Telefoane mobile

Xiaomi 12 Pro 12/256GB Grey

5

Recenziile contează: 2

începand de la 5.199,00 Lei
Mi Coin
Ai primi 519 Mi Coins Afla mai multe
Livrarea gratuită pentru plata online

Suita de camere de 50 MP, tehnologiile avansate și funcțiile de ultimă oră vă vor permite să creați cele mai bune fotografii și videoclipuri chiar și pe timp de noapte. Vedeți rezultatele sesiunilor dvs. pe ecranul AMOLED WQHD+ 120Hz de 6,73'' cu tehnologia AdaptiveSyncPro.

Livrarea gratuită pentru plata online
 • Distribuitor român
 • Garanție oficială
 • 14 zile pentru retur
 
5.199,00 Lei
Maestrul tuturor scenelor
Maestrul tuturor scenelor Xiaomi 12 Pro este rodul căutării neobosite a excelenței în crearea a ceea ce vă așteptați. Este pregătit să surprindă fiecare moment cu o cameră triplă de 50 MP, un ecran dinamic WQHD+ de 120 Hz, cel mai avansat chipset Snapdragon® 8 Gen 1 și încărcare inteligentă Xiaomi HyperCharge 120W.
Corning® Gorilla® Glass Victus® pe panoul frontal.
Legendarul modul de cameră foto Un set de camere ascunse într-o carcasă metalică
Ansamblu de camere triple high-end cu o rezoluție de 50 MP Eliberați adevărata putere a celor trei camere Această configurație vă permite să vă bucurați de o experiență cinematografică de primă clasă. Fiecare instrument are propriul său caracter distinct.
Întregul sistem suportă modul noapte, HDR și înregistrare video 4K 60fps.
Unghi larg de 50 MP Un maestru al fotografiilor clare și precise în orice situație.
Teleobiectiv de 50MP Un maestru al portretului autentic.
Unghi ultra larg de 50MP Un maestru al scenelor spectaculoase.
 • 50MP
  unghi mare
  Senzor super mare de 1/1.28"
  Super pixel 4 în 1 de 2,44μm
  Obiectiv cu 7 elemente
  Deschidere ƒ/1,9
  OIS
 • 50MP
  teleobiectiv
  Lungime focală de 48 mm
  Obiectiv cu 5 elemente
  Deschidere ƒ/1.9
 • 50MP
  unghi foarte larg
  Câmp de vizualizare 115˚
  Obiectiv cu 6 elemente
  Deschidere ƒ/2.2
Senzor Sony IMX707 de 1/28''. Mai multă lumină în obiectiv Introdus în camera cu unghi larg entry-level, senzorul foarte mare captează cu până la 120% mai multă lumină și semnificativ mai multe detalii în fotografia de noapte*.
Toate camerele Au mod de noapte Modul de noapte este acum disponibil pe toate camerele, permițându-vă să gestionați mai bine scenele complexe în condiții de lumină slabă. Cu modul Portret de noapte activat, veți avea un aspect uimitor de natural în fotografii.
Teleobiectiv de 50MP
Obiectiv cu unghi ultra larg de 50MP
Obiectiv cu unghi larg de 50MP
Ultra Night Photo Imagini clare în întuneric Cu un control îmbunătățit al HDR-ului și al expunerii, Xiaomi 12 Pro poate realiza cu ușurință fotografii detaliate cu o lumină de doar 0,02 lux.
Xiaomi 12 Pro
Mod de noapte tipic
Ultra Night Video Explorați în lumina difuză Cu ajutorul funcției Xiaomi de denoising video bazat pe inteligență artificială și a multiplelor îmbunătățiri ale luminozității, vă puteți bucura acum de videoclipuri de înaltă calitate chiar și atunci când lumina scade la 1 lux.
Xiaomi ProFocus Un maestru își va găsi întotdeauna focusul Utilizând noua tehnologie de urmărire AI ProFocus de la Xiaomi, camera Xiaomi 12 Pro poate surprinde mai clar obiectele în mișcare*..
 • Focalizare cu urmărire a mișcării
 • Focalizare Eye tracking
 • Captură de mișcare
Vitezele de declanșare sunt extinse, astfel încât să puteți surprinde tot ceea ce vă interesează.
Portret HDR Frumusețea stă în detalii Xiaomi 12 Pro oferă un mod portret HDR pentru a scoate în evidență frumusețea vie pe care doriți să vă concentrați.
Ecran WQHD+ cu tehnologie TrueColor Câștigător a 15 recorduri DisplayMate A+* Cu o rezoluție de 3.200 x 1.440 pixeli la 522 PPI, o ajustare a luminozității de 16.000 de niveluri, o luminozitate maximă de 1.500 de nits și un raport de contrast ridicat de 8.000.000:1, acest ecran emblematic este o componentă de top după orice standard posibil.
Puternic, dar eficient din punct de vedere energetic
 • E5 AMOLED AMOLED-ul de ultimă generație E5 crește luminozitatea și contrastul afișajului, reducând în același timp necesarul de energie cu 25%*.
 • Technologia Microlens Un strat de microlentile este adăugat deasupra stratului de pixeli pentru a îmbunătăți eficiența emisiei de lumină, reducând în același timp semnificativ consumul de energie.
AdaptiveSync Pro Maestrul ratei de refresh
de la 1Hz la 120Hz
Panoul LTPO a primit certificarea Seamless Pro de la SGS datorită capacității sale inteligente și eficiente din punct de vedere energetic de a ajusta rata de reîmprospătare în diferite scenarii de utilizare. Printr-o simplă mișcare a încheieturii mâinii, ecranul poate ajusta rata de reîmprospătare de la 1 Hz la 120 Hz..
Xiaomi SmartTouch Atingere de maestru O rată de eșantionare tactilă de până la 480 Hz sub vârful degetelor tale. Acum îți poți îmbunătăți calitatea jocului.
Technologia Cortex-X2
Nucleul Prime reprezintă un angajament ferm de a îmbunătăți și mai mult performanța procesorului, cu viteze de procesare care le depășesc cu mult pe cele ale predecesorilor săi.
20%
Creșterea performanțelor procesorului
Snapdragon® 8 Gen 1
Snapdragon® 888
Qualcomm® Adreno™
GPU
Dezvăluirea posibilităților extraordinare de redare a noilor structuri.
30%
Procesare grafică mai rapidă
Snapdragon® 8 Gen 1
Snapdragon® 888
Procesor Qualcomm® AI
Generația a 7-a
Fuziunea mai rapidă a inteligenței artificiale duce la o procesare mai bună a semnalelor de imagine.
400%
Creșterea performanței AI
Snapdragon® 8 Gen 1
Snapdragon® 888
Sistem de răcire avansat Putere fără efort Sistemul de răcire este format dintr-o cameră de evaporare ultra-subțire de 2900 mm², mult mai mare decât până acum. De asemenea, aceasta este formată din trei straturi de foi de grafit masiv, care reduc eficient temperatura nucleului.
Încărcare Xiaomi HyperCharge Smart 120W Modul de putere sporită
Se încarcă la 100% în 18 minute
Modul standard
Se încarcă la 100% în 24 de minute
Încărcare turbo wireless de 50W
Se încarcă la 100% în 42 de minute
Încărcare wireless inversă cu 10 wați (reverse wireless charging)
Transmitere liberă în orice moment
Capacitatea bateriei 4600mAh Menține mai multă putere într-o carcasă mai subțire
Bucurați-vă de liniște sufletească după o încărcare completă
 • 5 ore Înregistrare video 1080p
 • 9 ore Navigare
 • 15 ore Vizionare video
 • 19 ore Apeluri
Fii flexibil, fii inteligent Pentru a prelungi și mai mult durata de viață a bateriei și pentru a asigura o încărcare sigură, Xiaomi AdaptiveCharge învață din rutina dvs. zilnică de încărcare pe timp de noapte. În timp ce dormiți, încărcarea va fi întreruptă la 80% și va fi încărcată complet chiar înainte de a începe o nouă zi.
O mai mare liniște sufletească
 • 42 funcții de siguranță
 • 800 de cicluri de încărcare*
 • Observații:
 • * Îmbunătățirea performanței camerei de 50MP a fost obținută de laboratoarele Xiaomi, în comparație cu Mi 11.
 • * Videoclipurile "Ultra Night Video" și "Xiaomi ProFocus" au fost filmate cu camera Xiaomi 12 și au fost optimizate și editate doar în scopuri demonstrative. Interfața reală a utilizatorului poate varia.
 • * DisplayMate A+ date de certificare obținute de pe site-ul oficial: https://www.displaymate.com.
 • * Datele pentru E5 provin din laboratorul Xiaomi și au fost comparate cu datele pentru materialul luminescent anterior E4.
 • * Datele despre procesor au fost obținute din laboratoarele Xiaomi și din datele oficiale ale Qualcomm, în comparație cu procesorul Qualcomm Snapdragon 888.
 • * Conectivitatea 5G poate varia în funcție de disponibilitatea în regiunea dvs. și de suportul operatorului local.
 • * Puterea maximă de ieșire este de 120 W la o tensiune de intrare de 220 ~ 240 V; puterea maximă de ieșire este de 96 W la o tensiune de intrare de 100 ~ 120 V. În unele regiuni, este posibil ca puterea maximă de ieșire să nu fie de 120 W din cauza tensiunilor de intrare diferite..
 • * Datele de încărcare testate în laboratoarele interne Xiaomi de la 2% la 100%, însă rezultatele reale pot varia.
 • * Seria Xiaomi 12 funcționează cel mai bine la o temperatură ambientală cuprinsă între 0° C și 35° C. Temperatura de depozitare de la -20°C la 45°C. Încărcarea dispozitivului și depozitarea bateriei într-un mediu fierbinte pot provoca daune ireversibile. Atunci când utilizați dispozitivul într-un mediu foarte rece, este posibil să apară o scădere a duratei de viață a bateriei, dar aceasta este o situație temporară. Odată ce temperatura bateriei revine la intervalul normal de funcționare, performanța acesteia va reveni la normal..
 • * Bateria păstrează 80% din capacitate după 800 de cicluri de încărcare. Date pentru 800 de cicluri de încărcare bazate pe teste de 25 ℃ efectuate în laboratoarele interne ale Xiaomi.
 • * Datele privind bateria și încărcarea au fost obținute în laboratoarele interne. Rezultatele efective pot varia din cauza diferențelor dintre versiunile de software, mediile și condițiile de utilizare și pot să nu reflecte produsul real.
 • * Cu excepția cazului în care se specifică altfel pe pagina produsului Xiaomi 12 Pro, toate datele provin din laboratoarele Xiaomi, din specificațiile de proiectare a produsului și de la furnizori. Datele de testare pot varia ușor din cauza diferitelor versiuni de software, versiuni de telefon testate și medii de testare și pot să nu reflecte produsul real.
 • * Ecranul suportă o rată maximă de reîmprospătare de 120 Hz. Rata de reîmprospătare a ecranului poate varia ușor în funcție de interfața aplicației și de calitatea imaginii jocurilor. Vă rugăm să verificați rezultatele reale.
 • * Scurtul clip video prezentat împreună cu difuzorul quad este un montaj din filmul "Virtuoso: The Quartet" prezentat de Xiaomi Studios, cu toate drepturile rezervate.
 • * Fotografiile și clipurile video de pe acest site web au doar scop ilustrativ și este posibil să nu fie o reprezentare exactă a produsului.

Specificații

Specificații

EAN

6934177762888

Model

Xiaomi 12 Pro

Tip produs

Telefoane mobile

Procesor

Qualcomm® Snapdragon™ 8 Gen 1 (1 × Prime core X2, până la 3.0GHz, 3 × Gold core A710, până la 2.5GHz, 4 × Silver core A510, până la 1.8GHz)

Proces tehnologic

4nm

Procesor grafic

Adreno™ 730

Tipul ecranului

AMOLED

DotDisplay

HDR10+

LTPO

Diagonala ecranului

6,73"

Rezoluția ecranului

3200 × 1440 px

Rata de reîmprospătare a ecranului

120 Hz

Rata de eșantionare tactilă

480 Hz

Tehnologie de reîmprospătare

Adaptive Sync Pro

Protecție ecran

Corning® Gorilla® Glass Victus™

Funcții

Senzor de pâlpâire

Senzor infraroșu

Senzor de proximitate

Cititor de amprente pe ecran

Senzor de lumină ambientală 360°

Modul de citire

Mod lumină solară

Motor liniar

Motor liniar pe axa X

Deblocarea facială AI

Camera din spate

50 MP + 50 MP + 50 MP

Diafragma camerei spate

ƒ/1.9, 1/28", 1.2μm, 2.44μm 4-in-1 Super Pixel (50 MP) (unghi larg)

ƒ/2.2, 115° FOV (50 MP) (Ultra Wide Angle)

ƒ/1,9, distanță focală echivalentă cu 48 mm (50 MP) (teleobiectiv)

Funcțiile camerei spate

Camera AI

HDR

Recunoaștere facială

Obiectiv Google

Mod document

Mod profesional

Vlog video

Dual video

Clone foto

Filtre video cinematografice

Obturator de timp

Xiaomi ProFocus (Focalizare de urmărire a mișcării / Focalizare de urmărire a ochilor / Captură de mișcare)

Modul de expunere lungă cu șase efecte (Mulțime în mișcare / Pictură în ulei / Urme de neon / Pictură în lumină / Cer înstelat / Urme de stele)

Filtre foto

Modul 50MP

Viziune nocturnă foarte clară

Cinema AI cu un singur clic: Magic Zoom / Slow Shutter / Time Freeze / Night Time-lapse / Parallel World / Freeze Frame Video

HDR10+ Video

Editare video

Modul video pro

Formatul jurnalului video

Ultra Night Photo

Portret Mod noapte

Cadru de film

Modul RAW

Corecție de distorsiune AI (Ultra wide)

Pro Time-lapse

Camera frontală

32 MP

Diafragma camerei frontale

ƒ/2,45

Funcțiile camerei frontale

HDR

Îmbunătățirea AI

Dual video

Cadru de film

Modul selfie de noapte

Modul portret AI cu senzor Bokeh și senzor de profunzime

Portret video AI

Time-lapse Selfie

Video HDR10+

Rezoluție de înregistrare video

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

Video cu încetinitorul: 120fps / 240fps / 480fps / 960fps / 1920fps

Bliț

Incorporat

Dual CCT Flash

Comunicare

4G (LTE)

5G

Wi-Fi 6

Wi-Fi 6E

NFC

Bluetooth 5.2

4×4 MIMO

Suport LTE B20

Da

Suport 5G

Da

Rețele acceptate

Suportă NSA + SA

GSM: 2/3/5/8

WCDMA: 1/2/4/5/6/8/19

LTE FDD: 1/2/3/4/5/7/8/12/13/17/18/19/20/25/26/28/32/66

LTE TDD: 38/39/40/41/42/48

5G: n1/n3/n5/n7/n8/n20/n28/n38/n40/n41/n66/n77/n78/n79

Navigare

GPS

GLONASS

Galileo

BeiDou

NavIC

SAP

Conectivitate

Slot pentru card NanoSIM

USB tip C - 1 buc

Dual SIM

Dual SIM 5G

Sunet

Harman Kardon

Hi-Res Audio

Dolby Atmos®

4 difuzoare

Sistem de operare

MIUI 13

Android 12

Tipul de celulă

Li-Pol

Capacitatea bateriei

4600 mAh

Durata de viata a bateriei

Până la 2 zile

Timp de incarcare

100% în 24 de minute (Standard)

100% în 18 minute (Modul Boost)

100% în 42 de minute (wireless)

Încărcare rapidă

Wireless 50 W

120W HyperCharge

10W încărcare inversă cu fir

AdaptiveCharge

Lăţime

74,6 mm

Înălţime

163,6 mm

Grosime

8,16 mm

Greutate

205 g

Materialul executării

Aliaj de aluminiu

Certificate

Eye Care Display

DisplayMate A+

Seamless Pro

Informații suplimentare

Giroscop

Accelerometru

Busolă electronică

Motor de vibrații

Barometru

Răcire lichidă

Memorie UFS 3.1

Contrast 8000000:1

RAM LPDDR5

Gama de culori DCI-P3

Dolby Vision

WQHD+

Senzor de lumină ambientală

Raport de aspect 20:9

Peste 1 miliard de culori

Luminozitate HBM 1000 nits

1500 nits luminozitate de vârf

16000 niveluri de luminozitate

Motorul Qualcomm® AI de generația a 7-a

Suportă afișarea HDR la redarea de conținut video HDR10, HDR10+ și Dolby Vision

Conținut

Xiaomi 12 Pro

Carcasă protectoare

Acul tăvii SIM

Cablu USB tip C

Alimentare de 120W

Manual de instrucțiuni

RAM

12 GB

Memorie Încorporată

256 GB

Culoare

Gri

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Termenii de Confidențialitate și Utilizare Google.
Recenzati:Xiaomi 12 Pro 12/256GB Grey
Rating-ul dumneavoastra