Aspiratorul vertical Mi Vacuum Cleaner G10 disponibil pe piata din Romania.

Aspiratorul vertical Mi Vacuum Cleaner G10 disponibil pe piata din Romania.

Aspiratorul vertical fara fir Mi Vacuum Cleaner G10 completeaza de azi gama de aspiratoare disponibile pe Mi-Home.ro

Așa cum ne-am obisnuit deja de la inceputul lui 2021, Xiaomi a organizat azi un nou eveniment de lansare. Da data aceasta inn lumina reflectoarelor s-a aflat noul aspirator vertical, fara fir, Mi Vacuum Cleaner G10, care vine sa completeze gama de aspiratoare si roboti de aspirare, bine apreciata de dvs.

Mi Vacuum Cleaner G10 este mai inainte de toate un aspirator fara fir, ceea ce iti ofera libertate deplina atunci cand te-ai apucat de curatenie. Nu vei mai avea grija firului incolacit dupa diverse obiecte din casa sau prea scurt ca sa iti permita sa ajungi in anumite locuri.

Libertate deplina, fara fir

Fiind un aspirator portabil, apare intrebarea justificate, de altfel, Permite oare autonomia bateriei, sa duci la bun sfarsit curatenia unui apartament fara sa stai cu grija ca va trebui so o reincarci.

Ei bine aceasta intrebare si-au pus-o si inginerii de la Xiaomi iar rezultatul, aspiratorul vertical Mi Vacuum Cleaner G10, este o inovatie in domeniu atat in segmentul motorului si filtrului Hepa cu care este echipat , dar si a bateriei ce are capacitatea de 3000 mAh

Putere de absorbtie remarcabila

Noul Mi Vacuum Cleaner G10 este un aspirator care dispune de cel mai nou motor digital care se rotește avand o rotatie de 125.000 rmp, creând o putere de aspirație maximă de 150 wați de aer (cu 25% mai mult decât generația anterioară) cu un filtru HEPA cu o capacitate de filtrare de 99,97% din volumul aspiratx.

În afară de toate accesoriile prezente în modelul mai economic, G10 încorporează un adaptor cu mop și rezervor de apă cu capacitate de 250 ml care ne va permite să efectuăm o curățare mai profundă.

Usor de manevrat, usor de utilizat

Asadar, Mi Vacuum Cleaner G10 se dovedeste a fi nu doar un aspirator eficient in curatarea suprafetelor chiar si de blana sau firele de par prinse in mochete ci si spala toate tipurile de podea datorita unui mop din material sintetic si a controlului eficient al dozajului apei.

Accesorii multiple pentru toate locurile dificile

Noul aspirator vertical Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 integrează tot felul de accesorii care ne permit nu numai să aspirăm podeaua cu o rolă inteligentă, ci și să îndepărtăm acarienii de praf de pe saltele, perdele și alte materiale textile, iar datorita portabilitatii si puterii de absorbtie , G10 este foarte util si la curatarea autoturismului.

Daca ti-am starnit curiozitatea, iti mai spunem ca aspiratorul Mi Vacuum Cleaner G10 se afla in stoc pe Mi-Home.ro si isi asteapta cumparatorii. Fii primul care se bucura de un altfel de aspirator cu Mi Vacuum Cleaner G10

Aboneaza-te la newsletterul nostru ca sa nu pierzi niciuna dintre promotiile saptamanale Mi-Home.ro

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.