Cumperi și câștigi!

Cumperi și câștigi!

După cum v-am obișnuit, fiecare zi pe Mi-Home.ro este un motiv de sărbătoare. Fie că vorbim de noi lansări de produs, extra-reduceri sau flash sales, îți oferim zilnic toate motivele să fii alături de noi. Azi, vrem din nou să-ți aducem un motiv de bucurie și te invităm să te înscrii în noul nostru concurs. Cum? Rămâi cu noi!

Bucură-te de soare dar și de premii

După luni întregi de frig și zile mult prea scurte, imediat ce a dat soarele puțin, noi am început să pregătim campaniile perfecte care să completeze temperaturile mult așteptate de Mai. Ți-am pregătit lansarea noului Redmi 10C cu promoție specială de 48 de ore, 50% reducere la produsele smart și câte și mai câte. Iar dacă tot ești aici să te bucuri de promoțiile noastre, am decis să te și răsplătim. Așa că, dragă Mi Fan, e timpul să te înscrii în concurs în timp ce nu faci nimic decât să...îți comanzi produsele favorite! Ai auzit bine. Orice comandă de minim 500 de lei de pe Mi-Home.ro te va înscrie automat în concursul nostru ”Cumperi și câștigi” unde ți-am pregătit o listă super cool de produse gata să devină ale tale:

Șanse duble de câștig? Da, vă rog!

Acum că știi ce ai de făcut, rămâne doar să îți oferim câteva detalii ”tehnice”. Aici vei putea găsi pagina concursului nostru, ce are loc în perioada 9-31 Mai. Astfel, până pe 31 Mai inclusiv, comenzile tale de minim 500 de lei sunt biletul către a câștiga unul din gadgeturile puse la bătaie. Dacă vrei șanse duble, mai avem un secret. Abonații la Newsletterul nostru, au de 2 ori mai multe șanse să câștige. Cum? Dacă plasezi o singură comandă, dar ești și abonat, numărul comenzii tale va fi inclus de 2 ori în lista de extragere. Iar dacă plasezi 2 comenzi, vei fi inclus de 4 ori și tot așa. Nu ești încă abonat? Nu te îngrijora! Du-te în josul paginii acesteia, în secțiunea ”Fii la curent” și completează adresa ta de mail. Vei primi toate detaliile de la noi, o extra-reducere de 20 de Lei și desigur, șanse duble de câștig!

Ești gata să iei acasă televizorul? Plasează comanda de minim 500 de lei pe site și rămâi conectat! Revenim către tine cel târziu pe 2 Iunie cu rezultatul extragerii!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.