Aparate de bucătărie Xiaomi

Aparate de bucătărie Xiaomi

Simțiți că bucătăria dvs. ar avea nevoie de un nou aparat inteligent? Xiaomi este gata să vă ajute, prezentând 3 noi produse care cu siguranță vor face mai ușoară pregătirea meselor, deserturilor sau a băuturilor dvs. preferate. Vă invităm cu drag, să parcurgeți acest articol împreună cu noi!

Xiaomi Electric Glass Kettle EU

Fierbătorul electric de sticlă Xiaomi Electric Glass Kettle, este un aparat modern care combină eleganța și funcționalitatea. Echipat cu o capacitate de 1,7 litri și o putere de 2200 W, acesta garantează fierberea rapidă a apei, ceea ce este crucial pentru gospodăriile mari. Designul unic cu pereți dubli nu numai că adaugă un plus de estetică, dar și izolează apa care fierbe, menținând-o mai caldă pentru mai mult timp, în timp ce suprafața exterioară rămâne rece la atingere. Fabricat din oțel inoxidabil de calitate alimentară 304, nu conține BPA și este sigur de utilizat. Gestionarea inteligentă a cablului de alimentare și un capac cu deschidere ușoară sunt alte caracteristici care diferențiază acest produs. Ceainicul electric din sticlă Xiaomi oferă, de asemenea, caracteristici avansate de siguranță, cum ar fi oprirea automată atunci când apa fierbe și protecția împotriva supratensiunii. Toate acestea fac din ceainicul de bucătărie Xiaomi o alegere practică și atractivă pentru orice casă.

Xiaomi Smart Blender

Blenderul Xiaomi este un aparat de bucătărie modern care combină performanța și inteligența. Echipat cu 8 lame din oțel inoxidabil, vă permite să tăiați în diferite unghiuri pentru a asigura o amestecare precisă și uniformă a ingredientelor. Cu funcții de mixare la cald și la rece, blenderul inteligent Xiaomi este versatil și poate prepara atât supe calde, cât și smoothie-uri reci. Cele 9 setări de viteză reglabile și puterea de 1.000 W oferă un control excelent asupra procesului de mixare. Funcția unică de izolare pentru până la 4 ore în modul de menținere la cald și rețetele online inteligente adaugă confort în utilizarea zilnică. Fabricat din sticlă borosilicată de înaltă calitate, Xiaomi Smart Blender este rezistent la schimbările bruște de temperatură și are o capacitate de până la 1.600 ml pentru băuturi reci și 1.200 ml pentru băuturi calde. Sistemul unic de control cu cadran OLED și butoane tactile face ca operarea să fie intuitivă și simplă. Caracteristicile suplimentare de siguranță, cum ar fi oprirea automată la deschiderea capacului și protecția împotriva supraîncălzirii, oferă liniște în timpul utilizării. Blenderul inteligent Xiaomi este, de asemenea, echipat cu un mod de curățare pentru o întreținere ușoară. Combinat cu aplicația Mi Home/Xiaomi Home, blenderul de bucătărie oferă control de la distanță și acces la rețetele din cloud, deschizând o lume de mâncăruri gustoase și nutritive. Toate acestea fac din Xiaomi Smart Blender o alegere inteligentă pentru oricine caută un aparat eficient și versatil pentru bucătăria sa.

Xiaomi Smart Cooking Robot

Ultimul aparat de bucătărie din lista de astăzi, Xiaomi Smart Cooking Robot, cunoscut și sub numele de MIJIA Cooking Robot, este un produs revoluționar care aduce un nou nivel de confort și inovație în gătitul de zi cu zi. Acesta are o capacitate de 2,2 litri și o gamă largă de viteze, de la 40 la 12.000 rpm, și oferă până la 35 de opțiuni de gătit diferite, de la tocarea condimentelor la prăjirea aproape a oricărui tip de carne. Tehnologia unică de inducție 3D asigură o încălzire rapidă și uniformă până la 180 °C, permițând chiar și gătirea simultană a mai multor feluri de mâncare diferite. Ecranul tactil unic de 8 inchi și controlul vocal cu Xiao AI permit o operare ușoară și acces la peste 200 de rețete și tutoriale. Algoritmul CookingIoT controlează procesul de gătire, calculând automat temperatura și timpul de gătire, cu posibilitatea de a îmbunătăți și mai mult prin actualizări OTA. Robotul de gătit inteligent Xiaomi este, de asemenea, echipat cu vase pentru fierbere, gătit la foc mic, la grătar și la aburi, permițând pregătirea simultană a până la patru feluri de mâncare diferite. Un algoritm inteligent de inteligență artificială poate lua decizii de gătit și, de asemenea, poate cântări ingredientele, simplificând și mai mult procesul. Toate acestea fac din Xiaomi Smart Cooking Robot nu numai un rival demn de aparate populare precum Thermomix, ci și un instrument esențial în orice casă modernă, oferind o versatilitate și o comoditate excepționale.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.