Filtru ulcior

Mi Water Filter Pitcher

139,00 Lei Mi Coin

Ai grijă de sănătatea ta într-un mod confortabil! Vasul de filtrare va elimina din apă calcarul, resturile de clor și orice substanțe dăunătoare sănătății. LED-ul vă va informa cu privire la necesitatea înlocuirii filtrului.

Livrarea gratuită pentru plata online
  • Distribuitor român
  • Garanție oficială
  • 14 zile pentru retur
 
139,00 Lei

Mi Water Filter Pitcher

Bucură-te de sănătatea ta

Mi Water Filter Pitcher filtrează eficient resturile de clor, calcar și alte substanțe nocive. Cerere material sigur pentru sănătate, AS va avea grijă de sănătatea dvs., iar afișajul cu LED-uri garantează confortul.

Filtru cu mai multe straturi, fiecare picătură de apă limpede

Vasul de filtrare folosește cărbune activ de înaltă performanță și o rășină schimbătoare de ioni care poate filtra eficient reziduurile de clor, calcar și alte substanțe dăunătoare sănătății, cum ar fi metalele și piatra. Apa filtrată poate reduce calcarul cu succes așezându-se în aparatele de bucătărie, făcând orezul gătit mai moale și ceaiul mai rafinat.

Suprafața de filtrare cu trei straturi izolează eficient particulele de cărbune activ *

Elementul filtrant al ulciorului este echipat cu un filtru cu trei straturi pentru a izola în mod eficient problema scurgerilor de particule de cărbune activ pentru apa filtrata.

* În timpul transportului, particulele de cărbune activ se ciocnesc între ele pentru a forma praf de cărbune. După aceea, praful rezultat poate fi în apă prima filtrare, de aceea se recomandă să turnați primele două borcane cu apă filtrată.

Intrarea cu apă la 360 ° profită din plin de materialul filtrant.
5 minute / ulcior plin cu apă filtrată

Admisia de apă are un design de 360 ​​°, astfel încât materialul filtrant să poată fi utilizat pe deplin. Utilizare specială simultană un inel din silicon pe carcasa filtrului asigură o etanșare între elementul filtrant și rezervorul de apă real. Murdar apa nu va intra în rezervorul de apă filtrat. O cană de apă (apă de la robinet la 25 ° C) este filtrată în aproximativ 5 minute pentru cele mai bune rezultate de filtrare.

* Timpul de filtrare poate fi prelungit dacă temperatura este scăzută, calitatea apei este insuficientă și durata de viață a filtrului este pe cale să se termine.

Aspect îngrijit

Designul simplu al vasului de filtrare este plăcut ochiului, iar interiorul special conceput al carcasei optimizează debitul de apă pentru ambele cea mai bună și mai rapidă filtrare.

Material AS sigur pentru alimente.
Design sănătos și sigur.

Carcasa filtrului este realizată din material AS importat, sigur pentru alimente, transparent, care nu conține bisfenol A. dăunător

Notificare LED.
Memento convenabil pentru schimbarea filtrului.

Durata de viață a filtrului poate fi verificată apăsând butonul „START”. Când ultimul LED clipește, înseamnă că filtrul trebuie înlocuit pentru nou. Dacă apăsați și mențineți apăsat butonul timp de 3 secunde, afișajul va începe să numere din nou timpul necesar pentru înlocuire filtru.

Bucurați-vă de apă proaspătă, filtrată instantaneu

Multe grade de filtrare asigură că apa va fi lipsită de impurități și vă veți bucura de apă proaspătă fără a fi nevoie de mult timp aşteptare.

  • Scufundați filtrul în apă

  • Așezați filtrul în ulcior

  • Țineți apăsat butonul START timp de 3 secunde

  • Filtrează primele două ulcioare cu apă și apoi aruncă-o

* Toate datele sunt rezultatele testelor interne de laborator ale Yunmi și sunt furnizate numai cu titlu de referință. Utilizarea efectivă poate varia în funcție de condițiile locale, calitatea apei, sezon, frecvența de utilizare și multe altele factori.

Specificații

Specificații
Culoare Transparent
Model MH1-B
Tip produs Filtru ulcior
Capacitate 2 L (Purification tank)
Interval de temperatură Temperatura apei: 5° C ~ 38° C
Greutate 1 kg
Informații suplimentare Presiune: 0 ~ 0.1MPa A se păstra într-un loc răcoros și uscat Debit de apă: 0,1 L / min Precauții: Curățarea și înlocuirea periodică a elementelor de filtrare
Conținut Filtru ulcior Filtru Manual de instrucțiuni

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Mi Water Filter Pitcher
Rating-ul dumneavoastra