Plimbări de primăvară cu Xiaomi

Plimbări de primăvară cu Xiaomi

Sezonul călătoriilor, excursiilor și al picnicurilor a început! Service-urile de biciclete și vulcanizările sunt mai aglomerate ca niciodată. Curând vei simți și tu energia și spiritul de primăvară! Îți garantăm că în momentul în care te vei urca pe noua ta bicicletă Xiaomi, până și 2022 va deveni un an mai bun. Te întrebi cum se poate întâmpla asta? Îți vom povesti acum.

Gata cu statul în trafic dimineața!

Diminețile de până acum nu au fost doar reci și întunecate, dar au mers mână în mână cu o doză zilnică de trafic infernal, în toate orașele României. Nici nu ne mirăm, că la temperaturi de 0 grade, sau chiar sub 0, toată lumea alege interiorul cald și confortabil al propriei mașini. Dar lucrurile încep să se schimbe acum! Când afară este mai cald și însorit, te poți îndrepta către Mi Smart Electric Folding Bike. Este soluția ideală nu doar pentru bicicliștii cu experiență, ci și pentru începători. Când mergi dimineața către birou , folosește asistența electrică să te ajute să călătorești și mai rapid. Dacă vrei să faci puțin cardio de dimineață, poți opri asistența electrică și gata, ai o bicicletă normală, cu un design totuși unic! Când începi să obosești, bazează-te pe bateria durabilă litium-ion Samsung 18650, o baterie îndeajuns de puternică să te țină 45 de km! Cu o așa putere, nu trebuie să-ți faci griji de destinație.

Ia-ți trotineta!

Dacă deja ai o bicicletă dar nu e pentru tine, nu te speria. Avem și alte soluții! Simte vântul prin păr în timp ce străbați orașul cu o trotinetă electrică Xiaomi! Ai câteva modele din care să alegi, toate disponibile pe Mi-Home.ro: Mi Electric Scooter 3, Mi Elelctric Scooter Essential și Mi Electric Scooter Pro 2. Vom vorbi puțin de fiecare, începând cu Mi Electric Scooter Pro 2, modelul care îți permite să călătorești cu 25 km/h în tot orașul. Bateria sa îți permite să parcurgi 45 de km fără probleme. În plus, toate datele importante pot fi citite pe ecranul localizat în centrul ghidonului. Aceste avantaje sunt doar începutul unei serii de facilități oferite de Mi Electric Scooter Pro 2.

Vedetele sezonului

Să trecem la trotinetele incluse în oferta Xiaomi Spring Weeks! Începem cu Mi Electric Scooter 3, pe care o găsești acum pe Mi-Home.ro cu o reducere de 300 de lei! De la o trotinetă de buget, ajunge la una chiar prietenos de ieftină, am putea spune. La prețul pe care îl oferă, Scooter 3 îți aduce de data aceasta o autonomie de 30 de km, încă foarte potrivită pentru drumurile între casă și birou sau plimbările liniștitoare de primăvară. Dacă este nevoie, Mi Electric Scooter 3 poate fi rapid încărcată când ajungi la destinație cu încărcătorul inclus în cutie. Iar cel mai important lucru, atuu-ul care a făcut-o unul dintre produsele bestseller de anul acesta, este gama de culori disponibile. Mi Electric Scooter 3 vine în două nuanțe, Onyx Black și Gravity Grey. Așa că dacă vrei să ieși în evidență și să renunți la clasicul negru, ai aici opțiunea perfectă.

Pentru cei ce caută esențialul

Mi Electric Scooter Essential este deja parte din viața a sute de români și se păstrează în formă. Aflată la ofertă acum pe site-ul nostru, te ajută să economisești 200 de lei și să te bucuri de plimările în aer liber. Ceea ce iubim la ea, este rapiditatea cu care se pliază. În doar 3 secunde, este pliată, fără bătăi de cap.

Dacă vrei să descoperi chiar mai multe despre vehiculele Xiaomi, te invităm să ne urmărești aici!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.