Metode de plată și modalități de livrare

Metode de livrare și modalități de plată

Pe această pagină veți găsi detalii despre metodele de livrare și plată pe care magazinul Mi-Home.ro vi le pune la dispoziție. În situații excepționale, termenul de livrare declarat se poate modifica din cauza unor factori care nu depind de controlul nostru. Termenul de livrare depinde de modalitatea de livrare și plată.

Mai jos este un tabel care prezintă costurile de livrare

Tipul livrării Costul brut
Fan Courier 19,99 Lei
EasyBox 12,99 Lei
Livrare gratuita* 0 lei (comanda minimă 199 lei doar pentru plata cu card bancar sau prin transfer bancar)

Modalități de livrare

Livrare prin curier

Trimitem pachetele noastre folosind Fan Courier. Fiecare pachet este ambalat în ambalajul din fabrică care protejează dispozitivul în timpul transportului. Fiecare dintre pachetele trimise este asigurat integral. De obicei, coletul este livrat în a doua zi lucrătoare de la data expedierii, în circumstanțe excepționale (de exemplu, o perioadă de vacanță) acest timp poate fi prelungit la 72 de ore.

În cazul precomenzilor, livrarea produselor se va efectua ulterior conform celor comunicate de colegii de la customer service.

Livrare la locker

CardAvantaj

Grija față de mediu, easybox este un serviciu green;
Livrări 24/7 în imediata proximitate, oricând vrei tu, simplu și rapid, fără stat la rând;
Un proces gândit eficient, astfel încât să te asiguri că plasezi comanda la timp și ai livrare în timpul pe care ți-l dorești.

Metode de plata

Ramburs / ramburs

Plata în numerar la ridicarea unui colet de la un curier.

Plata online cu cardul

Plata comenzii printr-un transfer online cu card bancar de debit / credit.

Info 3D Secure : reprezinta o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorirazare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA(Clasic si Electron) MASTERCARD(inclusiv Maestro,daca au cod CW/CV2).

Politica stocare date card : Datele cardului de plata ale Clientului/Utilizatorului/Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate decat de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date, de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul / Utilizatorul / Cumparatorul va fi informat,anterior introducerii datelor.

Transfer Bancar clasic

Plata comenzii direct în contul Mi-Home.ro extinde de obicei timpul de finalizare a comenzii cu o zi lucrătoare din cauza necesității de a înregistra fondurile.Plata trebuie efectuată în cel mult 3 zile de la plasarea comenzii.

Rate prin Internet

Credius

Puteți plăti produsele în rate și aveți posibilitatea de face un calcul inițial al ratelor înainte de plasarea cererii.

Pentru a beneficia de rate, după plasarea comenzii în magazinul Mi-Home.ro veți fi redirecționat pe site-ul securizat al băncii, unde trebuie să completați câmpurile obligatorii din cererea de creditare. După trimiterea cererii, veți primi un răspuns de la bancă, iar noi vă trimitem produsele acasă dacă cererea este acceptată. Simplu, sigur, online!

Află mai multe


Starcard

Acum e mai ușor să-ți cumperi tot ce îți dorești cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Plătește cu STAR Card de la Banca Transilvania și beneficiezi de:
- 3, 4, 5, 12 RATE fără dobândă, pentru orice plată, dacă alegi plata în rate fără dobânda online
- 2% inapoi pe card, sub formă de puncte STAR, dacă alegi plata integrală online. Punctele înseamnă bani pe care le poți folosi ulterior în rețeaua partenerilor STAR. 1 punct STAR= 1 leu

În Programul STAR Plata în Rate Fixe fără Dobânda sunt incluse cardurile de cumpărături: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Infinite, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium

În Programul de Loialitate STAR sunt incluse cardurile de cumpărături: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Infinite, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card.

Dacă nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplică aici și plățile online devin mai simple ca oricând: rate fără dobânda, perioada de grație de până la 56 de zile, comision zero la toate cumpărăturile, plăti sigure pe internet.

Intră pe www.starbt.ro și află toate avantajele programului STAR.

0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice rețea națională, fixă sau mobilă.

*8028 Apelabil din orice rețea națională, fixă și mobilă.

0264 594 337  Apelabil din orice rețea, inclusiv internațional.


CardAvantaj

CardAvantaj emis sub sigla MasterCard este primul card de credit in lei cu utilizare atat nationala cat si internationala, ce ofera avantajul de a efectua cumparaturi cu plata in rate fara dobanda*, primind in acelasi timp si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata.

In plus, cardul poate fi utilizat la orice bancomat sau comerciant din tara si strainatate oriunde este afișată sigla MasterCard.

Acum cardul CardAvantaj Mastercard Standard poate fi inrolat in Apple Pay si Google Pay. Platesti cu telefonul in mod sigur, comod si rapid.

*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre banca.


Posibilitatea de a plati in rate cu 0% dobanda produsele achizitionate din reteaua magazinelor partenere Credit Europe Bank, dupa cum urmeaza:

Intre 1 si 6 în funcție de campaniile în derulare ;
Bonus pentru orice tip de tranzactie efectuata in Romania sau in strainatate, atat tranzactie comerciala cat si retragere de numerar de la ATM - 0,3% din valoarea fiecarei tranzactii se va regasi in contul de bonus;
Zero lei taxa emitere (inclusiv pentru cardurile suplimentare);
Perioada de gratie de pana la 45 de zile in care nu se percepe dobanda pentru tranzactiile comerciale (inclusiv in sistemul de rate);
Posibilitatea de a achita rapid cumparaturile, folosind tehnologia Contactless;
Posibilitatea de a beneficia de o perioada de creditare nelimitata cu conditia efectuarii rambursarii lunare a sumei minime de plata;
Dubla functionalitate: pe langa accesul la o limita de credit acordata de catre banca, detinatorul de card poate dispune si de fondurile proprii disponibile in contul de card;
Servicii disponibile detinatorilor de card aflati in strainatate: asistenta telefonica privind utilizarea cardului, inlocuirea cardului pierdut sau furat, asigurarea in regim de urgenta a unei sume de bani;
Posibilitatea de a solicita pana la 5 carduri suplimentare;