperatura vasului pentru o perioadă foarte lungă de timp!

Livrare gratuită
 • Distribuitor român
 • Garanție oficială
 • 14 zile pentru retur
 
329,99 Lei

Mi Induction Cooker

Putere cu frecvență dublă, control precis al temperaturii

99 setări de încălzire. Gătit la temperatură scăzută. Peste 100 de moduri de gătit.

Gătit acasă fără efort inutil

Cu aragazul Mi Induction eficient și fiabil, puteți experimenta bucuria gătitului fără probleme acasă, oferindu-vă posibilitatea de a crea un echilibru perfect între viața profesională și viața personală. Pentru a porni imediat cuptorul printr-o întorsătură ușoară și blândă este suficientă. Aragazul cu inducție Mi Induction Cooker permite gătirea de înaltă calitate, făcând posibila amestecarea lină a ingredientelor și combinarea lor împreună. Simțiți aroma vasului de vis, ispitindu-vă simțurile. Gătești singur? Ei bine, asta e, nu contează pentru că oricum vă puteți bucura de momentele frumoase în timp ce gătiți.

Cu aragazul Mi Induction eficient și fiabil, puteți experimenta bucuria gătitului fără probleme acasă, oferindu-vă posibilitatea de a crea echilibrul perfect între muncă și viața privată. Este suficient să îl porniți imediat. Aragazul cu inducție Mi Induction Cooker permite gătirea de înaltă calitate, permițând o amestecare lină a ingredientelor și combinați-le între ele. Simțiți aroma vasului de vis, ispitindu-vă simțurile. Te gătești singur? Ei bine, nu contează pentru că oricum vă puteți bucura de momentele frumoase în timp ce gătiți.

Foc neîntrerupt cu frecvență dublă, constant ca un foc de cuptor

Pentru a menține o temperatură uniformă, aragazul cu inducție Mi utilizează o tehnologie cu foc dublu cu control precis al temperaturii - în timp real - pentru o experiență culinară extraordinară.

Curba de putere

* Toate datele sunt furnizate de Lab. Consumul real poate varia în funcție de mediu, de frecvența de utilizare și alți factori.

Gătit la temperatură scăzută, blocare temperatură, blocare originală

Un favorit al bucătarilor internaționali, gătitul la temperatură scăzută este un succes culinar modern eficient. Folosește o metodă eficientă de încălzirea uniformă, prospețimea și delicatețea mesei gătite, carnea de va fi personificată! Cu senzori de temperatură exacți și tehnologie de încălzire cu dublă frecvență, aragazul cu inducție Mi poate păstra aceeași temperatură în tigaie pentru o lungă perioadă de timp. Folosind rețete inteligente încorporate, puteți crea alimente care necesită fierbere îndelungată la temperatură scăzută.

“Onsen tamago”

Temperatura apei: 65°C
Slow cooker: 50 minut

Onsen Tamago înseamnă literalmente ouă de izvor fierbinte în japoneză. Acest lucru este valabil pentru ouăle care au fost inițial preparate în apă caldă, ca și cum ar fi apă de izvor pentru a crea albușuri netede ca mătasea și pentru a conferi gălbenușului o consistență moale ca budinca.

“Somon gătit lent”

Temperatura apei: 50°C
Slow cooker: 30 minut

Temperatura scăzută și gătitul lent creează cele mai rafinate texturi, catifelate, netede și topite în gură. ȘI surpriză ... somonul perfect gătit, complet finisat arată aproape exact la fel ca înainte de gătit.

“Friptură lentă”

Temperatura apei: 60°C
Slow cooker: 60 minut

Delicat și suculent în interior. Gătit la o temperatură scăzută și fierbinte, friptura va oferi o senzație delicată de unt.

99 de setări de încălzire.
Cel mai bun mod de a găti perfect.

În absența unei distribuții uniforme a căldurii, ingredientele alimentare nu gătesc de obicei, rezultând calitatea alimentelor lasă mult de dorit. Aragazul cu inducție Mi Induction Cooker împarte puterea totală de 2100W în 99 de niveluri pentru a vă ajuta utilizatorii să controleze în mod eficient intensitatea încălzirii.

Najedź na zdjęcie lub kliknij

Senzor de temperatură exterioară
control inteligent

Aragazul cu inducție Mi este echipat cu un senzor extern de temperatură a metalului care poate ajunge direct în partea de jos pot și măsurați parametri de temperatura cu precizie. Cu tehnologia inteligentă de control al căldurii, utilizatorii pot regla automat intensitatea încălzirii, controlați temperatura apei și uleiului și împiedicați fierberea supei din oală!

 • Senzor tradițional de temperatură

  Elementul de oprire atinge partea inferioară a panoului microcristalin. Cu toate acestea, nu poate fi utilizat pentru controlul temperaturii.

 • Senzor de temperatură extern

  Sonda metalică este plasată direct sub vas pentru a controla cu precizie temperatura.

Un aragaz cu adevărat multifuncțional

Fructe de mare fierte la tigaie, înăbușite, clasice și aburite. Metoda tradițională actualizată de gătit pe gaz, puteți, rotiți cu ușurință și cu precizie și reglați focul folosind doar electricitate. De asemenea, puteți selecta modul de gătit direct în spate. Afișajul OLED este ușor de utilizat și foarte intuitiv. De asemenea, puteți adăuga moduri de gătit preferate pe baza rețetei încorporate.

 • Apăsați butonul timp de două secunde
  Aprins
 • Un singur clic al butonului
  Pauză
 • Rotirea butonului
  Schimbarea temperaturii / Selectarea modului

100+ moduri de gătit

Cu aplicația Mi Home, veți fi susținut de o echipă de bucătari profesioniști cu privire la sfaturi de gătit, rețete și multe altele. Cuptorul are cinci moduri: oală fierbinte, prăjire, aburire, terci și prăjire rapidă. Ori de câte ori dispozitivul este pornit , utilizatorii pot folosi o aplicație care afișează intensitatea efectivă de gătit, precum și timpul rămas până la completarea vasului. Mai mult, datorită serviciilor nutriționiștilor noștri profesioniști, „Cooking Mode 100+” este special adaptat nevoile pasionaților de gătit.

Protecție dublă antiderapantă, stabilă și durabilă.

Panoul cuptorului este format dintr-un inel din silicon antiderapant la temperaturi ridicate. Oala este în siguranță asamblați, ușor de demontat și de curățat. Se adaugă un covor special antiderapant pentru a menține procesul neted și sigur.

 • Inel detașabil din silicon antiderapant
 • Covorase antiderapante

Izolarea apei de electricitate. Securitate completă.

Aragazul cu inducție Mi separă panoul microcristalin de bobina electromagnetică, iar apa de intrare poate fi drenată pe timp pentru a evita riscul de electrocutare.

O mai bună disipare a căldurii interne.

Structura este izolată cu conducte de aer cald și rece pentru a împiedica reintrarea aerului fierbinte. Ventilatorul silențios cu 35 de lame îmbunătățește foarte mult eficiența și disiparea căldurii.

 • Protecție la supraîncălzire
 • Oprire automată în absența unui vas

Specificații

Specificații
Model DCL01CM
Tip produs Plită cu inducție
Funcții 100+ moduri de gătit 99 setări de încălzire Gătit la temperatură scăzută Încălzire prin inducție Control precis al temperaturii Control de la distanță prin intermediul aplicației Senzor de temperatură extern
Putere nominală 2100 W
Tensiune nominală 220-240V ~ 50-60Hz
Culoare Alb
Dimensiuni 280 × 265 × 70 mm
Dimensiunea ambalajului 370 × 325 × 130 mm
Greutate ~2,683 kg (brutto)
Conținut Certificat, Plită cu inducție, Manual de instrucțiuni

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Mi Induction Cooker
Rating-ul dumneavoastra