O atmosferă mai luminoasă cu Xiaomi

O atmosferă mai luminoasă cu Xiaomi

O atmosferă mai luminoasă cu Xiaomi

Nimic nu creează o atmosferă mai vie, decât o iluminare puternică și smart. În casa ta, optează pentru o calitate superioară și pe o personalizare completă. Xiaomi îți oferă aceste două lucruri în același timp. Creăm lămpi care îndeplinesc cele mai înalte cerințe. Vrei să afli mai multe despre ele? Te invităm să citești...

Mi Smart LED Ceiling Light

Mai pe scurt, lumina Xiaomi perfectă atât la birou cât și acasă. Va lumina frumos fiecare colț și, controlând luminozitatea și temperatura culorii, vei obține atmosfera la care visai. Personalizează-ți lampa în funcție de nevoile tale, modificând parametrii luminii emise. Gateway-ul Bluetooth încorporat permite plafonierei Mi Smart LED să se conecteze și cu alte dispozitive.

Și insectele nu sunt atrase!

Beneficiile suplimentare ale produsului sunt întotdeauna binevenite. Nu-i așa? Designul plafonului Mi Smart LED previne pătrunderea insectelor în interiorul lămpii. Este oficial sfârșitul muștelor și a moliilor care mor în lumină! Bucură-te de o lampă Xiaomi curată, fără insecte.

Zi și noapte

Mai avem o opțiune! Este vorba de Mi LED Ceiling Light, care îți oferă confort non-stop. Îți permite să luminezi o cameră de până la 25 m2 și este compatibilă cu sistemul Mi Smart Home. Deschide un întreg spectru de noi posibilități. Acest model de lampă imită perfect lumina zilei. Culorile arată ca într-o dimineață frumoasă de primăvară. Lumina de tavan Mi LED oferă și modul de lumină de lună. Perfect pentru seri liniștite înainte de culcare.

Instalare ușoară

Designul atent permite mai mult decât o experiență estetică extraordinară. Îți permite să instalezi lampa Mi LED rapid și convenabil. Doar apasă forma mai tare, iar modulul se va fixa în poziție și va rămâne la locul său. Simplu nu? Poți controla această lampă Xiaomi prin intermediul aplicației.

Și ceva în plus!

Telecomanda Yeelight este compatibilă cu lampa Mi Led. Cu acesta, poți porni și opri lumina de oriunde din casă. Nu trebuie să te ridici de pe canapea sau să ceri cuiva să o facă pentru tine. Controlul asupra temperaturii, culorii și strălucirii luminii este în mâna ta, atâta timp cât ai telecomanda Yeelight! Dispozitivul se conectează la lampa Mi Led prin Bluetooth, cu un consum redus de energie.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.