Noua Xiaomi Smart Band 7!

Noua Xiaomi Smart Band 7!

Ce este important pentru dvs?

Sunteți tentat să cumpărați o nouă brățară sport? Avem vești bune pentru tine. Noua Xiaomi Smart Band 7 poate fi găsită începând cu 14 iulie, pe Mi-home.ro. Aflați de ce ar trebui să pariați pe acest gadget special citind postarea de astăzi.

Aveți grijă de sănătatea și de somnul dumneavoastră

Probabil că v-ați simțit de multe ori obosit dimineața din cauza unei nopți nedormite. Uneori, nici un somn aparent bun nu te reface pe deplin. Cunoașteți-vă mai bine ritmul nocturn utilizând modul de monitorizare a calității somnului și obțineți o mai bună perspectivă asupra calității odihnei necesare.

Noi modalități de a vă exprima

Cu Xiaomi Band 7, customizarea ecranului de 1,62 inci devine și mai ușoară și vă oferă mai multe opțiuni! Mai mult de o sută de versiuni ale ecranului și noile culori ale brățărilor vor adăuga și mai multă distracție atunci când folosiți noua noastră inovație. Personalizați-vă brățara Xiaomi Smart Band 7 după bunul plac.

Evaluarea precisă a fiecărei sesiuni de antrenament

Îți petreci cea mai mare parte a zilei la calculator? Sau duceți un stil de viață foarte activ? Cu brățara Xiaomi, măsurați arderea caloriilor, SpO₂ sau monitorizați-vă ritmul cardiac dintr-o privire. Alegeți sportul pe care îl practicați în prezent pentru a obține cea mai precisă măsurare a activității. Hochei, golf sau poate tras de fiare? Găsește-ți sportul preferat printre cele peste 110 opțiuni disponibile.

Nu lăsați elementele să vă învingă!

Nu vă dați în lături și va continuati pregătirea în ciuda vremii nefavorabile, a ploii și a fulgerelor. E perfect! Nu veți fi dezamăgiți să aflați că Xiaomi Band 7 are o certificare de rezistență la apă 5ATM. Înotați, alergați și dansați în ploaie ori de câte ori aveți chef.

Unde o puteți găsi?

Brățara Xiaomi Smart Band 7, poate fi achiziționată de pe Mi-Home.ro. Doriți să aflați în mod regulat despre cele mai bune oferte? Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru și nu veți pierde nimic!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.