Toate culorile de lumină Xiaomi

Toate culorile de lumină Xiaomi

Toate culorile de lumină Xiaomi

Cum să-ți schimbi mediul fără să pleci de acasă? Este posibil prin simpla schimbare a iluminatului! Mi LED Smart Bulb Essential (alb și color) vă oferă o mulțime de posibilități. Vezi cum să îți condimentezi casa cu doar câteva click-uri!

 

 

Locul tău în noua lumină

Acum, lumina poate transforma decorul apartamentului, biroului sau casei dumneavoastră. Becul inteligent Xiaomi poate lua una dintre cele 16 milioane de culori.

Dacă o singură culoare nu este suficientă, puteți seta modul de curgere, permițând tranziții ușoare de mai multe culori. Puteți compune singur setul de culori - dați o atmosferă unică în apartamentul dvs.!

Culoarea nu este totul...

Operați cu luminozitatea și temperatura de culoare și alegeți o nuanță caldă de lumină atunci când vă relaxați. Culorile reci vă vor îmbunătăți concentrarea. Diminuați și iluminați după bunul plac!

Veți găsi toate setările în aplicația instinctivă Xiaomi Home. Reglați intensitatea luminii în funcție de situație și experimentați cu scala de luminozitate!

Control inteligent

Puteți face toate acestea cu doar câteva clicuri în aplicația Xiaomi Home.

De asemenea, becul este compatibil cu asistentul vocal Google. Schimbați decorul mediului înconjurător și scăpați de plictiseală!

Descoperiți întregul potențial al spațiului dvs. cu becul inteligent Mi LED Smart Bulb Essential (alb și color)!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.