Aspirator

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro White

4.8

Recenziile contează: 8

începand de la 0,00 Lei
Mi Coin
Ai primi Afla mai multe

Oferă o curățare temeinică a podelelor cu ajutorul navigației LDS actualizate și a configurației periei. Performanță de aspirare potentă de 3000Pa, rezervor de apă controlat automat și multe altele.

 • Distribuitor român
 • Garanție oficială
 • 14 zile pentru retur
 
0,00 Lei
Mi Robot Vaccum-Mop 2 Pro 10 000 de oscilații pe minut, viteză mare de măturare și spălare, efect extraordinar de curățare O nouă abordare a unui design clasic
Duce puterea de măturare la următorul nivel
10.000 de oscilații pe minut*
Îndepărtarea eficientă a petelor încăpățânate
Echipat cu un mop acustic de înaltă frecvență de dimensiuni normale. Întregul mop emite vibrații care sporesc considerabil puterea de curățare și îndepărtează cu ușurință petele dificile, cum ar fi cafeaua sau sosul de soia.
 • Mop cu vibrații acustice de înaltă frecvență 10 000 de oscilații pe minut pentru îndepărtarea ușoară a petelor Acoperire completă fără a omite colțurile Conceput pentru a îndepărta petele dificile de pe podelele casnice
 • Mopuri vibrante standard 5.000 de oscilații pe minut pentru îndepărtarea petelor dificile la o frecvență de lucru redusă Performanță scăzută cu vibrații parțiale Fără design brevetat pentru îndepărtarea petelor dificile
Efect puternic de detergent cu microfibre Mopul conține microfibre pentru a asigura o impregnare uniformă a apei, care ajuta la îndepărtarea eficientă a petelor și la uscarea rapidă a podelei. Acest lucru ajută la prevenirea petelor de apă și a deteriorării podelei.
 • Pătrunderea uniformă a apei
 • Uscarea rapidă a podelei
Noua generație a sistemului de navigație cu laser LDS pentru o cartografiere rapidă și precisă a casei Sistemul de navigație cu laser LDS scanează în mod eficient toate împrejurimile complexe ale casei, determinând și stabilind rapid traseul robotului de curățare. Sistemul poate fi orientat cu precizie în medii slab iluminate, chiar și în întunericul nopții.
 • Cartografierea mai multor etaje Memoria locației
 • Un nou mod de trasare a hărților Continuarea inteligentă a operațiunilor de curățare
 • Schimbare ușoară a nivelului pentru curățare. După o pauză de încărcare, aparatul revine în locul în care a oprit curățarea
 • Cartografiere rapidă și eficientă Continuați curățarea din stadiul inițial
Strategii avansate de măturat și spălat cu mopul
Capacități îmbunătățite de aspirare
Traseu avansat de măturare și ștergere conceput pentru a acoperi fiecare colț și pentru a îndepărta praful acumulat Traseul special conceput pentru măturare și ștergere simulează măturarea manuală, cu ștergere repetată de la stânga la dreapta. Controlul integrat, inteligent și electronic al rezervorului de apă asigură îndepărtarea cu ușurință a petelor de pe podea de către robotul de curățare.
Îndepărtează rapid firimiturile
Lasă podeaua la fel de curată ca și cum ar fi nouă
Puterea de aspirare de 3000 Pa* permite robotului să colecteze praful și murdăria din spații greu accesibile, făcându-le să dispară.
 • 3 moduri de aspirare și curățare
 • 4 setări ale puterii de aspirare
Setări de curățare personalizate pentru a sta fără griji atunci când nu sunteți acasă
Setări individuale pentru fiecare cameră Acum puteți alege ordinea în care doriți să vă curățați dormitorul, camera de zi sau bucătăria, astfel încât să nu transportați praful dintr-o cameră în alta. De asemenea, vă puteți seta propriul program de curățare individual, ajustând intensitatea de aspirare și de apă în funcție de tipul de podea.
Operarea cu o singură mână a tuturor funcțiilor de curățare Conectați-vă la aplicația Mi Home pentru mai multe opțiuni de control. Atunci când nu sunteți acasă, utilizați funcția de telecomandă pentru o curățare ușoară.
 • Curățare cu o singură atingere Curățarea zonei desemnate
 • Curățare temporară Excluderea unor zone/pereți virtuali
 • Faceți clic pe zona pe care doriți să o curățați Selectați zona pe care doriți să o curățați
 • Curățarea la orele selectate Setați zona care nu trebuie curățată
Suport pentru actualizări OTA, mai multe caracteristici urmează să apară! Optimizarea funcțiilor și actualizările aplicației vor continua să îmbunătățească inteligența produsului, făcând Xiaomi Robot Vaccum-Mop 2 Pro mai inteligent cu fiecare utilizare.
Mai multă curățenie, mai puțină încărcare Cu o baterie îmbunătățită de mare capacitate de 5200 mAh, Xiaomi Robot Vaccum-Mop 2 Pro poate mătura cu ușurință o suprafață de peste 150 de metri pătrați*.
 • Xiaomi Robot Vaccum-Mop 2
  Cartografiere pentru mai multe etaje Nou Baterie de 5200 mAh Actualizare Putere de aspirare 3000 Pa Actualizare Robot de curățare cu vibrații acustice de înaltă frecvență Nou
 • Mi Robot Vaccum-Mop
  Cartografierea nu este disponibilă pentru mai multe etaje Baterie de 3200 mAh Putere de aspirare 2100 Pa Curățare standard
 • Observații:
 • *10.000 de vibrații pe minut: date de la laboratorul Yamakawa. Zgomotul ambiant atunci când rezervorul nu vibrează, nivelul de zgomot emis de dispozitiv a fost confirmat prin forme de undă fine, iar analiza sferei de frecvență pentru o anumită zonă a fost adăugată pentru a obține două spectre de frecvență sonoră, datele privind frecvența de vibrație a rezervorului au fost confirmate și convertite în vibrații pe minut. Comparativ cu zgomotul ambiental, rezervorul produce un zgomot de până la 208 Hz atunci când vibrează. Prin urmare, rezervorul vibrează de fapt la 208 Hz sau 12.500 de vibrații pe minut.
 • *3000Pa: Date de la laboratorul Yamakawa. Atunci când unitatea principală este complet încărcată (tensiunea bateriei ≥ 16,5 V), intrarea ventilatorului a fost sigilată cu un sigiliu și valoarea presiunii statice a intrării ventilatorului a fost testată în modul puternic. S-a înregistrat valoarea maximă a forței de aspirație afișată de aparatul de măsurare a aspirației. S-au efectuat două teste și s-a luat valoarea medie.
 • *Datele de pe această pagină sunt furnizate de Yamakawa Laboratories, dacă nu se specifică altfel.
 • *Diagramele funcțiilor relevante de pe această pagină sunt prezentate doar în scop informativ. Vă rugăm să vă referiți la produsul real.
 • *Pentru a verifica durata de viață a bateriei: umpleți rezervorul de apă, începeți să lucrați și înregistrați timpul necesar pentru reîncărcarea dispozitivului. Timp de curățare în modul silențios: 278 minute, zona de curățare: 196 m2; timpul de curățare în modul standard: 213 minute, zona de curățare: 159 m2; timpul de curățare în modul de putere medie: 165 minute, zona de curățare: 129 m2; timpul de curățare în modul puternic: 126 minute, zona de curățare: 93 m2; date de testare de la laboratorul Sugawa Robotics Rezultatele reale pot varia.

Specificații

Specificații

EAN

6934177741852

Model

BHR5044EU

Tip produs

Aspirator

Funcții

Control de la distanță prin intermediul aplicației

Funcții de aspirator

Construcție fără sac

Senzor de cădere

Senzor de coliziune

Senzor LDS - scanare cu laser a camerei

Senzor de perete

Senzor tomberon

Senzor de cădere

Curățarea podelei

Autoîncărcare

Aspiraţie

Măturare

Andocare automată

Depășește obstacole de până la 20 mm înălțime

Rezervor de apă controlat electronic

Reluarea automată a progresului de la ultima poziție

Comunicare

2.4GHz

Puterea de aspirație

3000Pa

Capacitatea containerului de praf

450 ml

Alimentare electrică

Stație de andocare

Capacitatea bateriei

5200 mAh

Putere nominală

35,6 W

Putere de iesire

14.4V

Tensiune nominală

100~240Vac 50/60Hz

Greutate

3,6 kg

Înălţime

96,5 mm

Lăţime

353 mm

Grosime

353 mm

Dimensiuni

150 × 80,5 × 101 mm (Stație de andocare)

Informații suplimentare

Asistentul Google

Alexa

Urmărirea progresului de curățare

Conținut

Stație de încărcare dedicată

Aspirator

Adaptor de curățat perie

Perie laterală

Perie principală

Rezervor de apă

Capacul periei principale

Mop cârpă

Cablu de alimentare

Manual de instrucțiuni

Culoare

Alb

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Termenii de Confidențialitate și Utilizare Google.
Recenzati:Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro White
Rating-ul dumneavoastra