Recenzie Xiaomi Watch S1 Active

Recenzie Xiaomi Watch S1 Active

Te-ai apucat deja de cardio? Sau ”începi de luni”? Noi te susținem indiferent de data la care începi să alergi și te invităm să faci cunoștință cu noul Xiaomi Watch S1 Active, cel mai nou gadget pentru sport!

Designul îți taie respirația

Este din cauza designului sau a kilometrilor parcurși? Ce-i drept e că atunci când ai un nou gadget, antrenamentele zilnice devin mult mai captivante. Fețele de ceas complet personalizabile ale noului Xiaomi Watch S1 Active îți vor prezenta noi posibilități în fiecare zi. Îți vei putea menține sănătatea mult mai ușor acum, verificând nivelul de calorii arse și kilometrii parcurși. Monitorizându-ți rezultatele, vei fi constant motivat să continui cu antrenamentul. Cum de suntem atât de siguri? Am verificat pe propria piele. Mulțumită testelor efectuate, îți putem spune exact de ce Xiaomi Watch S1 Active este probabil cea mai bună alegere în materie de smartwatch.

O gamă largă de opțiuni

Ecranul nu este singurul lucru personalizabil. Îți dăm de ales și între 3 culori de brățară. Așadar, poți alege varianta clasică, în nuanțele Moon White sau Space Black, dar și inegalabilul Ocean Blue. Sutele de combinații ale fețelor de ceas alături de brățara personalizată și aplicațiile de pe fundal, vor face acest accesoriu unic!

Ai grijă de tine

Cu noul Xiaomi Watch S1 Active poți fi sigur că bătăile inimii tale și saturația sângelui vor fi măsurate cu acuratețe și vei avea rezultatele mereu la îndemână, la propriu!! Nu-ți mai măsura pulsul cu degetul, lasă ceasul să o facă! Cu îmbunătățirile aduse de Xiaomi, orice iregularitate va fi detectată imediat și vei putea evita evoluția anumitor boli. Ai grijă de tine cu ajutorul dispozitivelor Xiaomi, aflate chiar la încheietura mâinii tale!

Potrivit oricărei ocazii

Un alt avantaj al ceasului nostru este designul universal. Chiar dacă scopul său primar este să tea jute în timpul antrenamentelor sportive, nu te va face de râs nici la o întâlnire de afaceri. Fii stilat la birou și intră direct în sala de sport după muncă! Preferi alte activități? Avem o soluție pentru orice! Ceasul nostru vine echipat cu 177 de moduri fitness, deci indiferent de sportul pe care îl practice, evoluția ta va fi măsurată cu precizie. Înnot, cățărare, yoga, alergare, doar spune numele și Xiaomi Watch S1 Active sigur știe despre ce vorbești.

Plătește contactless

Știm deja că Xiaomi Watch S1 Active s-ar descurca de minune și la sală și la birou, dar ce faci la cumpărături? Știi momentul acela când stai la casă și tot rândul așteaptă să-ți primești restul? Uită de astfel de situații cu noul ceas Xiaomi Watch S1 Active și modulul său NFC. Atinge doar ceasul de POS și gata, ai plătit în câteva secunde sub ochii mirați ai tuturor.

Dacă mai ai întrebări despre Xiaomi Watch S1 Active, te invităm să descoperi singur și alte avantaje, în pagina de produs!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.