Bec inteligent

Mi LED Smart Bulb (Warm White)

5

Recenziile contează: 3

Pret special 44,99 Lei Pret standard 49,99 Lei Salvezi 5,00 Lei -10%

Nuanța albă caldă a becului Mi LED Smart Bulb (Warm White), se va potrivi perfect în viața de zi cu zi. Creșteți intensitatea în timp ce lucrați selectând luminozitatea iluminării prin intermediul aplicației. Suportă tehnologia Smart Voice Control cu ​​Asistentul Google și Amazon Alexa.

Mi Coin
Ai primi 4 Mi Coins Afla mai multe
  • Distribuitor român
  • Garanție oficială
  • 14 zile pentru retur
 
44,99 Lei
Mi Smart LED Bulb Warm White Bucurați-vă de lumina puternică a zilei și de numeroase funcții inteligente.
*Google este o marcă înregistrată a Google LLC.
* Amazon, Alexa și toate logo-urile aferente sunt mărci comerciale ale Amazon.com, Inc. sau ale filialelor sale..
* Amazon Alexa este disponibil în funcție de disponibilitatea locală.
  • Lumină albă caldă la 2700K
  • Luminozitate reglabilă
  • Control inteligent
  • Personalizați-vă iluminatul
Becul Mi Smart LED (Warm White) utilizează microled-uri de 2700K, care au o temperatură de culoare scăzută și o lumină galbenă caldă. Rezultatul este o iluminare blândă, care vă ajută să vă relaxați și face din casa dvs. o atmosferă plăcută. Luminozitatea ajunge la 810 lumeni și poate fi reglată în orice moment. Cu un simplu clic pe un buton, puteți trece de la întuneric la lumina zilei.
Conexiune Wi-Fi ușor de configurat. Becul LED inteligent Mi Smart LED (Wart White) poate fi conectat prin Wi-Fi la sistemul dvs. de casă inteligentă, fără a fi nevoie de un gateway. Odată ce becul este instalat, conectați-vă pur și simplu la aplicația Mi și începeți să vă bucurați de iluminat inteligent.
Control inteligent. Aplicația Mi Home oferă o atenuare și o iluminare continuă a becului, precum și timpi de pornire/oprire prestabiliți, stingerea întârziată a luminii și alte setări utile. Dacă doriți ceva care să se potrivească mai bine stilului dvs. de viață, folosiți becul Mi Smart LED (Warm White).
Comenzi vocale inteligente. Nu vreți să mergeți să vă porniți sau să vă opriți dispozitivul? Becul LED inteligent Mi Smart LED (Warm White) poate fi controlat prin voce cu ajutorul Amazon Alexa și Google Assistant. Folosiți vocea pentru a aprinde sau stinge becul sau pentru a-i regla luminozitatea. Trecerea la sistemul inteligent este atât de ușoară. Hei, Google, aprinde lumina.
Hei, Google, stinge lumina.
Reglați luminozitatea oricând doriți, de la o strălucire blândă ca a lunii la o lumină la fel de strălucitoare ca cea a soarelui și din nou și invers. Luminozitatea ajunge la 810 lumeni și poate fi reglată în orice moment. În combinație cu galbenul cald de 2700K, veți obține strălucirea satinată a luminii lunii la luminozitate scăzută și strălucirea caldă a luminii solare la luminozitate ridicată.
Personalizați-vă iluminatul cu și mai multe opțiuni de iluminare. Fie că citiți împreună cu copilul dumneavoastră, lucrați peste program sau studiați singur, utilizați recomandările noastre de iluminare și folderul de fișiere favorite pentru a vă adapta iluminarea la diferite situații.
Materiale atent selectate pentru o mai bună disipare a căldurii. Materialul ușor asigură o disipare uniformă a căldurii și un aspect impecabil. Suprafața emițătoare de lumină din PC cu indice de refracție ridicat este foarte transparentă și asigură o iluminare strălucitoare, dar blândă..
Consum redus de energie pentru economii mai mari de energie, cu o durată de viață de 25000 ore. Becul Mi Smart LED (Warm White) emite până la 810 lumeni de luminozitate, utilizând doar 8 wați de energie. Veți economisi mai multă energie și veți folosi mai puțină electricitate.
O durată de viață de 25.000 de ore înseamnă că, la o utilizare de 6 ore pe zi, becul va rezista până la 11,4 ani..

Specificații

Specificații

Culoare

Alb

Model

Mi LED Smart Bulb (Warm White)

Tip produs

Bec inteligent

Compatibilitate

Android 4.4 și versiuni ulterioare

iOS 9 și versiuni ulterioare

Comunicare

Wi-Fi 2.4G

802.11 b/g/n

Luminozitate

Reglabil

Flux luminos

810 lm

Temperatura culorii

2700K

Tipul firului

E27

Putere nominală

8 W

Puterea de intrare

100-240V

Durata de viață

~ 25 000 h

Interval de temperatură

-10°C ~ 40°C

Gama de umiditate

0% ~ 85% RH

Înălţime

110,2 mm

Lăţime

60 mm

Informații suplimentare

Densitate cu 40% mai mare

Conținut

Bec

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Termenii de Confidențialitate și Utilizare Google.
Recenzati:Mi LED Smart Bulb (Warm White)
Rating-ul dumneavoastra