Benzi LED

Yeelight Lightstrip Plus

189,99 Lei Mi Coin

Creează o atmosferă aparte în casa ta! Yeelight Lightstrip Plus îți permite să personalizezi cu ușurință stilul de iluminare a casei, creând o compoziție de culoare perfectă pentru orice ocazie!

Livrare gratuită
  • Distribuitor român
  • Garanție oficială
  • 14 zile pentru retur
 
189,99 Lei

Yeelight (Aurora) Lightstrip Plus

Iluminare care redefinește conceptul de magie

16 milioane de culori. Design flexibil. Conectivitate prin Wi-Fi.

Benzile suplimentare de 1 m lungime vă oferă mai multe opțiuni

Banda Yeelight Aurora poate fi extinsă pe baza unei benzi de iluminat colorate de 2 m lungime, incluse în set. Echipând cu benzi suplimentare de 1 metru disponibile pe piață, puteți extinde banda până la 10 metri. Astfel de posibilități mari de extindere a benzii LED vă permit să creați iluminare de orice formă.

Bucuria care durează

Banda LED Yeelight Aurora poate fi tăiată și lipită în mod convenabil sub televizor, bar sau canapea. Atmosfera colorată cu LED persistă și vă pictează casa cu bucurie.

Bandă de extindere
pentru atmosfera potrivită

Puteți cumpăra o bandă suplimentară de 1m în funcție de nevoile dvs. Fie că vă luminați holul, fie că vă decorați scările, acesta va satisface cerințele dvs. iluminând casa cu culori vii.

Definiți-vă starea de spirit, colorați atmosfera

Culorile pot reflecta starea ta de spirit. Indiferent dacă vă simțiți relaxat sau trebuie să vă concentrați asupra muncii, Yeelight Aurora vă va ajuta să vă potriviți dispoziția alegând culoarea potrivită.

Potențialitate ridicată
pentru a satisface nevoile de DIY

Banda Yeelight Aurora este suficient de flexibilă pentru a putea fi adaptată cu ușurință la orice obiect, permițându-vă să efectuați cele mai dificile proiecte DIY. Folosiți-vă imaginația pentru a vă aduce la viață desenele. Puteți desena cu ușurință masa de joc cu Aurora și vă puteți bucura atunci când lumina reflectă emoțiile jocurilor.

O mulțime de funcții inteligente

Banda Yeelight Aurora este compatibilă cu Asistentul Google și Amazon Alexa pentru control vocal inteligent și acceptă controlul comutatorului de lumină, intensitatea, scenele și multe altele. De asemenea, puteți sincroniza banda led cu aplicația Yeelight și aplicația Mi Home, care include scene de iluminare personalizate pentru confortul dvs., cum ar fi o petrecere de ziua de naștere, o seară de film sau o cină romantică.

Lasă lumina să danseze cu muzica

Sincronizați luminile cu muzica preferată și urmăriți culorile vii care se schimbă în ritmul melodiilor. Fie că este o petrecere sau o sărbătoare, luminile completează perfect muzica de fundal, creând un mediu vesel.

Mai atenți la detalii

Specificații

Specificații
Model YLDD04YL
Tip produs Benzi LED
Compatibilitate Amazon Alexa Android 4.4 și versiuni ulterioare Google Assistant iOS 8 și versiuni ulterioare
Funcții Reglabil și reglabil la temperatura culorii Buton pentru a începe scena selectată Sincronizare cu redarea muzicii (prin aplicația Yeelight)
Comunicare Wi-Fi 2.4G 802.11 b/g/n
Durata de viata a bateriei ~ 25 000 h
Iluminat Capacitatea de a schimba culoarea luminilor din aplicație
Tensiune nominală 24V 0,088A
Curentul de intrare 100 ~ 240V 50/60Hz
Culoare Alb
Lungime 200 cm
Informații suplimentare 16 milioane de culori din paleta RGB, Construcție cu flanșă, Poate fi extins până la 10 m, Instalare rapidă și ușoară
Conținut Adaptor, Benzi LED, Mufa UE, Mufa britanică, Manual de instrucțiuni

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Yeelight Lightstrip Plus
Rating-ul dumneavoastra