Telefoane mobile

Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black

începand de la 6.199,00 Lei
Mi Coin
Ai primi 619 Mi Coins Afla mai multe
Livrarea gratuită pentru plata online

Perfecțiune din toate punctele de vedere. Trei obiective Leica Master Lenses cu optică profesională, toate pentru fotografii de cea mai mare acuratețe. Este un flagship alimentat de Snapdragon 8 din a doua generație, cu o încărcare rapidă incredibilă de 120 W!

Livrarea gratuită pentru plata online
 • Distribuitor român
 • Garanție oficială
 • 14 zile pentru retur
 
6.199,00 Lei
Xiaomi 13 Pro
PROIECTAT ÎN COLABORARE CU
Behind the masterpiece
O operă de artă modernă. Xiaomi 13 Pro este cea mai recentă realizare a filozofiei de imagine a capodoperei. Optica profesională, estetica definitorie emoționantă și întreaga experiență Leica sunt încorporate în dispozitiv pentru a crea o punte de legătură între lucrările de secol ale maeștrilor și capodoperele pe care le creați astăzi.
Design Pro Proiectat pentru
a stăpâni și a rezista în timp
Un proiect care a contribuit la
identitatea capodoperei.
Carcasă cu o formă superbă, curbată atât pe spate cât și pe față. Panoul frontal este protejat de Corning® Gorilla® Glass Victus®. Bucurați-vă de materialul bioceramic de calitate medicală de pe spate, care nu numai că adaugă o textură delicată, dar subliniază și definiția designului emblematic: o capodoperă care combină profesionalismul, eleganța și durabilitatea.
Ceramic Black
Ceramic White
Un aliat de încredere pentru a crea capodopere oriunde v-ați afla. Rezistență profesională robustă, cu certificare IP68*. Fiabil în orice loc, fie pe puntea unei bărci cu pânze aflate în balansul valurilor, fie în inima deșertului.
Cameră Pro O capodoperă
a fotografiei
Optică profesională. Vă prezentăm sistemul de lentile optice profesionale Leica, fotografia tradițională disponibilă pentru Xiaomi 13 Pro.
Unghi larg Cameră principală Leica de 1 inch. O lentilă, echipată cu un senzor ultra mare de 1 inch și cu toate elementele optice de calitate profesională. Este o capodoperă 50MP*
Distanța focală echivalentă 23 mm*
SuperPixel 4 în 1 de 3,2 μm
Diafragmă ƒ/1,9
HyperOIS
*50MP se referă la numărul de megapixeli ai senzorului, megapixeli reali utilizați în fotografii și video pot varia în funcție de modul utilizat.
*Lungimile focale ale obiectivelor sunt lungimi focale echivalente în modul implicit și pot fi diferite de lungimile focale echivalente reale.
Creați capodopere chiar și în condiții de lumină slabă. Obiectivul produce imagini foarte clare chiar și în condiții de iluminare slabă, fără a se baza pe un algoritm de reducere a zgomotului. Acest lucru permite ca lucrările să păstreze culoarea, textura și detaliile.
Telefoto
Camera foto cu teleobiectiv mobil Leica 75 mm. Inspirat de modelul emblematic Leica Noctilux-M 75 f/1.25 ASPH. Obiectiv pentru fotografia de portret conceput pentru fotografii profesionale. 50MP*
Distanța focală echivalentă 75mm*
Interval de lungime focală 10cm
diafragma ƒ/2.0
Stabilizare optică OIS
*50MP se referă la numărul de megapixeli ai senzorului, numărul real de megapixeli utilizați în fotografii și clipuri video poate varia în funcție de diferitele moduri.
*Distanțele focale ale obiectivelor sunt distanțe focale echivalente în modul implicit și pot fi diferite de distanțele focale echivalente reale, consultați rezultatele reale.
Se concentrează rapid asupra detaliilor. Cu tehnologia Focal Shift, de asemenea, alimentată de Xiaomi Imaging Engine, Xiaomi ProFocus merge un pas mai departe, susținând urmărirea ochilor animalelor*. Capturați detalii mai precise în fotografiile dvs. Suntem capabili să capturăm mai mult. Acum puteți surprinde nu doar un câine care aleargă, ci și albina pe care încearcă să o mănânce.
*Contribuie la recunoașterea ochilor de pisici și câini.
Unghi foarte larg Camera ultraangulară Leica. Deschidere largă pentru imagini ample cu FOV de 115°. 50MP
Distanța focală echivalentă 14mm
Diafragmă ƒ/2.2
Focalizare automată AF
Macro cu unghi ultra larg de 5 cm
Pregătirea pentru post-producție profesională. Profilurile de culoare și de cameră RAW DNG pe 10 biți, create de Adobe, sunt compatibile cu Ps și Lr, oferind un punct de plecare solid pentru editarea profesională în post-producție.
Descoperiți emoțiile
ascunse în momentul de față.
În ceea ce privește aspectul estetic al imaginii, am rafinat detaliile, am calibrat culorile, am găsit stilul narativ potrivit pentru capodopera creată, totul sub semnul unei influențe Leica autentice..
Două stiluri fotografice.
Cele două stiluri narative profesionale ale operelor dumneavoastră.
Inspirat de estetica clasică Leica, Xiaomi 13 Pro folosește stilurile fotografice unice ale Leica și realizează gama de culori P3 pentru o redare fidelă a culorilor.
Aspectul Autentic Leica Păstrează contraste puternice și o estetică în concordanță cu aspectul clasic Leica.
Aspectul Vibrant Leica Acest mod face ca imaginea să fie vie, dar naturală, cu o luminozitate medie și o saturație crescută.
Puneți-vă în valoare operele de artă cu
imagini color reale Leica.
Cu ajutorul motorului Xiaomi Imaging Engine, construim o bază de date de culori de la Leica, care se bazează pe învățarea automată a milioane de imagini, susținând în același timp o gamă largă de culori P3. Captarea culorilor adevărate nu a fost niciodată atât de precisă.
Filtrele Leica, pentru cele mai bune soluții. Oferă o colecție de filtre din care puteți alege pentru a ajusta culorile și pentru a vă face povestea și mai atrăgătoare.
Sistem de lentile Pocket Master
pentru profesioniști.
Fiți un profesionist în domeniul realizării de portrete, găsiți stilul care se potrivește cel mai bine persoanei pe care o fotografiați.
 • 35mm
  Obiectiv alb-negru
 • 50mm
  Obiectivul cu bokeh
 • 75mm
  Obiectiv pentru portrete
 • 90mm
  Lentile de focalizare de tip Soft Focus
*Imaginile folosite pentru sistemul Master-lens au fost realizate de Xiaomi 13 pentru a demonstra funcția. Rezultatele reale ale sistemului Master-lens pe Xiaomi 13 Pro pot fi ușor diferite.
Bucurați-vă să creați capodopere cu Leica. Puteți experimenta profesionalismul și pasiunea în fiecare moment al fotografierii cu Xiaomi 13 Pro apăsând butonul de declanșare, auzind sunetul clasic al declanșatorului din seria M sau privind filigranul iconic Leica pe capodopera dvs.
Performanță profesională Putere permanentă
pentru crearea operelor tale de artă
Procesor de top
Snapdragon® 8 Gen 2
Noua arhitectură permite creșterea performanței și reducerea consumului de energie și deschide o nouă eră de eficiență energetică uimitoare și o multitudine de beneficii în utilizarea zilnică și profesională.
* Rezultatele testelor pentru procesor provin de la Xiaomi Labs, iar rezultatele testelor de inteligență artificială provin din datele oficiale ale Qualcomm, în comparație cu Snapdragon® 8 Gen 1.
Se încarcă complet în 19 minute. cu 120W Xiaomi HyperCharge Utilizare pe toată durata zilei* Mulțumită bateriei cu o singură celulă de 4820 mAh.
 • 19 ore 22 min.
  Redare video
 • 5 ore 53 min.
  Înregistrare 1080P
 • 104 ore 29 min.
  Redare muzică
 • 7 ore 49 min.
  Jocuri
Experiențe Pro De la început până la sfârșit
Experimentați o capodoperă
Ecran AMOLED WQHD+ de 6,73" Bucurați-vă de vizionarea și editarea capodoperelor dvs. cu o claritate excepțională, datorită super rezoluției de 3200x1440.
Gestionarea profesională a culorilor.
Panoul OLED oferă o acoperire completă a gamei de culori P3. Acesta permite ca bogăția culorilor îmbunătățită de sistemul de lentile să fie prezentată pe deplin. 10-bit
JNCD≈ 0.21, Delta E≈ 0.28
Bucurați-vă de priveliștea de pe ecran. Peste 200.000 de parametri sunt reglați cu precizie pentru fiecare pixel pe baza motorului de cartografiere a culorilor 3D, stimulând, de asemenea, o luminozitate de vârf parțială de 1900 nits..
Neted ca mătasea,
pur și simplu fără efort.
Având la bază noua tehnologie LTPO, ecranul AdaptiveSync Pro atinge o rată de reîmprospătare adaptivă de 1-120 Hz pentru o performanță mai fluidă și o mai mare eficiență energetică.
Sunet profesional. Difuzoarele stereo Dolby Atmos® duble oferă o rezoluție puternică a sunetului pentru o calitate realistă, completă și detaliată.
Suficient de puternic
pentru a rezona cu tine.
Datorită motorului cu bandă ultra lată, vibrațiile sunt exprimate în detaliu. Prin diverse scenarii de intermitență sau de tastare, veți simți o comunicare reală cu dispozitivul.
Personalizat, spațios și securizat. MIUI 14 este acum disponibil. ROM-ul prezintă acum un design vibrant al interfeței de utilizare, diverse opțiuni pentru o personalizare ușoară și mai multe funcții de confidențialitate pentru ca totul să fie intuitiv și ușor de utilizat.
 • Observații:
 • * Imaginile și clipurile video de pe acest site web sunt doar în scop ilustrativ și este posibil să nu reprezinte cu exactitate produsul. UI-ul real poate varia.
 • * Dispozitivul a fost testat și certificat pentru rezistență la stropire, apă și praf în prezența unor condiții specifice de laborator, cu o clasificare de protecție la pătrundere IP68 pe baza IEC 60529:1989+A1:1999+A2:2013..
  Trebuie remarcat faptul că condițiile de testare a rezistenței la apă includ: scufundarea în apă dulce statică la o adâncime de 1,5 metri, timp de până la 30 de minute, cu o diferență de temperatură între apă și produs de 5° C sau mai mică. Astfel de caracteristici de rezistență la apă se aplică numai în condiții specifice testate într-un mediu de laborator, care nu corespund utilizării normale de către consumatori. Prin urmare, protecția împotriva pătrunderii apei nu este asigurată în cazul în care produsul este expus la un mediu care depășește condițiile de testare.
  Vă recomandăm să nu îl testați dumneavoastră. Nu este recomandat pentru utilizarea pe plajă sau la piscină. Protecția împotriva pătrunderii se poate deteriora ca urmare a uzurii zilnice, a deteriorării fizice și/sau a dezasamblării necesare pentru reparații.
  Evitați să încărcați produsul, să folosiți butoanele fizice sau să scoateți tava SIM atunci când produsul este expus la umiditate.
  Alte instrucțiuni de siguranță pot fi găsite în manualul de utilizare.
  Garanția nu acoperă daunele cauzate de lichide în medii în afara condițiilor de testare IP68..
 • * Conectivitatea 5G poate varia în funcție de disponibilitatea regională și de sprijinul operatorului local.
 • * Rezultatele testelor pentru procesor provin de la Xiaomi Labs, iar rezultatele testelor AI provin din datele oficiale Qualcomm, în comparație cu Snapdragon® 8 Gen 1.
 • * Puterea maximă de ieșire va fi de 120 W cu o intrare de 220 ~ 240 V; Puterea maximă de ieșire va fi de 96 W cu o intrare de 100 ~ 120 V. Este posibil ca puterea maximă de ieșire să nu fie de 120 W în funcție de diferitele tensiuni de intrare din anumite regiuni.
 • * Datele de încărcare testate în laboratoarele interne Xiaomi de la 2% la 100%, rezultatele reale pot varia*Datele de încărcare testate în laboratoarele interne Xiaomi de la 2% la 100%, rezultatele reale pot varia.
 • * Xiaomi 13 Series funcționează cel mai bine la o temperatură ambientală cuprinsă între 0° C și 35° C. Temperatura de depozitare între -20° C și 45° C. Încărcarea dispozitivului și depozitarea bateriei într-un mediu cald pot provoca daune ireparabile. Este posibil să observați o scădere a duratei de viață a bateriei atunci când utilizați dispozitivul într-un mediu foarte rece, dar această condiție este temporară. Odată ce temperatura bateriei revine la intervalul normal de funcționare, performanța va reveni la normal.
 • * Datele referitoare la baterii și la încărcare au fost obținute din laboratoarele interne. Rezultatele efective pot varia în funcție de diferențele dintre versiunile de software, mediul și condițiile de utilizare și pot să nu reflecte produsul real..
 • * Ecranul suportă o rată maximă de reîmprospătare de 120 Hz. Rata de reîmprospătare a ecranului poate fi ușor diferită pentru diferite interfețe de aplicații și pentru calitatea imaginii în jocuri. Vă rugăm să vă referiți la experiența reală.
 • * Cu excepția cazului în care se specifică altfel pe pagina produsului Xiaomi 13 Pro, toate datele provin din laboratoarele Xiaomi, din specificațiile de proiectare a produsului și de la furnizori. Datele de testare pot varia ușor din cauza diferitelor versiuni de software, versiuni de telefon testate și medii de testare și pot să nu reflecte produsul real.
 • * Imaginile și clipurile video de pe acest site web sunt doar în scop ilustrativ și este posibil să nu reprezinte cu exactitate produsul. UI-ul real poate varia.

Specificații

Specificații

EAN

6941812712610

Tip produs

Telefoane mobile

Procesor

Qualcomm® Snapdragon™ 8 Gen 2 (1 × Prime core X3, până la 3.2GHz, 2 × core A710, până la 2.8GHz, 2 × core A715, până la 2.8GHz, 3 × core A510, până la 2GHz)

Proces tehnologic

4nm

Procesor grafic

Adreno™ 740

Tipul ecranului

HDR10+

OLED

Curbat

LTPO

Diagonala ecranului

6,73"

Rezoluția ecranului

3200 × 1440 px

Rata de reîmprospătare a ecranului

120 Hz

Rata de eșantionare tactilă

240Hz

Protecție ecran

Corning® Gorilla® Glass Victus™

Funcții

Senzor de pâlpâire

Senzor de accelerare

Cititor de amprente pe ecran

Senzor de focalizare laser

Telecomandă cu infraroșu

Senzor de lumină ambientală 360°

Difuzoare stereo încorporate

Giroscop

Mod lumină solară

Motor liniar pe axa X

Senzor de distanță

Mi Pay

Card de ușă

Cheie de mașină

Luminozitate automată 2.0

Camera din spate

50 MP + 50 MP + 50 MP

Diafragma camerei spate

ƒ/1.9, 1.0", IMX989, 1.6µm, Dual Pixel PDAF, Laser AF, OIS (50 MP) (camera principală)

ƒ/2.0, 1/2.76", 0.64µm, zoom optic 3.2x, OIS (50 MP) (telefoto)

ƒ/2.0, 1/2.76", FOV 115˚ AF (50 MP) (ultrawide)

Funcțiile camerei spate

Camera AI

Videoclipuri cu mișcare lentă

Caleidoscop

Panoramă

Recunoaștere facială

Temporizator

Mod document

Modul portret AI cu senzor Bokeh și senzor de profunzime

Mod profesional

Îmbunătățirea AI

Vlog video

Filme time-lapse

Expuneri lungi

Obturator de timp

HDR Video

Captură de mișcare

Camera frontală

32 MP

Diafragma camerei frontale

ƒ/2,0

Funcțiile camerei frontale

Filtre video

Scurt videoclip

Mod portret AI

Bokeh

Obturator de timp

Time-lapse Selfie

Portrait mode

Rezoluție de înregistrare video

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

Bliț

Incorporat

Comunicare

Wi-Fi 2.4G

Wi-Fi 5

Wi-Fi 5G

Wi-Fi 6

Wi-Fi 7

Wi-Fi Direct

WiFi 2x2 MIMO

NFC

Bluetooth 5.3

MU-MIMO

Miracast

4×4 MIMO

Suport LTE B20

Da

Suport 5G

Da

Rețele acceptate

Suportă NSA + SA

Suportă HPUE + HO RxD

GSM: 2/3/5/8

LTE FDD: 1/3/4/5/7/8/12/17/18/19/26

LTE TDD: 34/38/39/40/41/42

5G: n1/n3/n5/n8/n28a/n38/n40/n41/n77/n78/n79

Navigare

GPS

GLONASS

Galileo

BeiDou

QZSS

NavIC

Conectivitate

USB tip C - 1 buc

Dual SIM

nano SIM + nano SIM sau nano SIM + eSIM

Sunet

Hi-Res Audio

Hi-Res Audio Wireless

Dolby Atmos®

Formate audio acceptate: MP3, FLAC, APE, AAC, AAC, OGG, WAV, AMR, AWB

Partajare audio

Sunet surround

HD Recording 2.0

Sistem de operare

MIUI 14

Android 13

Tipul de celulă

Li-Pol

Capacitatea bateriei

4820 mAh

Încărcare rapidă

Wireless 50 W

Power Delivery 3.0

Quick Charge 2.0

Quick Charge 3.0

Quick Charge 4.0

120W HyperCharge

10W încărcare wireless inversă

Lăţime

74,6 mm

Înălţime

162,9 mm

Grosime

8,38 mm (ceramică) / 8,7 mm (nano-piele)

Greutate

229 g (ceramică) / 210 g (nano-piele)

Clasa de protecție

IP68 - protecție împotriva prafului, protecție împotriva efectelor imersiunii continue în apă

Certificate

SGS Low Blue Light

Eye Care Display

Informații suplimentare

Busolă electronică

Barometru

Gama de culori DCI-P3

Culoare pe 10 biți

Dolby Vision

Peste 1 miliard de culori

Afișaj TrueColor: JNCD≈0.21, Delta E≈0.28

LPDDR5X

UFS 4.0

Două stiluri de fotografie: Leica Authentic Look și Leica Vibrant Look

Qualcomm FastConnect 7800

Conținut

Xiaomi 13 Pro

Alimentare de 120W

Cazul

Cablu USB

Manual de instrucțiuni

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Termenii de Confidențialitate și Utilizare Google.
Recenzati:Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black
Rating-ul dumneavoastra