POCO - Lansare globala

POCO - Lansare globala

Noua serie POCO – lansare globală

A mai rămas putin timp și vom descoperi surprizele pregătite de noile telefoane mobile de la POCO. Mai precis luni 22 martie 2021, POCO promite un eveniment global fără precedent, așteptat cu siguranță de toți pasionații de jocuri online sau iubitori ai brandului POCO..

Până atunci, pentru a crește și mai mult misterul, POCO te provoacă să descoperi tu însuți principalele caracteristici ale noii serii de telefoane POCO.

Ai descoperit detaliile? Nu renunța pentru că toți cei ce vor rezolva quizzul vor primi un premiu garantat din partea Mi-Home.ro

Dacă totuși ai nevoie de puțin ajutor, nu iți vom dezvălui răspunsul, insă iti vom spune că soluția este dată chiar de principalele caracteristici ale telefonului, cele care sunt de importanță majoră atunci când ne decidem să cumpărăm un smartphone

Acestea fiind spuse te provocam sa rezolvi Quizzul pe pagina evenimentului
Acceptă Provocarea
și te invităm sa iti rezervi timp luni 22 Martie ora 14 pentru a urmări Lansarea globală POCO pe magazinul online oficial Xiaomi.
Premiera Globala POCO

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.