Caracteristicile sportive ale Xiaomi Smart Band 7

Caracteristicile sportive ale Xiaomi Smart Band 7

De mulți ani, brățările inteligente Xiaomi ne susțin motivația sportivă și ne fac viața de zi cu zi mai plăcută cu numeroasele lor caracteristici. Cea mai recentă iterație a smartband-ului de la Xiaomi ridică ștacheta în ceea ce privește calitatea și cantitatea de tehnologie care a reușit să încapă într-o carcasă atât de compactă. În acest articol, nu vom prezenta doar caracteristicile sportive omonime ale noii brățări, ci vom examina și calitatea construcției, simplitatea cu care se conectează la smartphone și masa de opțiuni care sunt utile nu atât în timpul unui antrenament, cât mai ales în viața de zi cu zi. Puneți-vă Xiaomi Smart Band 7 și haideți să mergem!

Îi place să facă jogging

Cu tine, bineînțeles! Puneți-o la încheietura mâinii, iar motivația vă va umple tot corpul și va adăuga 10 puncte la viteza dvs. în timp ce doborâți recorduri de alergare. Opțiunile de antrenament încorporate în brățară nu vor monitoriza doar calitatea antrenamentului în sine, ci vor verifica, de asemenea, dacă vă suprasolicitați prea mult în timpul antrenamentului și dacă alocați suficient timp recuperării de după. Este uimitor, dar Xiaomi Smart Band 7 va funcționa perfect pentru mai mult de 110 tipuri de activități! În loc de o tură cu bicicleta sau o cursă cu obstacole, preferi să învârți un cerc hula hoop sau să înalți zmeie? Fiți siguri, smartband-ul Xiaomi se poate ocupa și de astfel de sarcini. Brațara, de asemenea, îndrăgește și sporturile acvatice, permițându-vă să înotați liber într-o pișcină sau într-un lac fără să vă faceți griji că o veți deteriora. Rețineți, totuși, că nici măcar dispozitivele cu un grad de rezistență la apă de până la 5ATM nu suportă dușurile fierbinți, așa că faceți-i o favoare și nu-l luați cu dvs. în baie, iar acesta vă va răsplăti cu o performanță fiabilă pentru mulți ani de acum încolo!

Îi place să arate bine

Chiar mai mare decât predecesorii săi, ecranul de 1,62" garantează o lizibilitate și un confort maxim la verificarea informațiilor sau la selectarea modurilor sportive. Tehnologia AMOLED oferă culori vii și contrastante, dar are și o funcție foarte importantă din punctul de vedere al ceasului - Always on Display. Aceasta nu este altceva decât capacitatea de a afișa fața ceasului fără întrerupere, fără a fi nevoie să îl activați. Vă faceți griji că o astfel de procedură va afecta negativ durata de viață a bateriei? Nu vă temeți! Matricea AMOLED menționată mai sus înseamnă că toți pixelii din zonele negre ale ecranului vor rămâne inactivi, păstrând astfel rezervele de energie pentru următorul antrenament - timp de până la 14 zile fără încărcare! Afișajul superb al Xiaomi Smart Band 7 poate fi condimentat și mai mult prin alegerea din peste o sută de cadrane predefinite. Prețuiți minimalismul și singurul lucru pe care doriți să îl vedeți pe ecran este data și ora? Sau vreți să puteți accesa toate informațiile de pe ecranul principal, fără a fi nevoit să căutați în setări? Instalează aplicația Mi Fitness (Xiaomi Wear) pe smartphone-ul tău și alege un fundal în stilul tău!

Îi place să aibă grijă de tine

Xiaomi Smart Band 7 este un asistent personal care nu te va părăsi. De-a lungul zilei, vă va verifica ritmul cardiac, nivelul de stres, concentrația de oxigen din sânge (SpO₂) sau plafonul de oxigen VO₂ max. Ce este aceasta? Nu este nimic altceva decât un indicator al capacității organismului dumneavoastră de a absorbi oxigenul. Cu cât este mai mare, cu atât mai bine puteți face față antrenamentelor lungi și obositoare. Făcând exerciții fizice în mod regulat cu brațara Xiaomi, veți face ca forma fizică să crească, iar rezultatele progresului fiecărei sesiuni vor fi disponibile în aplicația de pe telefon. După o zi plină, brățara ta nu se gândește de două ori să se culce! În timp ce vă lăsați cuprins de un somn profund, acesta va măsura cu precizie diferitele faze ale somnului, inclusiv cea mai dorită fază REM, plină de vise. În timpul acestei faze, organismul se odihnește și se recuperează cel mai bine pentru a intra în ziua următoare cu cel mai mare elan posibil. Îmbunătățirea calității somnului înseamnă și îmbunătățirea performanțelor pentru următoarea zi plină de activități! Cu toate acestea, viața scrie tot felul de scenarii, iar somnul se poate întâmpla nu numai noaptea... Chiar și atunci când sunteți brusc atacat de un somn de după-amiază, Xiaomi Smart Band 7 va verifica calitatea acestuia și va nota imediat cele mai relevante observații.

Ți-a plăcut cea mai nouă brațară fitness Xiaomi Smart Band 7? Dați clic aici și obțineți un antrenor personal și un asistent care să aibă grijă de dumneavoastră 24/7, în fiecare zi!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.