Ce acumulator extern Xiaomi să iei cu tine în vacanță?

Ce acumulator extern Xiaomi să iei cu tine în vacanță?

"Încărcați-vă bateriile externe înainte de a pleca" - acest sfat probabil că nu va fi niciodată demodat. Indiferent de tipul călătoriei, la un moment dat, o baterie de rezervă va fi foarte importantă. Se pare că un acumulator suplimentar este aproape o necesitate în cazul călătoriilor lungi. Nu este de mirare, la urma urmei, majoritatea șoferilor și a drumeților aleg să navigheze de pe un smartphone și, după cum se știe, acest lucru poate fi destul de consumator de energie. Nu vă lăsați înșelat căutând rute "la întâmplare" atunci când telefonul pur și simplu a rămas fără energie. Citiți mai jos despre ce echipament este cel mai potrivit pentru călătoria dumneavoastră și pregatiți-vă imediat.

Ceva mare și confortabil

Pentru proprietarii și deținătorii de modele mai noi de smartphone-uri Xiaomi, Redmi și POCO, un acumulator extern cu incarcare wireless poate fi cea mai convenabilă soluție. Puneți-vă telefonul pe Xiaomi 10W Wireless Power Bank 10000mAh și fiți sigur că vă veți bucura de disponibilitatea sa deplină în orice moment. Atunci când mergeți la o drumeție pe munte, puneți telefonul și powerbank-ul în interiorul rucsaculului și, pe tot parcursul drumului, încărcarea wireless de 10 W va avea grijă de bateria smartphone-ului dvs. Înainte de a cumpăra, vă recomandăm să vă asigurați că, într-adevăr, veți putea utiliza această funcție. Dacă nu, aruncați o privire mai jos - avem o altă alternativă pentru dumneavoastră.

Mai mic, mai ușor și cu cabluri

Faptul că Redmi Power Bank 10000mAh funcționează cu cabluri nu trebuie să fie deloc un dezavantaj al acestuia. Pentru mulți, acest model de acumulator extern devine soluția ideală. Acest lucru se bazează nu numai pe prețul mai mic, ci și pe faptul că este pur și simplu elegant! Va încăpea cu ușurință chiar și într-o geantă mică și, grație îndeplinirii cerințelor CAA, îl veți putea transporta și în avion. Cu excepția cazului în care smartphone-ul dvs. are capacități de încărcare wireless, Redmi Power Bank 10000mAh va deveni cea mai bună alegere pentru următoarea dvs. ieșire. Puterea maximă de 10W și capacitatea de 37WH vă vor salva de mai multe ori în situații de criză.

Pot să mă conectez?

În contextul bateriilor externe, este imposibil să uităm un gadget indispensabil pentru fiecare șofer și pasager. Acesta este încărcătorul auto Mi Dual-Port Car Charger pentru brichetă (37W). În plus, nu este o mufă obișnuită de acest tip, deoarece are până la două intrări USB clasice. Această schimbare aparent banală va face ca deplasările făcute împreună în afara orașului să fie și mai bune și cu siguranță mai puțin conflictuale. Nu mai trebuie să vă certați cu prietenii, alegând între o boxă wireless încărcată și un telefon. Cu ajutorul acestui incărcător, ei pot face plinul de energie în același timp.

Tot ce trebuie să faceți este să le puneți în rucsac!

Ați fost convins de prezentarea Xiaomi 10W Wireless Power Bank 10000mAh? Sau doriți să alegeți Redmi Power Bank 10000mAh? Iar...dacă aveți deja mult iubitul dvs. acumulator extern Xiaomi, atunci nu uitați să lăsați o recenzie despre acesta pe site-ul nostru. Pentru asta vă așteaptă o recompensă sub formă de monede Mi Coins, pe care le puteți schimba pentru reduceri la următoarele achiziții din magazinul nostru.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.