Media Player

Xiaomi TV Stick 4K

5

Recenziile contează: 2

Pret special 279,99 Lei Pret standard 349,99 Lei
Salvezi 70,00 Lei -20%
Cel mai mic pret din ultimele 30 de zile: 279,99 Lei
Mi Coin
Ai primi 27 Mi Coins Afla mai multe
Livrarea gratuită pentru plata online

Urmăriți conținutul dvs. preferat la calitate 4K, oriunde v-ați afla. Comenzile ample ale asistentului Google și suportul SmartCast vă vor îmbunătăți și mai mult divertismentul de zi cu zi.

 • Distribuitor român
 • Garanție oficială
 • 14 zile pentru retur
 
279,99 Lei
TV Stick 4K Transmiteți conținut media în 4K,
oriunde v-ați afla
Suport de streaming 4K portabil
Suport Dolby Atmos™.
și Dolby Vision®
Echipat cu Android TV™ 11
Google Assistant încorporat*
O nouă eră a conectivității inteligente Cu sistemul inteligent Android TV™, Xiaomi TV Stick 4K oferă o nouă experiență multimedia oriunde și oricând. Compact și portabil, aduce o viață mai inteligentă ecranelor*.
Experimentați avantajele Android TV™ 11* Xiaomi TV Stick 4K vine cu Android TV™ 11 pentru o experiență captivantă. Descoperiți peste 400.000 de filme și emisiuni din aplicațiile dvs. preferate. Descărcați peste 7.000 de aplicații din Google Play*. Jucați jocuri, ascultați muzică, transmiteți videoclipuri de pe orice dispozitiv și multe altele*..
Experiență de vizionare excelentă Rezoluția 4K ultra-înaltă* combinată cu tehnologia Dolby Vision® duce calitatea video la un alt nivel. Luați parte la experiențe vizuale realiste și captivante.
FHD TV
4K TV
Sunet surround* pentru o experiență audio de ultimă generație Fie că vă bucurați de muzică, jocuri, filme sau seriale, tehnologia Dolby Atmos® și DTS HD vă va oferi un sunet mai bogat și mai realist ca niciodată.
Fă-ți televizorul mai inteligent cu Google Assistant* Cu Google Assistant*, vă puteți bucura de acces rapid la o multitudine de divertisment, puteți căuta informații și vă puteți controla dispozitivele inteligente din casă. Asistentul oferă, de asemenea, confortul recunoașterii vocale pe televizoarele care nu sunt inteligente.
Mic, dar puternic În interiorul corpului compact al lui Xiaomi TV Stick 4K se află un procesor quad-core care oferă performanțe puternice. Fie că urmăriți un film de înaltă definiție, ascultați muzică de înaltă calitate sau vă jucați, vă puteți aștepta la viteză și stabilitate.
 • Procesor cu patru nuclee
 • Procesor grafic de înaltă performanță
 • 2GB RAM*
 • 8GB ROM*
Adu-ți micul ecran pe marele ecran Transmiteți conținutul media pe care îl îndrăgiți de pe telefon, tabletă sau laptop pe televizor cu ajutorul tehnologiei Chromecast încorporate*..
Modalități ușoare de conectare
 • HDMI
 • Wi-Fi 2.4GHz/5GHz
 • Bluetooth®
Telecomandă Bluetooth 360° O dispunere a butoanelor ușor de utilizat, combinată cu Bluetooth și controlul vocal, înseamnă că vă puteți bucura de un control la 360° din orice unghi. Toate acestea pentru confortul și comoditatea de a le controla la propria discreție.
Design ușor și portabil Utilizați-l oriunde aveți nevoie: corpul ușor și compact al Xiaomi TV Stick 4K îl face ușor de utilizat și de transportat. Urmăriți-vă videoclipurile preferate oricând și oriunde, indiferent dacă sunteți acasă sau în deplasare.
Gata de utilizare în doar 3 pași
 • 1. conectați Xiaomi TV Stick 4K la televizorul dvs.
 • Conectare la Wi-Fi
 • 3. Începeți să vizionați
 • Observații:
 • *Disponibilitatea Google Assistant variază în funcție de piață. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul oficial Google Assistant.
 • *Dispozitivul de afișare trebuie să suporte intrarea prin portul HDMI.
 • *Google, Google Play, Android TV, Chromecast built-in și alte mărci sunt mărci comerciale ale Google LLC.
 • *Platformele și conținutul pot varia în funcție de țară sau regiune. Pentru detalii, consultați serviciile disponibile în locația dumneavoastră.
 • *Necesită conținut TV și video care acceptă rezoluția 4K sau Dolby Vision®.
 • *Este nevoie de conținut TV și video care acceptă decodarea Dolby Atmos™ sau DTS.
 • *2GB + 8GB de stocare: Capacitatea reală disponibilă poate varia sau poate fi redusă din cauza mai multor factori. Deoarece sistemul de operare ocupă o parte din memorie (RAM), spațiul disponibil real este mai mic decât capacitatea de stocare marcată. Deoarece instalarea sistemului de operare și a programelor preinstalate ocupă o parte din memoria flash (ROM), spațiul de stocare disponibil real este mai mic decât capacitatea de stocare flash marcată.
 • *Este nevoie de aplicații care acceptă Chromecast built-in™.
 • *Utilizarea Bluetooth 5.0 necesită dispozitive finale care să suporte, de asemenea, caracteristicile sale.
 • *Imaginile produselor și conținutul de pe pagina produsului sunt doar în scop ilustrativ. Efectele reale (inclusiv, dar fără a se limita la aspect, culoare, dimensiuni) și conținutul afișat (inclusiv, dar fără a se limita la imagini de fundal, fundaluri, fotografii, designul interfeței de utilizare) pot varia. Vă rugăm să vă referiți la produsul real.
 • *Pagina de produs prezintă date valorice tipice. Toate datele provin de la laboratoarele Xiaomi, iar parametrii și datele privind designul și tehnologia au fost furnizate de furnizori. Datele de testare pot varia ușor între diferitele versiuni de testare și medii de testare și pot să nu reflecte produsul real.

Specificații

Specificații

EAN

6971408155620

Model

TV Stick 4K

Tip produs

Media Player

Procesor

Cortex A35 (4 nuclee)

Procesor grafic

Mali G31 MP2

RAM

2 GB

Memorie Încorporată

8 GB

Comunicare

Wi-Fi 2.4G

Wi-Fi 5G

Bluetooth 5.2

Funcții Smart TV

Amazon Prime

Netflix

YouTube

Sistem de operare

Android TV 11

Conectivitate

Micro USB - 1 buc

Ieșire HDMI

Formate audio acceptate

MP3

AAC

RM

FLAC

Formate video acceptate

AVI

AV1

BMP

DAT

GIF

H.264

H.265

MKV

MOV

MP4

MPG

MPEG

MPEG1/2

ISO

JPG

PNG

RM

VP9

Sunet

DTS-HD

Dolby Atmos®

Culoare

Negru

Înălţime

106,8 mm

Grosime

15,1 mm

Lăţime

29,4 mm

Lungime

15 mm

Greutate

42,8 g

Conținut

Xiaomi TV Stick 4K

Telecomandă

HDMI Extender Cablu

Adaptor de alimentare

Manual de instrucțiuni

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Termenii de Confidențialitate și Utilizare Google.
Recenzati:Xiaomi TV Stick 4K
Rating-ul dumneavoastra