Mai multa viteza si putere cu noul Redmi Note 10

Mai multa viteza si putere cu noul Redmi Note 10

Seria Redmi Note 10 completeaza de azi gama de smartphone-uri disponibile pe Mi-Home.ro

Așa cum ne-am obisnuit deja de la inceputul lui 2021, Xiaomi a organizat azi un nou eveniment de lansare. Da data aceasta inn lumina reflectoarelor s-a aflat noul smartphone Redmi Note 10, care vine sa completeze gama de telefoane mobile, bine apreciata de dvs.

Seria Redmi Note este cunoscută pentru furnizarea de caracteristici premium în segmentul de gamă medie. Seria Redmi Note 10 continuă tradiția. Acesta aduce un afișaj AMOLED cu o rată de reîmprospătare de 120Hz, o cameră primară de 108MP, difuzoare stereo, o baterie masivă cu încărcare rapidă și multe altele.

Să vedem asadar care sunt capabilitățile sale in scurta noastră analiza a Seriei Redmi Note 10.

Culori ca in realitate

Redmi Note 10 Pro Max are un ecran de 6,67 inci, care oferă o rată ridicată de reîmprospătare de 120Hz. Afișajul atinge o luminozitate maximă de 1200 de niți. Practic, este ușor vizibil sub lumina directă a soarelui și poate coborî suficient pentru a putea citi cărți electronice în pat. Culorile sunt vibrante și strălucitoare.

Putere de procesare remarcabila

Redmi Note 10 Pro Max este alimentat de SoC Qualcomm Snapdragon 732G, care este un chipset 4G bazat pe un proces de 8nm. Chipset-ul este asociat cu până la 8 GB de memorie RAM LPDDR4X și 128 GB de stocare UFS 2.2.

Redmi Nota 10 Pro este dotat cu o baterie de 5,020mAh care suporta 33W încărcare rapidă, care este la fel ca și predecesorul său. Cu ecranul setat la 120Hz, poti urmari videoclipuri de pe YouTube. sau transmite conținut online te poti bucura de puterea bateriei pana la o zi intreaga fara sa fie necesar sa o reincarci. Mai mult, dispozitivul poate fi încărcat de la 10% la 100% în mai puțin de 80 de minute. De asemenea, primiți încărcătorul de 33W în cutie.

Design Elegant

Seria Redmi Note 10 are o cameră primară de 108MP, care este însoțită de un obiectiv ultra-larg de 8MP, o cameră macro de 5MP și un senzor de adâncime de 2MP. Camera principală este un senzor Samsung ISOCELL HM2 1 / 1,52-inch cu 0,7µm pixeli așezat în spatele unui obiectiv f / 1,9 și filmează în mod implicit fotografii de 12MP (9-în-1) pixelate.

Seria Redmi Note 10 este capabila să filmeze 1080p @ 30fps cu EIS pentru stabilitate. Se maximizează la 4K @ 30fps pentru camera principală. 

Redmi Note 10 rulează pe sistemul de operare Android 11 cu MIUI 12.

Redmi Note 10 , viteza si putere la un pret accesibil

Ca o concluzie Seria Redmi Note 10 este echipata cu display SuperAMOLED la 120Hz, calitate premium a construcției, cameră de 108MP, unul dintre cei mai buni senzori macro din segment și o durată excelentă de viață a bateriei , ce promite multe experiente vizuale distractive in segmentul media

Daca ti-am starnit curiozitatea, iti mai spunem ca smartphone-ul Redmi Note 10 se afla in stoc pe Mi-Home.ro si isi asteapta cumparatorii. Fii primul care se bucura de super calitatile oferite de Redmi Note 10

Aboneaza-te la newsletterul nostru ca sa nu pierzi niciuna dintre promotiile saptamanale Mi-Home.ro

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.