Cumpărați Xiaomi Pad 6S Pro și primiți la pachet o tastatură

Cumpărați Xiaomi Pad 6S Pro și primiți la pachet o tastatură

Xiaomi Fan Festival este un eveniment care electrizează fanii mărcii în fiecare an. Cu ocazia XFF 2024 în curs de desfășurare, puteți găși deja o mulțime de produse Xiaomi la prețuri atractive pe Mi-Home.ro. Cea mai notabilă noutate din acest an este tableta Xiaomi Pad 6S Pro de 12,4" însoțită de tastatura Xiaomi Pad 6S Pro Touchpad Keyboard - iar cu această ofertă puteți economisi destul de mult! În articolul de astăzi, vom analiza mai îndeaproape acest set unic, concentrându-ne pe avantajele tabletei și ale tastaturii incluse în pachetul promoțional.

Design care impresionează

Xiaomi Pad 6S Pro este un dispozitiv care arată excepțional la prima vedere. Carcasa sa subțire, realizată din materiale de înaltă calitate, este atrăgătoare pentru ochi și confortabilă la utilizare. Ecranul tactil de 12,4 inchi cu tehnologie cu rată de reîmprospătare de 144 Hz oferă culori vii și o fluiditate ridicată, ceea ce face ca vizionarea de videoclipuri, vizualizarea de fotografii sau citirea de cărți electronice să fie o plăcere. Marginile din jurul ecranului au fost reduse la minimum, sporind și mai mult senzația de modernitate a dispozitivului.

Parametrii care impresionează

Sub exteriorul elegant al Xiaomi Pad 6S Pro se ascunde de fapt caracteristici tehnice performante. Tableta este echipată cu cel mai recent procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, care, combinat cu 8 GB de memorie RAM, asigură o funcționare fără probleme chiar și în cele mai solicitante aplicații. Datorită bateriei voluminoase de 10000mAh, vă puteți bucura de ore lungi de utilizare a tabletei fără a fi nevoie să o încărcați. În plus, Xiaomi Pad 6S Pro oferă suport Wi-Fi de 5GHz, ceea ce înseamnă transfer de date fulgerător de rapid și o conexiune stabilă la internet.

Instrumentul tău de creativitate

Cu Xiaomi Pad 6S Pro Touchpad Keyboard, tableta nu este doar un accesoriu, ci un instrument care deschide noi posibilități. Tastatura încorporată oferă o experiență de scriere eficientă, iar touchpad-ul integrat aduce o nouă dimensiune de control. Designul compact și ușor face că acest accesoriu să fie perfect pentru mobilitate, iar conectivitatea Bluetooth îți oferă libertate de mișcare. Cu o durată lungă de viață a bateriei și o construcție durabilă, tableta devine partenerul ideal pentru productivitate și divertisment.

Nu ratați această oportunitate!

Xiaomi Fan Festival 2024 este ocazia perfectă pentru a achiziționa noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro la pachet cu tastatura Xiaomi Pad 6S Pro Touchpad Keyboard! Nu ezitați, dați click aici acum și descoperiți întreaga listă de produse la prețuri promoționale. Vezi ce alte oferte extraordinare ți-am pregătit și intră în rândul utilizatorilor mulțumiți de cea mai nouă tehnologie de la Xiaomi!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.