Ceainic inteligent

Mi Smart Kettle

199,99 Lei Mi Coin
Fierbătorul revoluționar din oțel inoxidabil, Mi Smart Temperature Control Kettle, vă va ușura viața de zi cu zi. Echipat cu Bluetooth, se conectează la un smartphone și vă permite să mențineți temperatura apei selectată cu o precizie de +/ -1 ° C.
Livrare gratuită
 • Distribuitor român
 • Garanție oficială
 • 14 zile pentru retur
 
199,99 Lei

MiJia Smart Kettle

Control inteligent al temperaturii
Gătit rapid
Protecție de securitate triplă
Inel din oțel inoxidabil 304

Controlați temperatura apei!

Ceaiul Pu'er are nevoie de apă clocotită pentru o aromă mai savuroasă. Ceaiul verde are cel mai bun gust atunci când este turnat cu apă la o temperatură de 80-90°C.Pentru a nu distruge nutrienții mierii, aceasta nu trebuie amestecată cu apă prea caldă .

Funcția de control al temperaturii este, de asemenea, ideală pentru familiile cu copii - pregătirea unei mese sau a laptelui nu a fost niciodată atât de ușoară!

 • Cafea

 • Ceai verde

 • Ceai negru

 • Lapte praf

Căldură durabilă de la apus la răsărit

În testele de laborator efectuate, ceainicul inteligent Xiaomi a reușit să mențină temperatura de 90°C timp de 12 ore consecutive, în timp ce consumă doar 0,532 Kwh. Izolația excelentă și structura fierbătorului reduc pierderile de căldură și energie, menținând o temperatură adecvată tot timpul.

Interior perfect

Contactul direct al apei cu senzorii de temperatură, capacul și alte componente este sigur datorită utilizării oțelului inoxidabil 304 POSCO GB4806. Este un metal extrem de sigur și utilizat pe scară largă în industria medicală și alimentară, care este rezistent la rugină, calcar sau mirosuri neplăcute.

Capac mare
cu diametrul de 130 mm

Gura formată corespunzător din oțel inoxidabil, fundul neted și uniform al fierbătorului, cu diametrul de 130 mm și un capac care se deschide larg 80°, oferă o funcționare chiar mai simplă a dispozitivului.

Design elegant

Cu fierbătorul elegant Xiaomi, fierberea apei la temperatura corespunzătoare este o plăcere. Prin utilizarea materialelor PP, aspectul său este modern și minimalist. Liniile frumoase creează o structură uimitoare care optimizează fluxul de apă. Puteți pune Xiaomi Smart Kettle pe masa de ceai din sufragerie, în bucătărie sau în colțul biroului - cu un aspect simplu, dar elegant, pur si simplu nu numai designerii vor aprecia aspectul lui placut.

Apa clocotită în 5 minute!

Fierbătorul este alimentat de un încălzitor în formă de inel de 1800 W, datorită căruia apa se încălzește uniform, fără a crea zgomote inutile. Din momentul apăsării butonului, in mai puțin de 5 minute, 1,5 L de apă este complet fiert!

Protecție de securitate triplă

Fierbatorul Xiaomi are o protecție electrică triplă. În primul rând, apa fierbe si după ce dispozitivul se oprește automat. În al doilea rând, când sistemul detectează terminarea apei din fierbător, si se va opri automat. Ultimul sistem de securitate este structura armată al cablului de alimentare, care protejează în mod eficient utilizatorul în cazul unei scurgeri de apă sau supratensiune.

 • Securitate
  împotriva electrocutării

 • Fără scurgeri

 • Oprirea
  automata

Corp cu două straturi

Carcasă dublă și interior din oțel inoxidabil protejat de material PP, asigură izolarea termică a exteriorului fierbătorului. Chiar daca fierbi apa la 100°C, carcasa va fi în continuare la o temperatură plăcută de 40°C!

Specificații

Specificații
Model YMK1501
Tip produs Ceainic inteligent
Funcții Capacitatea de a menține temperatura selectată
Comunicare Bluetooth 4.0
Putere 1800 W
Tensiune nominală 220 V
Capacitate 1,5 L
Interval de temperatură 40 ~ 100°C
Culoare Alb
Înălţime 235 mm
Lăţime 145 mm
Greutate 1,24 kg
Informații suplimentare Izolația dublă asigură o temperatură scăzută a carcasei, Interiorul este din oțel inoxidabil
Conținut Ibric, Stand cu un conector central, Manual de instrucțiuni

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Mi Smart Kettle
Rating-ul dumneavoastra